zavin, jeigu jau klausiat tai, manau, reiketu pakelti "dirza" truputi auksciau ir nuleisti krutine, t.y. nereiketu tos virsutines eiles.. nzn kaip dar issireikst Darbelis labai grazus, bet deje iskraipo dailia figura
QUOTE(Sissta @ 2011 07 05, 12:29)
zavin, jeigu jau klausiat tai, manau, reiketu pakelti "dirza" truputi auksciau ir nuleisti krutine, t.y. nereiketu tos virsutines eiles.. nzn kaip dar issireikst Darbelis labai grazus, bet deje iskraipo dailia figura
aš irgi manau kad reiktu figūra paryškinti išryškinant liemeni o dabar nesimato liemens o ir krūtinė pasislėpus
QUOTE(savitre @ 2011 07 05, 13:37)
aš irgi manau kad reiktu figūra paryškinti išryškinant liemeni o dabar nesimato liemens o ir krūtinė pasislėpus
man tai dar rankoves siek tiek kliuna
Labai ačiu Jums už nuomonę ir patarimus
QUOTE(zavin @ 2011 07 05, 11:12)
Ir aš norėjau parodyti suknutę kuria nusinėrė mano draugė, kadangi ji nėra čia prisiregistravusi ir dar tik pradeda tokius didesnius darbelius daryti, tai norėjo Jūsų nuomonės. Gal ka reikia pataisyti, gal kokiu minčiu kila. Ačiu Jums už nuomonę būtų
/49/a224978d7888.jpg[/img][/url]
man labai grazus ir kruopstus darbelis pasirode, atlikimui jokiu priekaistu. tik paties rubelio modeliuka taisyciau, bet cia jau merginos issake viska, nu gal rankoves truputi kliuva kad raukslejasi
Mamyte palepino nuotraukomis
Žiūrėjau į darbelius praradus žadą... Jus nerealios darbštuolės . Tiesiog iškilo klausimas-per kiek laiko nuneriama suknelė 36-38 dydžio iš atskirų detalyčiu (mėnesis, du ar daugiau)?
QUOTE(+777+ @ 2011 07 07, 14:08)
Žiūrėjau į darbelius praradus žadą... Jus nerealios darbštuolės . Tiesiog iškilo klausimas-per kiek laiko nuneriama suknelė 36-38 dydžio iš atskirų detalyčiu (mėnesis, du ar daugiau)?
kokiu greičiu nersi yra tokiu kurios per sav tai padaro yra tokiu kurioms ir 1metu prireikia
Ligvita,labai grazu