Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

QUOTE(vincis @ 2011 06 07, 22:48)

Aš savo darbelių nelabai mėgstu rodyti - tiesiog tingiu  blush2.gif  bet ta proga, kad tiek daug prirašiau įdėsiu keletą foto....

nieko sau-"gėda" biggrin.gif ...gražu.Man labiausiai patinka ta linksma margiukė-taip ir traukia apsivilkt biggrin.gif
gaila,kad darbe negaliu matyt Viliutės darbelio,bet žinau,kad labai gražu-vakare pažiūrėsiu...
aš vis galvoju-kaip jūs mergaitės spėjat tiek primegzt...va grįžtu iš darbo,nuneriu 4 airiškas gėlytes-psio,gilus vakaras-tik lovon miegot...be galo lėtai man dabartinis daiktas stumasi,nežinau,kada realiai baigsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2011 06 07, 21:05)
Jau kai su tokia palakiot vasarą norėčiau mmmmmm.....
FANTASTIKA

bet figurytės jam reikia irgi super, įsivaizduoju kaip mano lašinukai per tas skyles išlystų g.gif

QUOTE(vincis @ 2011 06 07, 22:48)
Ifa, esate tiesiog storžieviška ir jokio takto jausmo neturinti asaba

o gal čia pats Petruškevičius į SM įlindo, kritikos stilius panašus . lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2011 06 08, 10:09)
bet figurytės jam reikia irgi super, įsivaizduoju kaip mano lašinukai per tas skyles išlystų  g.gif
o gal čia pats Petruškevičius į SM įlindo, kritikos stilius panašus  . lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tokius komentarus reiktu ignoruoti
Atsakyti
QUOTE(son @ 2011 06 08, 09:57)
fantastiska, noriu tokio. kiek suprantu maezgasi vidurys  ir krastas atskirai. g.gif

aciu, taip jus mastot teisingai, pirma gelyte numezgama, po to tas krastas, o tada tenka viska susiuti, siaip originalus pavyzdys be rankoviu, bet pageidavo su 3/4 rankovem, tai dar ir jas prikonstravau
Atsakyti
vincis, Januse, liolke, Ligvita, Lusasita, chimera, gulbe, visų darbeliai labai gražūs good.gif
Atsakyti
aš nelabai į temą, bet su prašymu, prabalsuokit prašau už šią foto, čia yra mano megzta suknutė komunijai, dalivaujam konkurse ir tikimės laimėti, ačiū
reikia paspausti patinka
http://www.facebook....bid=125...Ā­Ā­
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carnitaster: 08 birželio 2011 - 12:52
labai graži suknutė, kaip ir panelė mirksiukas.gif
ir kiti darbeliai gražūs, nors čia kažko baisaus niekad ir nemčiau, o dėl komentarų, tai turbūt planetos išsidėsčiusios negerai blink.gif g.gif , kad beveik visose temose atsiranda labai didelių negražių pasisakymų paskutinėm dienom verysad.gif
Atsakyti
dar vienas mano darbelis savo mylimam zuikuciui smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingauk: 08 birželio 2011 - 13:42
ingauk: labai dailus drabuziukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 06 08, 12:46)
aš nelabai į temą, bet su prašymu, prabalsuokit prašau už šią foto, čia yra mano megzta suknutė komunijai, dalivaujam konkurse ir tikimės laimėti, ačiū
reikia paspausti patinka

prabalsavau, nes suknute nereali wub.gif wub.gif wub.gif verta laimejimo be konkurencijos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 08 birželio 2011 - 16:05
QUOTE(carnitaster @ 2011 06 08, 13:46)
reikia paspausti patinka
prabalsuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 06 08, 13:46)
megzta suknutė komunijai, dalivaujam konkurse ir tikimės laimėti, ačiū
reikia paspausti patinka

prabalsavau,šaunuolė-verta pirmos vietos thumbup.gif
Atsakyti