QUOTE(nida44 @ 2011 06 19, 10:24)
Labas, Gabija, ačiū už atsakymą. Mano onkologė savo tel. nedavė, o kabineto numerio tinklalapyje nėra. O gal ir nenori, kad žmonės skambinėtų bele kokiu reikalu. Žinoma, keliausiu konsultuotis, jei nepraeis, šiaip tik pamaniau, gal orų pasikeitimai veikia. Vis dėlto stumdė man šonkaulius, atvėrė krūtinės ląstą, o dar chemoterapija ir švitinimas, negali turbūt jaustis, lyg nieko nebūtų buvę. Štai žmonės ir po eilinių operacijų jaučia maudimus. Užtat ir norėjau sužinoti, kaip būna kitiems.
Velnioniškai mažai gydytojai sako, viską turi susirankioti pats. Manęs radiologas net neįspėjo, kad po švitinimo bus reakcija. Kalbėjo tik apie galimus stemplės pažeidimus, stuburo paralyžių. O man po švitinimo iškart šoko temperatūra iki 40 ir daugiau, apylinkės gydytoja išrašė antibiotikų, sirgau tris savaites, nežinodama, kas man yra. Vėliau onko paaiškino, kad tai buvo reakcija į švitinimą. Nemaloniausia, kad nežinai, kas atsitiko.
O telefonu konsultacija turbūt yra tokia: užeikit, pažiūrėsim.
Velnioniškai mažai gydytojai sako, viską turi susirankioti pats. Manęs radiologas net neįspėjo, kad po švitinimo bus reakcija. Kalbėjo tik apie galimus stemplės pažeidimus, stuburo paralyžių. O man po švitinimo iškart šoko temperatūra iki 40 ir daugiau, apylinkės gydytoja išrašė antibiotikų, sirgau tris savaites, nežinodama, kas man yra. Vėliau onko paaiškino, kad tai buvo reakcija į švitinimą. Nemaloniausia, kad nežinai, kas atsitiko.
O telefonu konsultacija turbūt yra tokia: užeikit, pažiūrėsim.
O gal panešiojote ką nors sunkesnio? mamai kelių kg užteko, kai paskui po 2 dienų nebegalėjo pasijudinti, nes skaudėjo operuotą vietą, o praėjo jau pusę metų. Ir dabar ranką užeina skaudėti, galvojom gal nervinis skausmas, neaišku, bet reikia jau vaistų gerti, nes nepraeina kitaip... irgi galvojam gal nuo orų čia taip, o gal dar bala žino kas, lyg ir guziukas yra ten, tai gal nuo vaistų leidimo atsirado...