Kleveli,mano mama gėrė dilgėlių sultis,arbatas dilgėlių.Gėrė granatų sultis ir labai mėgo pačius granatus.Gėrė ir gruzinišką vyną.Na jos kraujukas niekad nebuvo pagal vadovėlius,bet atsistatė kiek tai įmanoma. Aišku aš turiu mažai patirties(žyyyyyyyyyymiai mažiau už čia esančias merginas),bet mano mamą ant kojų pastatė jos namukai miškuose,vienkiemis ir geras oras. Ji kelis mėnesius po chemijų ir švitinimų gyveno pas mane(4 aukštas jokio kiemo,sniegelio ir tt
).Taip nutiko,kad ji panoro namo...
atvkyus po 3-4 dienų pas ją apakau....ji kasė takelius
ir švytėjo rausvais skruostais
Mano mamos priešistorė(2009 rugsėjo mėn čia merginom guodžiausi
ačiū joms
).
3 stadijos gimdos kaklelio vėžys.Prasidėjęs naktį kraujoplūdžiu.5 chemijos .15 švitinimų išorinių ir 5 vidiniai.70 metų.Ir mano žilagalvė GYVENA prižiūri mano lelijas,myli savo dukras dievina anūkus.Susirūpinusi,kad sunkiai dygsta bulvės ir reikia lietaus.Dėkoju Dievui(nors su tikėjimu esu susipykus
) ir Klaipėdos gydytojams.
Net nežinau kaip ir ką parašyti.....byra ašaros nes aš su sese turime mamą, o mnao sūnus turi babą.
Nežinau gal parašiau suvelatai,bet tiek emocijų .Padėkit savo artimiem ir jie gyvens.savo mamai aš iš karto pasakaiu"Mama,sako ,kad tau vėžys,bet žinai kiek dabar medicina gali".Ji tikėjo....,o aš taip bijojau.
P.S.Mano mama kas ryt geria pelynų arbatą.Ir negali matyti braškių
nes jos po chemijos vis dar smirda
Ačiū visom merginom ,kurios man tada padėjot.Tikiu,kad net nepamenate nes jūs tiek turite rūpesčių.Bet ši puokštė nuo mano sesės,manęs mano sūnaus ir kitų mano mamą mylinčių žmonių.
AČIŪ.