Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

QUOTE(lututė @ 2011 05 25, 09:10)
Ifa...dizainerių šou kitame skyriuje...čia renkasi paprasti žmonės,o kadangi ir protingi-žino,kada patylėt  g.gif
Ir dar žinok-daugiausia aiškinimųsi būna skyrelyje "Kai įsimaišo trečias"-turėtų patikti... mirksiukas.gif

Tai ir paprastiems zmonems ne pro sali pazvelgt kritiskiau i viska.
Juk buna rubelis gal ir dailus, bet kai kurie niuansai sugadina visa vaizda.Siap viskas ok, ( Tuo labiau autore labai sveikai sureagavo i kritika) biggrin.gif

O sketukai tikrai is Paslaptingos Pasaku salies. GROZIS..... wub.gif yu.gif
Atsakyti
hm hm...ikisiu ir as savo trigrasi.. blush2.gif na manau mes jau per daug sureiksminam rubo modeli ir ''tinka ar netinka'' figurai...ar ne paprasciau i viska ziureti kiek ''laisviau'' biggrin.gif ? jei savininkei patinka-tai ir tinka...dauguma is mezganciuju tikrai nepretenduojam i ''zurnalo virselius'',o kuriam rankdarbius savo malonumui. ax.gif ,todel ir kelt itin didelius reikalavimus modeliui ir ''detalems''(ieskoti kabliuku net su padidinimo stiklu biggrin.gif ) juokinga...

kazkaip labai jau mus ''valdo'' zurnalai ir stereotipai... 4u.gif

zuikuli-laaabai grazu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 05 25, 11:57)
Tai  ir  paprastiems  zmonems  ne  pro  sali  pazvelgt  kritiskiau  i  viska.
  Juk  buna  rubelis  gal  ir  dailus, bet  kai  kurie  niuansai  sugadina  visa  vaizda.Siap  viskas  ok,  ( Tuo  labiau autore  labai  sveikai  sureagavo  i  kritika)  biggrin.gif

Katukai-į diskusijas nebesivelsiu,nes kaip tu sakai-beprasmiška...mano paskutinė replika-tema vadinasi "Pagyrų puodas".Supranti?
Galima sukurt atskirą kritikių temelę,jei ką... rolleyes.gif

o aš negaliu matyt darbe zuikulio darbelių unsure.gif ...užblokuota unsure.gif ...namie pažiūrėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 25 gegužės 2011 - 11:12
QUOTE(Ifa @ 2011 05 25, 10:57)
  Juk  buna  rubelis  gal  ir  dailus, bet  kai  kurie  niuansai  sugadina  visa  vaizda.Siap  viskas  ok, 

as sutinku. Visgi buna kad ir rastas grazus ir modeliukas ir darbelis atliktas kruopsciai o va seimininkei drabuzis visai netinka.
O del kritikos: tikrai buna kad idejus i mezgini be galo daug darbo ir sirdies labai skaudu girdeti kritika... Tad as laikausi tuos nuomones kad kartais geriau nepagirti bet ir nekritikuoti. Juk galima ir SUSILAIKYTI smile.gif

Giriames toliau wink.gif

P.S. oi pamirsau padekoti uz pagyrimus mano sketukui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 25 gegužės 2011 - 11:36
Tikrai būtų įdomu pamatyti kritikės Ifos darbelių bigsmile.gif Dauguma mezgančių neturi idealios figūros, bet juk ne figūras čia ir rodom, o savo darbelius...Jei vadinamųjų idealų nori pažiūrėti, tai adresas tikrai ne tas mirksiukas.gif
lututė thumbup.gif , labai patiko jūsų pasiūlymas ifai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 25 gegužės 2011 - 12:10
QUOTE(Gelita @ 2011 05 25, 12:08)
Tikrai būtų įdomu pamatyti kritikės Ifos darbelių bigsmile.gif 

merginos, gyvenkit draugiskai drinks_cheers.gif

Zinoma ne visos turim idealias figuras, ne visos idealiai mezgam, ne visu skonis vienodas, bet... darbeliu autores turetu suprasti, jog viesai rodydamos savo darbus gali sulaukti ne tik pagyru bet ir kritikos. Tiesiog reikia moketi ja priimti. Taciau, kiek teko pastebeti, butent forumuose kritika sukuria dvi skirtingas "priesu" stovyklas.
Juk girianciuju (kartais ir nelabai vykusius darbelius) niekas nepuola, puola tik isdrisusias sukritikuoti.

Diskutuoti galima iki begalybes, o iseitis is tokios situacijos yra: tereiktu darbelio autorei prie foto padaryti prierasa: norincios pagirti - prasom, norincios kritikuoti - susilaikykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2011 05 25, 13:08)
Tikrai būtų įdomu pamatyti kritikės Ifos darbelių bigsmile.gif  Dauguma mezgančių neturi idealios figūros, bet juk ne figūras čia ir rodom, o savo darbelius...Jei vadinamųjų idealų nori pažiūrėti, tai adresas tikrai ne tas mirksiukas.gif
lututė thumbup.gif , labai patiko jūsų pasiūlymas ifai

ačiū... aciuks.gif ...nenoriu ir Ifos įžeist,bet tikrai-yra forume temų sočiai,kur galima kritikuoti susirietus.Man čia tuo ir patinka,kad draugiška atmosfera,moterys mielos,geranoriškos,palaiko viena kitą,pagiria,nepatinka-negiria...Svarbiausia darbščios ir nesibijo savo triūso rodyt-dažniausiai juk tiek darbelio,širdies,idėjų sudėta.O gražiosios manekenės-abejoju,ar užsiima tokiom nuobodybėm tongue.gif
Pasikartosiu,-kadangi mėgstu užsiimt rankdarbiais - tai kažkada buvau į vėlėjų skyrelį užklydus...Daugiau ten neisiu... unsure.gif
Taigi mielosios-atsiprašau,jei pašnekėjau,ką nereikia-grįžkim prie temos...nekantriai laukiu vakaro,kad galėčiau naujų grožybių pamatyt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 05 25, 12:48)
prie nuostabiu jusu darbeliu,atnesu ir is savo

Padirbėjot iš širdies. Labai dailu, kruopštu 4u.gif
Atsakyti
Šiaip jau man net nebepatogu darosi, kad mano tos "maikės" užvirė tokias diskusijas, aš asmeniskai žmogus ramių nervų, į kritiką žiūriu ramiai, savęs ir savo darbų neidealizuoju, į pagyrų puodą, savo darbus dedu gal tik antrą kartą, būtent dėl to,kad šitais darbais tikrąja ta žodžio prasme norėjau pasigirti, niekas nedraudžia kritikuot, tačiau kritika gali būt visokia, sveikiausia, kai kritika yra konstruktyvi ir neliečia asmeninio skonio, bent mano tokia nuomonė, skonis - toks dalykas, kad visiems/visoms viskas negali patikt, tačiau skirkim du dalykus, kas ne mūsų skonio, o kas tikrai neverta dėmesio... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 25 gegužės 2011 - 13:51
QUOTE(La Perla @ 2011 05 20, 20:38)

fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 05 25, 14:50)
Šiaip jau man net nebepatogu darosi, kad mano tos "maikės" užvirė tokias diskusijas, aš asmeniskai žmogus ramių nervų, į kritiką žiūriu ramiai, savęs ir savo darbų neidealizuoju, į pagyrų puodą, savo darbus dedu gal tik antrą kartą, būtent dėl to,kad šitais darbais tikrąja ta žodžio prasme norėjau pasigirti, niekas nedraudžia kritikuot, tačiau kritika gali būt visokia, sveikiausia, kai kritika yra konstruktyvi ir neliečia asmeninio skonio, bent mano tokia nuomonė, skonis - toks dalykas, kad visiems/visoms viskas negali patikt, tačiau skirkim du dalykus, kas ne mūsų skonio, o kas tikrai neverta dėmesio...  4u.gif

Iskirtiniai, puikus darbeliai 4u.gif
Papildyta:
stai ir manasis darbelisuser posted image
Atsakyti
nu ir as pasigirsiu prie jusu grozybu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti