mergaitės, kurios mezgat/neriat medvilniniais su akrilu siūliukais, lyg itališkais, man rods daug Ligvita neria, dabar pavadinimą pamiršau ar tiktų jie krikštynų suknelei rugpjūčio mėnesį? ne smodeliuaks toks, kad man maxiai netiks, ten dalis suknutės virbalais geromis akimis, o kita dalis nerta. aš turiu tuos siūliukus, nėriau va tokią kepurytę, tai jie lyg man storoki gaunasi, o pamėginau megzti tai kaip ir gražiai žiūrisi.
mazge1979, miela kepuryte
O cia mano nauja bliuzele SAU
QUOTE(liolke @ 2011 06 09, 12:51)
imti plonesnius virbalus ir siulus, manau tada reiktu megzt kokio 3-3,5 nr virbalais, dar to krasto galima kiek pamazint akiu skaiciu, juk ten rastas is 3 skirtingu rastu, tai galima kai ka pakoreguot
aciu, bandysiu, bet gal pakonsultuosit jei neiseis
lininė...
puiki skrybelaite o kaip jus ja pastandinote?
QUOTE(odeta123 @ 2011 06 10, 08:42)
puiki skrybelaite o kaip jus ja pastandinote?
ačiū. stipriai iškrakmolinau.
labai labai daili skrybelaite gal turite schemute? ir kaip apskaiciuoti kad nebutu per plati, man arba per siaurai gaunasi arba per placiai
QUOTE(Krirma @ 2011 06 10, 08:59)
labai labai daili skrybelaite gal turite schemute? ir kaip apskaiciuoti kad nebutu per plati, man arba per siaurai gaunasi arba per placiai
soriukas - tikrai neturiu - nėriau iš galvos, vis pamatuodama...
QUOTE(saulemeile @ 2011 06 09, 09:35)
Suknele grazi bet cia pagyru puodas o nepageidavimu koncertas. Konkursas yra konkursas ir ar labai dziaugsites laimejusi va tokiais budais?
Tarsi kitos dalyvauja kitokiais būdais, fu koks komentaras. juok tuo pačiu žmogus parodė ir pasigyrė ir pabalsuoti galima jei patinka.
QUOTE(Andro @ 2011 06 10, 11:31)
Tarsi kitos dalyvauja kitokiais būdais, fu koks komentaras. juok tuo pačiu žmogus parodė ir pasigyrė ir pabalsuoti galima jei patinka.
As tik issakiau savo nuomone apie toki dalyvavima O jusu nuomones nieks neklausia koks tas komentaras fu ar ne fu Jusu tas neleicia
QUOTE(villyte @ 2011 06 10, 08:58)
Labai gražiai atrodo
QUOTE(Romap @ 2011 06 10, 09:32)
lininė...
Labai jums tinka