Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

Ligvita nu superiniai nerinukai, tik tikrai taip noretusi ant manekeniu pamatyt o ne ant pakabu, nes itariu butu dar geresnis vaizdelis bigsmile.gif

QUOTE(Ifa @ 2011 05 24, 10:54)
Reikia  atsizvelgti  ir  i  figura. Vieniems  tinka, bet  dazniausiai  tokios  iskirptes "tempia"  visa  figura  i  apacia, o  norisi  kaip  tik  "istemti  figura"  i  virsu....tai  cia  del  to ....o  spalva  man  patinka  tokio  zalumo,  tokia  nenuvalkiota thumbup.gif

tokios iskirptes kaip tik lieknina grakstina figura, ilgina kakla ir taip toliau smile.gif

Amade kokia moherinuke, nu tokia kaip rausvas debeselis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 gegužės 2011 - 15:04
QUOTE(qqte @ 2011 05 24, 16:03)
Ligvita nu superiniai nerinukai, tik tikrai taip noretusi ant manekeniu pamatyt o ne ant pakabu, nes itariu butu dar geresnis vaizdelis  bigsmile.gif

Na negaliu gi as manekeniu priversti nuotraukas man susiusti... Jei nepamirs pasidalint, parodysiu.
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2011 05 24, 15:03)
Amade kokia moherinuke, nu tokia kaip rausvas debeselis  wub.gif

aciu uz pagyras 4u.gif siai suknelei isbandziau kid mohera su silku. Likau taaaip suzaveta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
rosiuosi rudeniui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
tokios iskirptes kaip tik lieknina grakstina figura, ilgina kakla ir taip toliau

Tai kakla, be abejo, ilgina. Bet figuros tikrai negrakstina. Viskas butu gerai, bet apatine kuno dalis gaunasi labai trumpa....ai tingiu kalbet, jei jau nesuprantat elementariu dalyku, aiskink neaiskines lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ko cia nesuprast, iskirpte storina uzpakali lotuliukas.gif
Atsakyti
Nejuokinkit merginos lotuliukas.gif suzinai ko nezinojusi. Ifa turbut vienintele suprantanti, o visos kitos turim mastyt kaip ji..............
Kiekvienam savo nuomone ir nereikia cia niekam nieko aiskinti vistiek nieko nesuprasim ir kiekviena liksim su savo nuomone biggrin.gif
Atsakyti
vel giriuosi smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 05 25, 09:18)
vel giriuosi smile.gif

wub.gif Nu ypač tie skėčiai man asmeniškai tai kaip iš pasakos.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 05 24, 22:31)
tokios iskirptes kaip tik lieknina grakstina figura, ilgina kakla ir taip toliau
Tai  kakla, be abejo,  ilgina. Bet  figuros  tikrai  negrakstina. Viskas  butu  gerai, bet  apatine  kuno  dalis  gaunasi  labai  trumpa....ai  tingiu kalbet, jei  jau  nesuprantat  elementariu  dalyku, aiskink  neaiskines lotuliukas.gif

Ifa...dizainerių šou kitame skyriuje...čia renkasi paprasti žmonės,o kadangi ir protingi-žino,kada patylėt g.gif
Ir dar žinok-daugiausia aiškinimųsi būna skyrelyje "Kai įsimaišo trečias"-turėtų patikti... mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek graziu mezginuku-visoms po baliona... 4u.gif
mano komplektas su bolero ir papuosaliukais... ax.gif
user posted image
Atsakyti
prie nuostabiu jusu darbeliu,atnesu ir is savo
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti