Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

mergaitės, kurios mezgat/neriat medvilniniais su akrilu siūliukais, lyg itališkais, man rods daug Ligvita neria, dabar pavadinimą pamiršau blush2.gif ar tiktų jie krikštynų suknelei rugpjūčio mėnesį? ne smodeliuaks toks, kad man maxiai netiks, ten dalis suknutės virbalais geromis akimis, o kita dalis nerta. aš turiu tuos siūliukus, nėriau va tokią kepurytę, tai jie lyg man storoki gaunasi, o pamėginau megzti tai kaip ir gražiai žiūrisi.

user posted image
Atsakyti
mazge1979, miela kepuryte thumbup.gif

O cia mano nauja bliuzele SAU tongue.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2011 06 09, 12:51)
imti plonesnius virbalus ir siulus, manau tada reiktu megzt kokio 3-3,5 nr virbalais, dar to krasto galima kiek pamazint akiu skaiciu, juk ten rastas is 3 skirtingu rastu, tai galima kai ka pakoreguot

aciu, bandysiu, bet gal pakonsultuosit jei neiseis ax.gif
Atsakyti
lininė...
user posted image
Atsakyti

puiki skrybelaite thumbup.gif o kaip jus ja pastandinote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta123: 10 birželio 2011 - 08:43
QUOTE(odeta123 @ 2011 06 10, 08:42)
puiki skrybelaite thumbup.gif  o kaip jus ja pastandinote?

ačiū. stipriai iškrakmolinau.
Atsakyti
labai labai daili skrybelaite thumbup.gif gal turite schemute? ir kaip apskaiciuoti kad nebutu per plati, man arba per siaurai gaunasi arba per placiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 06 10, 08:59)
labai labai daili skrybelaite  thumbup.gif  gal turite schemute? ir kaip apskaiciuoti kad nebutu per plati, man arba per siaurai gaunasi arba per placiai  doh.gif

soriukas - tikrai neturiu - nėriau iš galvos, vis pamatuodama...
Atsakyti
QUOTE(saulemeile @ 2011 06 09, 09:35)
Suknele grazi bet cia pagyru puodas o nepageidavimu koncertas. Konkursas yra konkursas ir ar labai dziaugsites laimejusi va tokiais budais? cool.gif

Tarsi kitos dalyvauja kitokiais būdais, fu koks komentaras. juok tuo pačiu žmogus parodė ir pasigyrė ir pabalsuoti galima jei patinka.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2011 06 10, 11:31)
Tarsi kitos dalyvauja kitokiais būdais, fu koks komentaras. juok tuo pačiu žmogus parodė ir pasigyrė ir pabalsuoti galima jei patinka.

As tik issakiau savo nuomone apie toki dalyvavima cool.gif O jusu nuomones nieks neklausia koks tas komentaras fu ar ne fu Jusu tas neleicia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2011 06 10, 08:58)
O cia mano nauja bliuzele SAU  tongue.gif

Labai gražiai atrodo thumbup.gif

QUOTE(Romap @ 2011 06 10, 09:32)
lininė...

Labai jums tinka 4u.gif
Atsakyti

pasigirsiu ir as savo darbeliais

1. Meškinų projektas

user posted image

user posted image