Ačiū už pagyras
gulbe - pledukas
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 06 02, 14:35)
ir as atnesu parodyt savo darbeliu
Grazus komplektukas, spalvu kiek daug, tikra vasara....
La Perla - kaip visada kruopstu ir miela
gulbe, fainas, minkstas pledukas
chimera bliuzele, as pati tokios noreciau
dailele, tunikos apdaila labai grazi, rastelis , tik kazkaip persisviecia viskas (gal tik fotografuojant taip, gyvai gal taip nepersimato)
QUOTE(IngridaGal @ 2011 06 01, 14:35)
Ateinu pasigirti
labai graži suknutė ...norėčiau tokios
Papildyta:
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 06 02, 14:35)
labai gražu-linksmi darbeliai ir spalvytės vasarai
Papildyta:
QUOTE(dailele @ 2011 06 05, 21:35)
gražu.Labai kruopštu.
chimera-man patinka tavo mezginio apdaila.šaunuolė.
Ir viena pastabėlė-Ifa-laukiu nesulaukiu tavo darbų nuotraukų.Mes irgi norim pažiūrėti,ko esi verta rankom,ne liežuviu.
Boleriukas prie jau rodytos dvispalves suknutes
Atnešu parodyti dar vieną skrybėlytę mažai mergytei
Netradiciniai apdarai krikstynoms. Mamyte butinai norejo nekliosines, tai sunku rasteli parodyt. Spalvyte panasiausiai i ta kur viena kepuryte.
QUOTE(Ifa @ 2011 05 23, 14:54)
La Perla, suknute - kataloge
Papildyta:
Daug darbelio ideta. Bet....kazkaip nepuosia tos palaidines autores. Gal reikejo daryti pusilgem rankovem ir ne tokias aptemtas?Tokio ilgio rankoves siek tiek mociuciskai atrodo. Apykakle per gili ir nepuosni
Buvo geras uzmanynas violetines palaidines priekyje airiskas rastelis, bet gavosi nevykusiai ikomponuotas.
Prasom neisizeisti, kad taip parasiau. Tiesiog kartais ziurint i kai kuriuos darbelius, taip , atrodo , gaila laiko. Nes gi neriniai gali atrodyti labai puosniai, o atrodo dazniausiai labai kasdieniskai.
Papildyta:
Daug darbelio ideta. Bet....kazkaip nepuosia tos palaidines autores. Gal reikejo daryti pusilgem rankovem ir ne tokias aptemtas?Tokio ilgio rankoves siek tiek mociuciskai atrodo. Apykakle per gili ir nepuosni
Buvo geras uzmanynas violetines palaidines priekyje airiskas rastelis, bet gavosi nevykusiai ikomponuotas.
Prasom neisizeisti, kad taip parasiau. Tiesiog kartais ziurint i kai kuriuos darbelius, taip , atrodo , gaila laiko. Nes gi neriniai gali atrodyti labai puosniai, o atrodo dazniausiai labai kasdieniskai.
nebutina visu megztiniu turet tik i baliu, kartais reikia turet ir paprastu prie dzinsu, ar laisvalaikio kelniu, kartais reikia ir klasikinio stiliaus drabuziu, man tai tik gaila laiko megzt vienspalvius ir vien gerom akim tada suprantu, kad pats paprasciausias drabuzis, jei siulai paprasti ir lygus, nededant jokio rastelio, jokios kitos spalvos, ir nesiuvinejant, bet galima ir paprastai nusimegzt, o veliau pagavus ikvepima, pagrazint
QUOTE(Ifa @ 2011 06 05, 00:59)
zuikulis, spalvytes labai liuksiskos, kepuryte, svarkutis labai super .Bet jau rastai- nu blogai su rastais. BLOGAI... pacius primiyviausius ejimus pasirinkai.... jau geda peleda patyrusioms mezgejelems tokius nerti
butu malonu pamatyt jusu darbeliu, o gal ir yra tik praziurejau, tada atsiprasau, nes visu temu, nelabai seku del laiko stokos, nes kaip suprantu jus dirbat kazka su mada, drabuziais, visada idomu pazvelgt i profesionalu darbus, palygint.....
p.s beja mano nuomone margiems siulams rastas turi buti minimalus, nes nelabai isryskeja rastas, vis tiek viska valdo spalvos
QUOTE(La Perla @ 2011 06 06, 10:33)
labai gražu
QUOTE(chimera @ 2011 06 06, 10:56)
spalvytės labai mielos, labai jums tinka
QUOTE(gulbe @ 2011 06 06, 11:56)
labai labai gražu
Ligvita ir bolero ir suknytė labai dailūs
Lusasita gražus skrybėliukas, įdomiai sugalvotas papuošimas karoliukais
Ačiū už pagyrimus mano darbeliui.
Villyte jūs teisi, ji persišviečia, todė rengiuosi maikutę po apačia, tik nuotrauka buvo daroma greituoju būdu
Lusasita gražus skrybėliukas, įdomiai sugalvotas papuošimas karoliukais
Ačiū už pagyrimus mano darbeliui.
Villyte jūs teisi, ji persišviečia, todė rengiuosi maikutę po apačia, tik nuotrauka buvo daroma greituoju būdu