Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

QUOTE(liolke @ 2011 06 08, 11:32)
aciu, taip jus mastot teisingai, pirma gelyte numezgama, po to tas krastas, o tada tenka viska susiuti, siaip originalus pavyzdys be rankoviu, bet pageidavo su 3/4 rankovem, tai dar ir jas prikonstravau

jei nepaslaptis kokio dydzio bolero gaunasi, bandysiu gal nusimegsti
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 06 08, 13:46)
aš nelabai į temą, bet su prašymu, prabalsuokit prašau už šią foto, čia yra mano megzta suknutė komunijai, dalivaujam konkurse ir tikimės laimėti, ačiū
reikia paspausti patinka
http://www.facebook....bid=125...Ā­Ā­

prabalsuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 06 08, 18:46)
jei nepaslaptis kokio dydzio bolero gaunasi, bandysiu gal nusimegsti

zinoma, kad nepaslaptis, jei nieko nemaisau ir gerai pamenu visas skersmuo gavosi apie 105 cm cia jau isplauto neplauto buvo maziau, gal 94 cm kazkur, tas viduriukas nugaros gavosi apie 42 cm, nuo kaklo iki apacios gal kokie 69-70 cm, mezgiau krutines apimciai apie 100 cm, tai buvo pats tas toks nei per daug aptemtas nei per laisvas, gavosi visai netrumpas, ilgesnis nei parodyta originalioje foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liolke: 08 birželio 2011 - 17:31
QUOTE(Garmina @ 2011 06 08, 09:09)
bet figurytės jam reikia irgi super, įsivaizduoju kaip mano lašinukai per tas skyles išlystų  g.gif
o gal čia pats Petruškevičius į SM įlindo, kritikos stilius panašus  . lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ma tai kaulai išlystų lotuliukas.gif , ale vistiek lakstyčiau.
O tokiom "asabom" ignoras ir tiek. Nėr ko nervintis dėl š...... cool.gif
Paspaudžiau PATINKA, nes suknutė - pasaka. Irgi lakstyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 06 08, 13:46)
aš nelabai į temą, bet su prašymu, prabalsuokit prašau už šią foto, čia yra mano megzta suknutė komunijai, dalivaujam konkurse ir tikimės laimėti, ačiū
reikia paspausti patinka
http://www.facebook....bid=125...Ā­Ā­

Tai aišku kad labai patinka,per komuniją dukrytė bus pati gražiausia , o konkursą linkiu laimėti, prie balso dar pridedu balionėlį 4u.gif
Atsakyti
nu bet sukneles grozis wub.gif
darbas milziniskas sakyciau g.gif
labai grazu wub.gif
Atsakyti
4u.gif didelis AČIŪ visoms, atidavusioms savo balsus 4u.gif
Atsakyti
vakar namie pažiūrėjau Viliutės darbelius.
labai faina palaidinė-nematyta tokia thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 06 09, 09:43)
vakar namie pažiūrėjau Viliutės darbelius.
labai faina palaidinė-nematyta tokia  thumbup.gif ...

aciu 4u.gif
palaidine tokia is interneto nuziureta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 06 09, 06:35)
4u.gif didelis AČIŪ visoms, atidavusioms savo balsus  4u.gif

Suknele grazi bet cia pagyru puodas o nepageidavimu koncertas. Konkursas yra konkursas ir ar labai dziaugsites laimejusi va tokiais budais? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2011 06 08, 19:29)
zinoma, kad nepaslaptis, jei nieko nemaisau ir gerai pamenu visas skersmuo gavosi apie 105 cm cia jau isplauto neplauto buvo maziau, gal 94 cm kazkur, tas viduriukas nugaros gavosi apie 42 cm, nuo kaklo iki apacios gal kokie 69-70 cm, mezgiau krutines apimciai apie 100 cm, tai buvo pats tas toks nei per daug aptemtas nei per laisvas, gavosi visai netrumpas, ilgesnis nei parodyta originalioje foto

man reiktu mazesnio kazin ka reik daryt
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 06 09, 12:36)
man reiktu mazesnio kazin ka reik daryt

imti plonesnius virbalus ir siulus, manau tada reiktu megzt kokio 3-3,5 nr virbalais, dar to krasto galima kiek pamazint akiu skaiciu, juk ten rastas is 3 skirtingu rastu, tai galima kai ka pakoreguot
Atsakyti