Įkraunama...
Įkraunama...

Ką turime žinoti apie mažakraujystę?

QUOTE(kramtuskee1 @ 2014 04 16, 16:59)
O kokiso pas visas dziugios naujienos  4u.gif

Pas mane taip pat teigiami rezultatai ir netiketai greitai. per 2sav. vartojimo ferrum lek hemoglobinas pakilo nuo 103 iki 113. Jau 2sav. negeriu gelezies tai nezinia gal nenukrito. Balandzio pabaigoje reiks pasidaryti ir feritino tyrima idomu ar kyla, nes buvo tik 4.

Manau, nenustokite jos gerti, tikrai dar geriat labai neilga laika ir pagerejiams gali buti laikinas...jei tik galite - gerkite ja ir toliau smile.gif
O jei negalite- lyg esu skaicius , kad turi bedu su skarnduku, tada bandykite didinti gelezies atsargas per maista :kepeneles, liezuviai, riesutai ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 17 balandžio 2014 - 06:51
Laba diena,

Man 20m. kuri laika sportavau stengiausi truputi maziau valgyt(ne badavau), taciau labai pradejo slinkti plaukai, bet vitaminai ir grizimas prie gausios mitybos padejo sustabdyti slinkima,nesportuoju jau kelis menesius,labai daug valgau ypac vaisiu,ryte visada renkuosi avizine kose,mesos neatsisakau.Na zodziu valgau isties daug su plaukais kaip minejau bedu nebera,ataugineja eziukas thumbup.gif Taciau daznai kankina nuovargis,galuniu tirpimas,irzlumas,silpnas galvos svaigimas pakeitus padeti.Vel zadu pradeti sportuoti,bet labai bijau del plauku.Issityriau feritina jis 26.7 kaip ir telpa i normas,bet ne itin aukstas.Ar tai gali buti mano irzlumo,nuovargio,slinkimo plauku priezastis?Ar vertetu sunerimti,vartoti papildus?Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2014 04 17, 07:49)
Manau, nenustokite jos gerti, tikrai dar geriat labai neilga laika ir pagerejiams gali buti laikinas...jei tik galite - gerkite ja ir toliau smile.gif
O jei negalite- lyg esu skaicius , kad turi bedu su skarnduku, tada bandykite didinti gelezies atsargas per maista :kepeneles, liezuviai, riesutai ir t.t.

Po svenciu bandysiu vel pradet gert gelezi, dar turiu nepradeta pakuote. Bet pries men. prasidejo baisus skrandzio skausmai, su auksta temp. tai va iki sio laiko taip ir nepraeina, remuo, skausmas, geriu vaistus, o su jais gelezis nelabai tinka. tai valgau jautiena, hematogena, granatu sultys. Tikiuos nenukris Hb, jei pasirodys, kad nekrenta tai tada jau gersiu tik po 1tab. gelezies ir bandysiu toliau valgyt mesyte, kurios iki siolei nevalgydavau smile.gif
Atsakyti
Smagu, kad gereja daugelio rezultatai. Turbut iskart pasikeicia gyvenimo kokybe. O as kazkaip uzstrigau, tai nelabai turiu kuo pasidziaugt.
Atsakyti
Sveikos visos..jungiuosi ir as i jusu gretas..
Sportuot pradejau,maista mazint,ziuriu,kad visai jegu nebera..net svoriu nebenulaikau,silpna,prakaitas musa,pasilenkt is viso nebegaliu-galva sukasi..nervuota labai pasidariau,sirdis permusa..Numaniau,kad kraujas blogas..Nulekiau tyrimus mokamus pasidaryt,Gelezis-6,feritinas -3.5..Vaistinej pasiule tokias juodas ampules nulauzti ir gerti.Tai siai dienai geriu jas,uzsisakiau pas drauge is Amway gelezies,ziuresiu,ar pades..bet jauciuosi tai labai prastai..Kazin,ar pati issikapstysiu,be gydytojos?Kazkas cia minejo apie Ferrum lek..nezinau,net ko imtis,atrodo,niekada nepageres doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 05 24, 19:07)
Sveikos visos..jungiuosi ir as i jusu gretas..
Sportuot pradejau,maista mazint,ziuriu,kad visai jegu nebera..net svoriu nebenulaikau,silpna,prakaitas musa,pasilenkt is viso nebegaliu-galva sukasi..nervuota labai pasidariau,sirdis permusa..Numaniau,kad kraujas blogas..Nulekiau tyrimus mokamus pasidaryt,Gelezis-6,feritinas -3.5..Vaistinej pasiule tokias juodas ampules nulauzti ir gerti.Tai siai dienai geriu jas,uzsisakiau pas drauge is Amway gelezies,ziuresiu,ar pades..bet jauciuosi tai labai prastai..Kazin,ar pati issikapstysiu,be gydytojos?Kazkas cia minejo apie Ferrum lek..nezinau,net ko imtis,atrodo,niekada nepageres doh.gif

O koks pats hemoglobinas ? Jei nenukrites tai pakaks ir tothemo keliu doziu tothemo ar profilaktiskai ferum lek po 1tab. I diena.
Atsakyti
o hemoglobino,kaip ziopla ir nepasidariau.Tik man jis daznai budavo pakrenta,o jausdavausi ir geriau.Tiesa,perziurejau tyrimus dar karta,tai gelezis-4.6,ne 6
Ryt eisiu pasidaryt bendra tyrima.
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 05 25, 19:56)
o hemoglobino,kaip ziopla ir nepasidariau.Tik man jis daznai budavo pakrenta,o jausdavausi ir geriau.Tiesa,perziurejau tyrimus dar karta,tai gelezis-4.6,ne 6
Ryt eisiu pasidaryt bendra tyrima.

Nu va, visada darykites ir bendra kraujo tyrima, nes tada interpretacija tyrimu skiriasi smile.gif
Atsakyti
Na va,atsiemiau tyrimus.Hemoglobinas 106. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 05 29, 18:09)
Na va,atsiemiau tyrimus.Hemoglobinas 106. ax.gif

Na mazokas, bet netragiska situacija, taciau gerkit padorios gelezies ir po 2men. pasidarykit tyrimus, jei bus atsistacius tai tada dar 1-2men. naudokite profilaktines gelezies dozes ir bus liuks wink.gif
Atsakyti
Aciu.Tikiuosi taip ir bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 05 29, 20:01)
Aciu.Tikiuosi taip ir bus rolleyes.gif

Sekmes sveikstant smile.gif tik nepamirskit, kad reik gert tikro gelezies, o ne vitaminu. Galiu pasiulyti Ferrum lek, nedirgina skrandzio, galima gerti neziurint i mityba. Beje gelezi uzsigerkite sultimis. (as uzsigeriu granatu, dviguba nauda) smile.gif
O dar sureguliuokit mityba, daugiau mesytes, burokeliu, granatu sulciu, grikiu ir daug uogu biggrin.gif
Atsakyti