Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 17

zuikulis-labai fainas megztukas ir kepuryte-toks spalvingas... 4u.gif
mano dovanele-sortukai ir salikelis,kuris gali buti ir dirzelis,ir juosta ant galvos... smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
zuikulis, spalvytes labai liuksiskos, kepuryte, svarkutis labai super thumbup.gif .Bet jau rastai- nu blogai su rastais. BLOGAI... pacius primiyviausius ejimus pasirinkai.... schmoll.gif jau geda peleda patyrusioms mezgejelems tokius nerti
Atsakyti
po paskutinio komentaro nesusilaikiau doh.gif ...brangioji IFa,ar kada girdejote posaki-''kartais verta patylet,protingesnis atrodai..''...?
mano nuomone-nusisnekejote visiskai.zuikulio megstukas toks spalvingas ir margas,kad jei ir ''mandrus rastus'' butu pasirinkus-butu visiska misraine...as irgi rinkciaus paprasta rastuka ir daug spalvu. jei daug spalvu-kuo paparastesnis rastas...jei vienspalvis (ar dvispalvis mezginys)-galima ir rasta imantresni pasirinkti...ne veltui sakoma-''paprastume slypi genialumas...''...
atsiprasau uz
poster_offtopic.gif ,bet anot IF'os,jei jau valgyt verdi ilga laika ,ir laikai save patyrusia vireja,tai blynus kept butu''geda peleda''...kiekviena diena turi gaminti ka nor gurmanisko -kokia silke su braskem sokolado padaze...
ar neskamba absurdiskai?....

zuikuli-LABAI GRAZU...spalvos puikiai suderintos...ir PRIMITYVUS RASTUKAS graziai ziurisi ir tinka..ir pati buciau pasirinkusi toki... 4u.gif
Atsakyti
Labas
Pritariu tiklis- jei kuo margesni siūlai -tuo paprastesnis raštas.
Galų gale- čia merginos jei parodo darbelius- reikia džiaugtis- lenkiu galvą prieš visas. Kad ir kokios apimties, kad ir kokio paprastumo, bet visur įdėta rankų darbo, laiko, širdies šilumos, savų idėjų, savų interpretacijų- tai gi per vakarą to nepagamintum mirksiukas.gif . Taip žemint būtų gėda.
Na, o apie Viliuteee, Lusasita, Jollyk, Ligvita- tai pasigrožiu jūsų darbeliais, nors ką čia darbeliais- darbais, meno kūriniais.
Merginos , nesupykit, kad visų nepaminėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildute6: 05 birželio 2011 - 07:14
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 06 02, 14:35)
ir as atnesu parodyt savo darbeliu

Tobula wub.gif

Ir visiškai sutinku su Tikliu drinks_cheers.gif Tikrai neteisinga kritka ir nevietoj schmoll.gif Tiek darbelis šaunus, tiek nuotraukos kokybė ideali thumbup.gif Genialumas paprastume mirksiukas.gif
Atsakyti
darbeliai tiesiog nuostabūs wub.gif
o Ifa renka žinutes, tai rašo kas papuola, nekreipkit dėmesio, nes nė vienam poste ji nieko nepagyrė tik visas iškritikavo, savo darbelio nei vieno neparodė, ir neterškim temos tokiom žinutėm, grožėkimės darbeliais ir mokykimės pačios iš šaunių mezgėjėlių wub.gif
Atsakyti
nu nesusilaikiau ir as po Ifos komentaro....ar tik nebusi petruskeviciaus drauge...kalbi bet ka....parodyk savo darbeliu tobuluma mirksiukas.gif
matosi, kad atejus cia tik nervus visiems pagadint smile.gif ytariu, kad tau labai toli iki paparastumo lygio, o apie tobuluma net nekalbu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarpule: 05 birželio 2011 - 09:02
nesusilaikau schmoll.gif ,nors ir buvau sau pasizadejusi nesivelti i panasius dalykus,bet po Ifos komentaro negaliu tyleti.Dar to nebuvo,kad toki grazu darba taip ,,sudirbtu" doh.gif .Arba kritikuotoja nieko neismano apie mezgima,arba as jau nieko nebeismanau g.gif
Atsakyti
*zuikulis*, labai grazus darbelis wub.gif tikra spalvota vaikyste thumbup.gif
Atsakyti
Zuikuli, darbeliai IDEALŪS wub.gif , tikrai genealumas paprastume 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2011 06 05, 09:09)
nesusilaikau schmoll.gif ,nors ir buvau sau pasizadejusi nesivelti i panasius dalykus,bet po Ifos komentaro negaliu tyleti.Dar to nebuvo,kad toki grazu darba taip ,,sudirbtu" doh.gif .Arba kritikuotoja nieko neismano apie mezgima,arba as jau nieko nebeismanau  g.gif

ir nieko nebeismano,ir nori cia vandeni sudrumsti rolleyes.gif
kai atlikta kokybiskai,ir dar kai nuotrauka kokybiska,tai nelabai suprantu prie ko kabinetis g.gif isvada viena: TIK IŠ PAVYDO

vat zuikulio margutis man labai labai wub.gif
o jolyko sortukus kokio amziaus mergyte nesios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 05 birželio 2011 - 10:22
Labas visoms!Noriu pasakyti,kad tokius zmones kaip ta Ifa reikia tiesiog ignoruoti,nekreipti demesio.Jus rasot komentarus apie ja,o ji kaip vampyre,minta tuom.O mezginiai tikrai visu labai grazus,delto ir nepagiriu kiekvienos atskirai,kad tiesiog negaliu .Man viskas grazu,nes padaryta su meile,galvojant apie ta zmogu,kuriam mezgama.Sekmes visoms!O tecius sveikinu su teciu diena! sunglasses2.gif
Atsakyti