Ačiū
Na štai seniai žadėta, pagaliau iki galo sutvarkyta naujiena. Suknutę be priedų jau senokai rodžiau
Ir šiek tiek detalių
Kepurytė
Papuošimas žvakei
Batukai
Ir šiek tiek detalių
Kepurytė
Papuošimas žvakei
Batukai
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 08, 09:40)
Na štai seniai žadėta, pagaliau iki galo sutvarkyta naujiena. Suknutę be priedų jau senokai rodžiau
princesei... Labai skoninga ir suderinta.
Ačiū
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 04, 23:32)
Nerealu Neapsakomas grožis
O dabar noriu patarimo, kaip gražiai vašeliu "išimti rankoves"? Kad netemptų, kaip darote patį kraštą? Nes mezgant tai paprasčiau, mezginys pats tamposi, o neriant - jau taip nesitampo ir man negražiai gaunasi
Tiesa, o koks čia švarkelio raštelis?
QUOTE(agurčikas @ 2011 07 08, 11:56)
Nerealu Neapsakomas grožis
O dabar noriu patarimo, kaip gražiai vašeliu "išimti rankoves"? Kad netemptų, kaip darote patį kraštą? Nes mezgant tai paprasčiau, mezginys pats tamposi, o neriant - jau taip nesitampo ir man negražiai gaunasi
Tikiuosi iziuresi rasta, nes "ant popieriaus" ar kompe as jo neturiu O rankoves formuoju taip pat kaip ir megzdama
QUOTE(+777+ @ 2011 07 07, 13:08)
Žiūrėjau į darbelius praradus žadą... Jus nerealios darbštuolės . Tiesiog iškilo klausimas-per kiek laiko nuneriama suknelė 36-38 dydžio iš atskirų detalyčiu (mėnesis, du ar daugiau)?
tokio dydzio bliuzele as nuneriu is atskiru gabaliuku per savaite, nu tai sijoninei daliai dar savaites manau reiktu
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 08, 08:40)
kaip man grazu toks spalvu derinys
o gal sijonuko rasta turite?
QUOTE(qqte @ 2011 07 08, 14:37)
rasta isdejau i kriksto drabuzeliu tema
QUOTE(Ligvita @ 2011 07 08, 12:39)
Tikiuosi iziuresi rasta, nes "ant popieriaus" ar kompe as jo neturiu O rankoves formuoju taip pat kaip ir megzdama
Ačiū labai
linaulke, labai gražu. Gal galite paaiškinti, kaip tokį nusimegzti?