Kaip visada, čia atėjusi randu gražių darbelių . Pasigirsiu ir aš, nors ir nedidelės apimties drabužėliu. Megztukas 9-erių metų mergaitei iš merino pusvilnės
Dar viena suknute. Ir liko pabaigti dar viena iki treciadienio vakaro. Ir valio valio, sio menesio planas bus ivykdytas Leidau sau vakar atsipalaiduoti - sutvarkiau nuotraukas
Jei sulauksiu tokiu nuotrauku, butinai parodysiu
QUOTE(Ligvita @ 2011 05 23, 20:52)
koks grozis, labai idomus modeliukas
Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2011 05 23, 20:59)
Dar viena suknute. Ir liko pabaigti dar viena iki treciadienio vakaro. Ir valio valio, sio menesio planas bus ivykdytas Leidau sau vakar atsipalaiduoti - sutvarkiau nuotraukas
ir suknyte nuostabi, jau vasara pakvipo
QUOTE(Ifa @ 2011 05 23, 13:54)
Daug darbelio ideta. Bet....kazkaip nepuosia tos palaidines autores. Gal reikejo daryti pusilgem rankovem ir ne tokias aptemtas?Tokio ilgio rankoves siek tiek mociuciskai atrodo. Apykakle per gili ir nepuosni
Buvo geras uzmanynas violetines palaidines priekyje airiskas rastelis, bet gavosi nevykusiai ikomponuotas.
Prasom neisizeisti, kad taip parasiau. Tiesiog kartais ziurint i kai kuriuos darbelius, taip , atrodo , gaila laiko. Nes gi neriniai gali atrodyti labai puosniai, o atrodo dazniausiai labai kasdieniskai.
Buvo geras uzmanynas violetines palaidines priekyje airiskas rastelis, bet gavosi nevykusiai ikomponuotas.
Prasom neisizeisti, kad taip parasiau. Tiesiog kartais ziurint i kai kuriuos darbelius, taip , atrodo , gaila laiko. Nes gi neriniai gali atrodyti labai puosniai, o atrodo dazniausiai labai kasdieniskai.
Man asmeniškai irgi visi darbeliai be galo kruopštūs ir puošnūs Ir ypatingai ta žalioji- ir iškirptė ne per gili (ji gi kaip tunika, skirta nešioti su palaidine po apačia) ir puošni labai, ir rankovės labai gražios Na gal tik spalva man (sau tokios nenerčiau, bet kai kai kiti nešioja )Žodžiu atitinka mano skonį
nos suknutes
ir megztukas
ir megztukas
Ligvita, o cia tas zydras drabuzelis , kas jis?
Atrodo kaip naktinukai arba vaiduokliuko karnavalinis kostiumas
Bet siaip pankiskas toks, crazy, orginalus
Papildyta:
Mmm grazumelis, minkstumelis, lengvumelis, skanumelis...Labai puiku
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2011 05 24, 12:24)
Mmm grazumelis, minkstumelis, lengvumelis, skanumelis...Labai puiku
QUOTE(Ifa @ 2011 05 24, 13:30)
Ligvita, o cia tas zydras drabuzelis , kas jis?
O cia jau nuo jusu fantazijos priklauso
QUOTE(chimera @ 2011 05 23, 09:57)
Giriuosi šių metų nertinukėm
Labai viskas gražu
Kaip žalia aš irgi pradėjus nert, ties krūtine sustojau
Violetinė man labai labai Norėčiau tokios į darbą, man puošni ji
QUOTE(Ligvita @ 2011 05 23, 19:52)
QUOTE(sauadsa @ 2011 05 23, 19:54)
Labai gražu, visos šaunuolės
QUOTE(Ligvita @ 2011 05 23, 19:59)
Dar viena suknute.
Aš svajoju apie tokia jau senai senai Ir jau surezgiau plana, kuri sijona perdirbsiu i suknele
QUOTE(Amade @ 2011 05 24, 12:24)
po pertraukos pagaliau giriuosi dar silta moherinuke...
Super Čia tai jau darbas