Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

QUOTE(saulemeile @ 2011 06 10, 13:20)
As tik issakiau savo nuomone apie toki dalyvavima ...

Jūsų nuomonė labai spygliuota. Gal tarp savo kaktusų įsiveiskite ir gražiai žydinčių lapinių gėlyčių mirksiukas.gif 4u.gif

villyte - bliuzelė žavinga ir spalvytė labai jums tinka thumbup.gif

panelė J - kantriai atliktas meškinų projektas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 06 10, 13:36)
Jūsų nuomonė labai spygliuota. Gal tarp savo kaktusų įsiveiskite ir gražiai žydinčių lapinių gėlyčių mirksiukas.gif  4u.gif

Prie ko čia nuostabiausia gėlė kaktusas ir nuomonė g.gif Šiaip niekad nežinojau, kad viena nuomonė yra būtinai teisinga, kita ne g.gif Visada maniau, kad nuomonė tam ir yra, kad ją galima būtų išsakyt rolleyes.gif

Baigiam gal diskusijas ne į temą mirksiukas.gif Suknelė tikrai nuostabi, bet kadangi visi konkursai taip "sąžiningai" vyksta tai nemėgstu nei balsuot, nei dalyvaut cool.gif Tai tik mano nuomonė, kuria norėjau pasidalint, biggrin.gif bet nenorėčiau, kad ji būtų aptariama rolleyes.gif o jei ir mano nuomonė spygliuota pasirodys, tai pretenzijas reiškit mano tėvams, nes kiek save atsimenu gyvenau kambaryj su keliasdešimt kaktusų cool.gif

panelė J - meškiukų pledukas gražus wub.gif , nors man spalvos, tai labai ne vaikiškos cool.gif O kepurytės labai lėlytė patiko wub.gif

villyte - bliuskytė man nepatiko blush2.gif Darbo daug, atlikta kaip visada kruopščiai wub.gif , nu bet dekoracijos man gadina vaizdą... Aš labai primityvi biggrin.gif tokiais klausimais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 10 birželio 2011 - 12:45
QUOTE(eling @ 2011 06 10, 12:36)
Jūsų nuomonė labai spygliuota. Gal tarp savo kaktusų įsiveiskite ir gražiai žydinčių lapinių gėlyčių mirksiukas.gif  4u.gif

Is kur istraukei kad as neturiu lapiniu geliu? Ir mano komentaras vaisai JUSU neleite tai savo nuomone pasilaikykit SAU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulemeile: 10 birželio 2011 - 13:02
paneleJ-kokia sauni ideja su meskinais ir lelyte... thumbup.gif wub.gif

pasirodau ir as- is uzsakoves gautas foto,liko labai patenkinta,tema buvo zali obuoliukai-cia jai ir ta dezute su obuoliukais dariau... smile.gif
o cia dar jos kriksto mamytei nerta suknele,lauksiu fotosesijos ant modeliuko...

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 06 10, 14:41)

panelė J - meškiukų pledukas gražus wub.gif , nors man spalvos, tai labai ne vaikiškos cool.gif O kepurytės labai lėlytė patiko wub.gif

na, nerta vyriškiui, tad subtilus vyriškas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif merginos nu kiek galima tuos stalus stumdyt, kiek galima piktintis, jei per karšta tai po kibiriuką šalto vandens ant galvos ir atvėskit.
o dėl komentarų tai turi būt ir kritikos ir pagyrų, pusiausvyra turi būt, jei darbai viešai išstatomi tai mokėkim priimt ir tą ir tą

labai patiko suknytė mergytės wub.gif ir juodai (rudai) balta gražutė. thumbup.gif
meškiukų projektukui norėtūsi kokios gaivesnės spalvelės įmest
villytės palaidinėj man šykart margas siūlas "groja" wub.gif , skanu ir spalviškai ir ansamblio suderinamumas, tik dekoracijų būčiau saikingiau užtupdžius, gal tik vieną kitą gėlytę
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 06 10, 10:23)
aciu, bandysiu, bet gal pakonsultuosit jei neiseis ax.gif

zinoma kiek bus mano jegom tiek pagelbesiu
Atsakyti
mmm,kokia grazi obuolines mergytes suknyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Romap @ 2011 06 10, 09:32)
lininė...

Labai elegantiškai skrybėlaitė atrodo wub.gif
ir auskariukai pridetinti thumbup.gif
Atsakyti