.Gabija., nuosirdziausi sveikinimai musu rašytojai!!!
Sveika nida44. Tema seku ir skaitau kas ka raso. MANE LABAI SUDOMINO GYVENIMAS SU VIENU PLAUTUKU. Kaip jautiesi? Ar netruksta oro uzlipus laiptais i antra auksta? Ar nedusina smarkiau pajudėjus? Tave dominatys klausimai man neaiskus, nes man nebesvitino tarpuplaucio, o tik 2010 m.rugpj.operavo pleura, siemet geguzes 24 d.darinius isaugusius tose vietose kur buvo drenos po operacijos, po oda ant sonkauliu. Kai buvau pas gydytojus VUOI praejus kelioms savaitems su nusiskundimais, kad dusina, atsakymas buvo " niekuo negalima padeti" Plauciu nepaklausė, manau, kad ten neisgydytas plaučių uzdeegimas buvo... Raminu save. Bet uzvakar echoskopijos metu ta pati pakartojo ir gerb. M. Trakymas. Parase, jog plauti dengia neoringas sluoksnis, manoma, kad navikiskai pakitęs. As jo ir klausiau ar išoperuoti negalima? Atsakymas - ne. Nida44, todel ir noriu zinoti kaip tavo savijauta,gyvenimo kokybe su vienu plautuku? Gal man dusuli sukelia sirdeles ligos? Aciu uz ats.
QUOTE(nida44 @ 2011 06 18, 18:49)
Norėčiau paklausti, gal kas susidūrė su štai tokia problema. Man po operacijos praėjo metai, po švitinimo penki mėnesiai. Ir štai - buvo švitinti trys limfmazgiai tarpuplautyje ir dar aplink, ėmė skaudėti nugara, pažastis, kairė krūtis ir aplinkinės sritys, kone tiksliai tose vietose, kur buvo atlikta operacija (pašalintas visas kairysis plautis). Niekaip nesuprantu kodėl taip yra - skauda, maudžia, tempia, degina. Tepu kaulažolės tepalu, tik pradėjau, nežinau, ar padės. Pas onko tik liepos gale, o nueini pas apylinkės gydytojus, tie tik skėsčioja rankomis, baidosi, ką nors sakyti. ir aš juos suprantu, bijo nenugydyti, ko nors netinkamo pasiūlyti.
Vis svarstau - gal čia švitinimo pasekmės, gal taip turi būti. Juk dėl švitinimo nukentėjo daugelis aplinkinių organų, taip pat ir stuburas. Kas galėtų pakomentuoti?