mano vyrui su tokiu aparačiuku metastazes kepenyse "pridegino"...
QUOTE(Wėtra @ 2011 06 01, 10:33)
o kaip dabar jis laikosi?
QUOTE(sume @ 2011 06 01, 13:10)
o kaip dabar jis laikosi?
turbūt reiktų sakyti-gerai laikosi...per mėnesį dvi kepenų operacijos (6 val. ir beveik 5 val.)...vien jau tokias operacijas atlaikyti yra gerai
Šiandien 20 m. kai mirė tėtis plaučių vėžiu; labai liūdna
QUOTE(Wėtra @ 2011 06 01, 21:45)
turbūt reiktų sakyti-gerai laikosi...per mėnesį dvi kepenų operacijos (6 val. ir beveik 5 val.)...vien jau tokias operacijas atlaikyti yra gerai
nu tikrai sunku atlaikyti, o dar nusilpusiam organizmui... svarbu dabar viskas pavyko iki galo
20 metų...daug... aišku viduje išliks visą gyvenimą
O aš dar nežinau kaip ten dėl tetės... kol kas gydys kaip uždegimą . Nežinau kodėl neima biopsijos? gal gydytojai neatrodo, kad reikia? o gal dar laukia kitų tyrimų atsakymų...
O kaip sunku buvo laukti už kabineto durų... nebėra tos stiprybės pas mane visiškai. Su mama šiaip ne taip susitvardydavau, o dabar viskas.. per sunku būtų išgirst viską dar sykį iš naujo..
Mano limfmazgiai echoskopu žiūrint nėra kažkokie nenormalūs. Tai tiek.
dar gal kas nors ką nors bandėt rankoms ir kojoms? nes matyt dabar kai taip atšilo mamai labai pradėjo skaudėti. Tepė su lapo ūso užpilu.. jis kažkiek pašaldo, nes padai labai karšti.
o maudos niekas nebanet?
ryt mama vaziuos rinkti jos, baisu, kad neprisirinktu ko ne to, kad neapsinuodytu...
ryt mama vaziuos rinkti jos, baisu, kad neprisirinktu ko ne to, kad neapsinuodytu...
QUOTE(Anema @ 2011 06 02, 16:50)
o maudos niekas nebanet?
Na ir prajuokinot.
Mauda - nuodingiausias augalas Lietuvoje. Tai ką dar gali prisirinkti ir kuom labiau apsinuodyti?
QUOTE(Anema @ 2011 06 02, 17:50)
o maudos niekas nebanet?
Su mauda reikia ypač atsargiai. Čia ir tuos lašiukus, kad padarytų, reikia patyrusio žolininko. Vartojimas taip pat yra ypatingai normuotas - lašiukais, tam tikrais skaičiais, juos didinant ir mažinant... Būtinai reikia kalbėtis su tikrai žinančiais ir išmanančiais tą žolę, negali būti jokios saviveiklos Skaičiau, kad A. Karaliūnaitė daro , lyg tai J. Balvočiūtė . Gal yra ir daugiau patyrusių žolininkų, su kuriais galima pasikonsultuoti. Žinau apie a.a. moterį, kuri gydėsi. Dozę pati nusistatė, nes atrodė, kad ana per maža... Gydėsi labai trumpai... Nepadarykit klaidos.
Sveiki, suradau laiko.............. sorry.
TetaI jau 8 chemija lasa FOLFIRI, po 6 dare tyrimus viskas vietoj. Nieko labai blogo nejaucia, spraigo, kaip iki ligos. Nezinau gal meluoja, bet juk matytus.... Naudojam tik Ruolios patarimu papildus. Nezinau net ka Jums parasyti...Jei ka klauskit atsakysiu? Tetai Zarnyno vezys..............
TetaI jau 8 chemija lasa FOLFIRI, po 6 dare tyrimus viskas vietoj. Nieko labai blogo nejaucia, spraigo, kaip iki ligos. Nezinau gal meluoja, bet juk matytus.... Naudojam tik Ruolios patarimu papildus. Nezinau net ka Jums parasyti...Jei ka klauskit atsakysiu? Tetai Zarnyno vezys..............
QUOTE(sume @ 2011 06 02, 12:39)
nu tikrai sunku atlaikyti, o dar nusilpusiam organizmui... svarbu dabar viskas pavyko iki galo
O aš dar nežinau kaip ten dėl tetės... kol kas gydys kaip uždegimą . Nežinau kodėl neima biopsijos? gal gydytojai neatrodo, kad reikia? o gal dar laukia kitų tyrimų atsakymų...
O kaip sunku buvo laukti už kabineto durų... nebėra tos stiprybės pas mane visiškai. Su mama šiaip ne taip susitvardydavau, o dabar viskas.. per sunku būtų išgirst viską dar sykį iš naujo..
dar gal kas nors ką nors bandėt rankoms ir kojoms? nes matyt dabar kai taip atšilo mamai labai pradėjo skaudėti. Tepė su lapo ūso užpilu.. jis kažkiek pašaldo, nes padai labai karšti.
Mano tėvukui skauda po širdim plautį net negalėjo gulėti ant dešinio šono, o dabar tepasi išvalytu terpantinu tai jaučiasi normaliai ir sako kad mažiau skaudą ir lengviau gali kvepuoti
tai ir sakau, kad baisu, kad nenusinuodytu, nervina. kitu zoliu, jokiu negeria, o sita mat darysis...