Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

QUOTE(zavin @ 2011 06 24, 00:10)
Ateinu pasirodyt nertu kostiumėliu, pirma kart pasiryžau nert pagal užsakyma. Moter jubiliejus liepos mėn, bet jau atsiuntė mėgėjiškas nuotraukas, kokybė gal ir nekokia bet ižiurėti galima  blush2.gif

nuostabus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2011 06 24, 01:10)
Labai gražūs visu rankdarbiai, ypač man labai gražus krikšynu kostiumėliai

Ateinu pasirodyt nertu kostiumėliu, pirma kart pasiryžau nert pagal užsakyma. Moter jubiliejus liepos mėn, bet jau atsiuntė mėgėjiškas nuotraukas, kokybė gal ir nekokia bet ižiurėti galima  blush2.gif

Šaunuolė,tiek daug darbo,dideli pagyrimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2011 06 24, 00:10)

nerealu thumbup.gif kiek čia darbo bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif 4u.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,ateinu pasigyrti kad ir nedideliu bet visgi darbeliu krikstaduktei,palaidinuke-tunika 6 men mergaitei ax.gif
Labai nepeikit,tai mano pirmas rimtesnis darbelis virbalais,klaideliu yra tokiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti

Puiku 4u.gif
Ir toliau taip!
Atsakyti
/14/f0ad6594d696.jpg[/img][/url]

Labai graziai tvarkingai atliktas darbas thumbup.gif Pagarba uz kantrybe 4u.gif

Bet ar moteris graziai atrodo,tai jau kitas klausimas.....
Atsakyti
user posted image,user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 24 birželio 2011 - 21:06
Lusasita, fantastiskas komplektelis! thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, jus ir duodat vaizdu. vs keleta dienu neuzsuk, jau ir vel pilna visokiu groziu... wub.gif

cia mano nerta skrybelyte

user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 06 25, 17:57)
Merginos, jus ir duodat vaizdu. vs keleta dienu neuzsuk, jau ir vel pilna visokiu groziu...  wub.gif

cia mano nerta skrybelyte

Gal galit kepurytes,ar bent rasto sio shemute,ieskojau sio rastuko shemos - nerandu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2011 06 25, 20:47)
ar bent rasto sio shemute,ieskojau sio rastuko shemos - nerandu smile.gif

Čia - pats pirmas puslapis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 25 birželio 2011 - 20:08
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 06 25, 20:02)
Ne manęs klausta blush2.gif , bet... (Kaip tik tvarkiausi savo archyvėlį, tai labai po ranka)

Labai aciu,o sakykit nalabai ac cia suprantu,kaip ten gaunasi taip graziai keliom spalvom tada kai toks rastas,nelabai perprantu g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 06 25, 20:02)
Čia - pats pirmas puslapis. smile.gif

Aciukas 4u.gif
Atsakyti