Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

zavin, jeigu jau klausiat tai, manau, reiketu pakelti "dirza" truputi auksciau ir nuleisti krutine, t.y. nereiketu tos virsutines eiles.. nzn kaip dar issireikst biggrin.gif Darbelis labai grazus, bet deje iskraipo dailia figura blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sissta @ 2011 07 05, 12:29)
zavin, jeigu jau klausiat tai, manau, reiketu pakelti "dirza" truputi auksciau ir nuleisti krutine, t.y. nereiketu tos virsutines eiles.. nzn kaip dar issireikst biggrin.gif Darbelis labai grazus, bet deje iskraipo dailia figura blush2.gif

aš irgi manau kad reiktu figūra paryškinti išryškinant liemeni o dabar nesimato liemens o ir krūtinė pasislėpus
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 07 05, 13:37)
aš irgi manau kad reiktu figūra paryškinti išryškinant liemeni o dabar nesimato liemens o ir krūtinė pasislėpus

man tai dar rankoves siek tiek kliuna blush2.gif
Atsakyti
Labai ačiu Jums už nuomonę ir patarimus
Atsakyti
Sveikos,noriu ir as pasigirti savo megzta suknyte smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2011 07 05, 11:12)

Ir aš norėjau parodyti suknutę kuria nusinėrė mano draugė, kadangi ji nėra čia prisiregistravusi ir dar tik pradeda tokius didesnius darbelius daryti, tai norėjo Jūsų nuomonės. Gal ka reikia pataisyti, gal kokiu minčiu kila. Ačiu Jums už nuomonę būtų 
/49/a224978d7888.jpg[/img][/url]

man labai grazus ir kruopstus darbelis pasirode, atlikimui jokiu priekaistu. tik paties rubelio modeliuka taisyciau, bet cia jau merginos issake viska, nu gal rankoves truputi kliuva kad raukslejasi
Atsakyti
user posted image,user posted image
Atsakyti
sherry, dailus sukniukas clap_1.gif

Gal neblogai atrodytu ir visa virsu nusagstyti melynom gelytem? g.gif

Bet graziai ziurisi ir puse.
Dirzelis grazus neriniuotas bigsmile.gif

Labai sauniai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
Mamyte palepino nuotraukomis
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Žiūrėjau į darbelius praradus žadą... Jus nerealios darbštuolės thumbup.gif . Tiesiog iškilo klausimas-per kiek laiko nuneriama suknelė 36-38 dydžio iš atskirų detalyčiu (mėnesis, du ar daugiau)?
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2011 07 07, 14:08)
Žiūrėjau į darbelius praradus žadą... Jus nerealios darbštuolės thumbup.gif . Tiesiog iškilo klausimas-per kiek laiko nuneriama suknelė 36-38 dydžio iš atskirų detalyčiu (mėnesis, du ar daugiau)?

kokiu greičiu nersi yra tokiu kurios per sav tai padaro yra tokiu kurioms ir 1metu prireikia
Atsakyti
Ligvita,labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti