Nereklamuokite Tardyferono. Tai kas tinka vienam , netinka kitam. Planavau net šio vaisto kompaniją paduoti į teismą dėl neaprašytų šautinių.
Pvz, Tardyferone yra geležies sulfatas, kuris siaubingai ėda žarnyną. Aš buvau su šiuo vaistu jį taip susivarius, kad limfmazgiai virš pažeisto plonojo žarnyno 1,7 cm stovėjo, o geležies atsargos nedidėjo, nors hemoglobinas jį geriant šokinėdavo nuo 133-106.
Praėjau visus įmanomus tyrimus nuo tuberkuliozės, celiakijos iki kompiuterinės tomografijos ir imunologai ir gastrologai ir t.t. keli hematologai lingavo galvą, kad taip negali būti, kol pati išsiaiškinau chemiškai geležių sudėtis. O ir užsienio portalai mirga nuo to, kaip veikia butent geležies SULFATAS. Yra kam jis tinka, bet yra, kam jis - nelaimė.
Numečiau sulfatą - tardyferono geležį, pasirinkau kitą vaistą, kur yra geležies Fumaratas - ir ką jus matot, ir geležies atsargos pradejo kauptis, stebėjau tai kas kelios savaitės tyrimuose ir limfmazgiai beveik atsistatė ir pilvas nebegelia taip......
Reikia pasirinkti sau tinkamą geležį - sulfatą, fumaratą ar gliukonatą. Analizuoti savo savijautą...nerykit aklai viso Š.....kurį skiria, kaip pilkai masei...mokykitės iš kitų klaidų. Kam įdomu, galiu diskutuoti ir AZ.
Mano bėda - "plaukimas" per mėnesine. Gydymą pradėjau su tokiais rodikliais prieš metus Hemoglobinas 98, geležis 9, o feritinas 3,2.
Prieš mėnesį turėjau hemoglobiną 133; 128; 124 visaip, nes dažnai darausi ir jau 1,5 mėn visia nieko nebegeriu, bandau reguliuotis tik maistu. Feritinas 37, geležis 15
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
Prieš 3 mėnesisu įdėjau ir "Mireną", nes reikia ir pirežastį šalinti.
Nuolat tiriuosi, stebiu rezultatus, nes kiek pinigų sukišau ir gadinau savo pilvą, o vistiek atsakymą tik pati radau. Linkiu visoms stiprybės kovojant su šia liga