Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

QUOTE(dailele @ 2011 06 07, 10:19)
Villyte jūs teisi, ji persišviečia, todė rengiuosi maikutę po apačia, tik nuotrauka buvo daroma greituoju būdu  blush2.gif

Grazia liemenele po tokia bliuzele, galima ir be maikutes vasara, sexy mirksiukas.gif
Atsakyti
Naujas darbelis 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Januse, tau balioncikas 4u.gif sauletai suknytei. Labai daili smile.gif

Oi mergaites, kadangi cia susilaukiau labai daug kritikos del kritikos, jauciu pareiga atsakyti.
Del darbeliu - nu ar matet kada paties Petruskeviciaus kurtus drabuzelius? Nu nematet ir nematysit. Taip ir mano nematysit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju)

O jei rimtai, keista , kad kyla tokios audros del vienos ar kitos pastabeles. Zuikulio komplektukas tikrai nuostabus, as jau sakiau, grazi , zaisminga spalvine gama. Tik uzkliuvo tie " mociutes kvadrateliai", jie irgi grazu, bet tokius neria pirmokiukes, kai mokosi. Tame tikrai nera nieko blogo, bet pvz butu zymiai graziau idomesnis piesinukas ant kepurytes.
Ir tai sakiau del to, kad esu macius zuikulio graziu darbeliu ir zinau, kad ji gali daugiau. Tas pats ir del chimeros bliuskeles.
Daugiau nekisiu savo trigrasiu biggrin.gif cool.gif

angel.gif
Atsakyti
Januse, nuostabi suknutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 06 07, 13:25)
Januse, tau balioncikas 4u.gif    sauletai  suknytei. Labai  daili smile.gif

Oi  mergaites, kadangi  cia  susilaukiau  labai  daug  kritikos  del  kritikos, jauciu  pareiga  atsakyti.
  Del  darbeliu - nu  ar  matet  kada paties  Petruskeviciaus  kurtus  drabuzelius? Nu nematet  ir  nematysit. Taip  ir  mano  nematysit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (juokauju)

O jei  rimtai, keista  , kad  kyla  tokios  audros  del  vienos  ar  kitos  pastabeles.  Zuikulio  komplektukas  tikrai  nuostabus,  as  jau  sakiau, grazi  , zaisminga  spalvine  gama. Tik  uzkliuvo  tie " mociutes kvadrateliai", jie  irgi  grazu, bet  tokius  neria  pirmokiukes,  kai  mokosi. Tame  tikrai  nera  nieko  blogo, bet  pvz  butu  zymiai graziau idomesnis  piesinukas  ant  kepurytes.
Ir  tai  sakiau  del  to, kad  esu  macius  zuikulio  graziu  darbeliu  ir  zinau, kad  ji  gali  daugiau. Tas  pats  ir  del  chimeros bliuskeles.
  Daugiau  nekisiu  savo  trigrasiu biggrin.gif  cool.gif

angel.gif
o tamsta matet kiek kainuoja tokie kvadrateliai parduotuves a mirksiukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 06 07, 13:06)
o tamsta matet kiek kainuoja tokie kvadrateliai parduotuves a  mirksiukas.gif  blink.gif

Tai viskas puiku, jeigu kas perka ir parduodat , tai tik sekmes jums linkiu biggrin.gif
Atsakyti
La Perla, pasakiškai gražu wub.gif
Ligvita, koks minkštumas, purumas... Krupščiai padirbėta bigsmile.gif
Januse, suknelė kaip tik romantiškai, saulėtai vasaros dienai. Aš dabar taip pat bandau pirmą kartą įveikti reglaniuką. Tikiuosi, gausis taip pat gražiai kaip ir jūsų suknutė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 06 07, 13:25)

Smagu girdėt. Tikiuosi taip ir bus. Linkėjimai Petruškevičiui.
Atsakyti
QUOTE(Ifa @ 2011 06 07, 14:25)
Januse, tau balioncikas 4u.gif    sauletai  suknytei. Labai  daili smile.gif

Oi  mergaites, kadangi  cia  susilaukiau  labai  daug  kritikos  del  kritikos, jauciu  pareiga  atsakyti.
  Del  darbeliu - nu  ar  matet  kada paties  Petruskeviciaus  kurtus  drabuzelius? Nu nematet  ir  nematysit. Taip  ir  mano  nematysit lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (juokauju)

O jei  rimtai, keista  , kad  kyla  tokios  audros  del  vienos  ar  kitos  pastabeles.  Zuikulio  komplektukas  tikrai  nuostabus,  as  jau  sakiau, grazi  , zaisminga  spalvine  gama. Tik  uzkliuvo  tie " mociutes kvadrateliai", jie  irgi  grazu, bet  tokius  neria  pirmokiukes,  kai  mokosi. Tame  tikrai  nera  nieko  blogo, bet  pvz  butu  zymiai graziau idomesnis  piesinukas  ant  kepurytes.
Ir  tai  sakiau  del  to, kad  esu  macius  zuikulio  graziu  darbeliu  ir  zinau, kad  ji  gali  daugiau. Tas  pats  ir  del  chimeros bliuskeles.

angel.gif

tie kvadrateliai reikalauja daug laiko ir pastangu, kaip ir kiekviena atskira detale, todel drabuziai megzti is tokiu kvadrateliu yra brangesni, nes vien sujungimas kiek laiko atima, aisku nemezganciam atrodo viskas paprasta ir lengva, beja tie kvadraciukai labai populiarus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2011 06 07, 14:11)
Smagu girdėt. Tikiuosi taip ir bus. Linkėjimai Petruškevičiui.

Tu,lutute, gali miegot ramiai. Komentaru tikrai nesulauksi - nei teigiamu, nei neigiamu lotuliukas.gif Nes esi labai neidomi.

Na kvadratukus , manau , kiekviena mokinuke numegztu. Bet nesvarbu, jei neturit kitkam fantazijos - prasom nerkit i sveikata 4u.gif
Atsakyti
senokai besirodziau, tai idedu viena bolero, ant modelio neturiu, nes ne sau megztas ir jau senokai atiduotas, gal sunkiau rastelis matysis kai spalva tamsi, bet bendras vaizdas vis tiek bus

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liolke @ 2011 06 07, 15:52)
senokai besirodziau, tai idedu viena bolero, ant modelio neturiu, nes ne sau megztas ir jau senokai atiduotas, gal sunkiau rastelis matysis kai spalva tamsi, bet bendras vaizdas vis tiek bus

labai grazu wub.gif
gal schema galetumet pasidalinti? smile.gif
Atsakyti