Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

QUOTE(La Perla @ 2011 06 16, 15:02)

thumbup.gif fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 06 16, 07:55)

Taip, nusinėriau viršų,susiuvau,paskui aplinkui nėriau sijoną. Man kažkaip paprasčiau gaunasi,nei sijonas atskirom detalėm...

aišku, aš irgi taip darau 4u.gif

Paskutiniai darbeliai tiesiog puikūs, merginos, jūs šaunuolės 4u.gif
Atsakyti
angulyte, krislelis:), Ligvita, La Perla Fantastiskos suknytes thumbup.gif
La Perla, pavydziu tau tavo kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 06 16, 13:43)
pasirodysiu ir savo nunertą suknelę mergytės darželio išleistuvėms  ax.gif  Tik galutinis variantas čiut pakoreguotas - nuardytas rankovyčių apnėrimas vėžlio žingsneliu ir apnerta kaip ir "balboniukų" kraštelis.  ax.gif

Labai daili wub.gif

O aš su tokiu nevasarišku darbeliu ax.gif Pradėjau dar žiemą, bet iš pirmo karto kaklo apdaila nesigavo - tai nutrenkiau šalin. O dabar buvo proga pabaigti, eisu lankyti mažos mergytės ax.gif

user posted image
Atsakyti
La Perla, Ligvita, nuostabios jūsų suknelės wub.gif
Atsakyti
aciu aciu smile.gif

villyte o kantrybes tikrai reikejo: bent jau apatines rozes kai neriau tai vienai 20 minuciu sugaisau o virsutine dali vakar dariau visa diena nuo 9 ryto iki puse 1 nakties smile.gif bet norejosi kuo greiciau igyvendinti savo fantazijas biggrin.gif
Atsakyti
La Perla ,nuostabi suknele wub.gif wub.gif wub.gif Uz kantrybe-medalis biggrin.gif
Atsakyti
Tik kelias dienas neužsukau čia-o jau tiek grožių esat prikėlusios doh.gif Pirmiausiai tai noriu visoms padėkoti už pagyrimus mano pusiau "airiškai" suknelei.

Ligvita-labai gražios ir nematytos suknytės 4u.gif
La Perla-be galo faina ir originali suknytė.
Lace- wub.gif
O čia dar viena nauja vestuvinė suknelė jūsų teismui, gėlytes nuotaka arba pasiliks, arba nusiims.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, oj, kiek suknelių ir sijonukų thumbup.gif

Ateinu ir aš su savo pirmu nertu ir apskritai pirmu gamintu sijonu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amanita @ 2011 06 15, 19:30)
Gražus skėtukas, vis seilę varvinu į tokius... Gal kas iš naudojančių gali pasidalint praktine to daikto puse -- jis tik "dėl grožio", ar nuo saulės irgi neblogai saugo?

dekoju visoms 4u.gif labiau del grozio, fotosesijoms....
Atsakyti
chimera: labai elegantiskas sijonukas. Net nepasakytum, kad cia pirmas tavo gaminys. Pamaniau, kad sijonu mezgimo spece esi. thumbup.gif
Papildyta:
Lace: labai grazus drabuziukas mazam zmogeliukui. smile.gif
Atsakyti
Lace - labai dailus sukniukas/sarafaniukas wub.gif

QUOTE(La Perla @ 2011 06 16, 17:08)
aciu aciu smile.gif

villyte o kantrybes tikrai reikejo: bent jau apatines rozes kai neriau tai vienai 20 minuciu sugaisau o virsutine dali vakar dariau visa diena nuo 9 ryto iki puse 1 nakties smile.gif bet norejosi kuo greiciau igyvendinti savo fantazijas biggrin.gif

La perla - bet tos apatinės rožės man pirmiausia ir krito į akį wub.gif Vertos kiekvienos sugaištos minutės thumbup.gif
Atsakyti