QUOTE(augjogx @ 2006 09 08, 14:41)
augjogx, 08 Rgs 2006 - 14:41, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
augjogx, 08 Rgs 2006 - 14:41, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
as tai siulau nenutraukti
, negalvokit apie mane blogai bet tai vaikas jaucia kaip mes pacios stresuojam. Mano vaiko lopsio grupej visi tie kur daugiasiai ir baisiausiai reke jau nebeverkia, susitvarke. O tie uzsidare dabar tik pradeda savo verksmus. Pirma pacios pasakykit sau kad taip yra ir tuoj praeis ir viskas bus gerai. O jei kitais metais tai irgi tas pats bus. Po truputi ir viskas bus gerai, galu gale juk negali visa laika buti taip.
Nesupykit bet maniskis irgi verkia bet viskas susitvarkys BŪKIM OPTIMISTĖS 
as tai siulau nenutraukti

, negalvokit apie mane blogai bet tai vaikas jaucia kaip mes pacios stresuojam. Mano vaiko lopsio grupej visi tie kur daugiasiai ir baisiausiai reke jau nebeverkia, susitvarke. O tie uzsidare dabar tik pradeda savo verksmus. Pirma pacios pasakykit sau kad taip yra ir tuoj praeis ir viskas bus gerai. O jei kitais metais tai irgi tas pats bus. Po truputi ir viskas bus gerai, galu gale juk negali visa laika buti taip.
Nesupykit bet maniskis irgi verkia bet viskas susitvarkys BŪKIM OPTIMISTĖS
Būtent

Svarbiausia - nusiteikti teigiamai ir jaustis ramiai - ne į liūto nasrus gi vaiką atiduodat
Papildyta:
QUOTE(String @ 2006 09 08, 12:49)
String, 08 Rgs 2006 - 12:49, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
String, 08 Rgs 2006 - 12:49, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
Negalvok, kad mes priešiškai nusiteikę
Nieko panašaus
Mes kaip tik su džiagsmu vedėm, tačiau žinai, koks pagrindinis visų argumentas vaikams likti darže - ten bus daug vaikų, daug žaislų - tau bus smagu. O manoji vaikų BIJO, ji iš vis jų NENORI ir jai NEREIKIA vaikų... Tai ką daryt? Šiaip po vakar dienos nervinių priepuolių namie, pasakiau griežtai - jokio darželio bent metus. Kad būtumėt matę, kokia šįryt atsikėlė dukrytė... Kai pasakiau, kad važiuosim pas tetą, tiesiog nušvito visa, lakstė linksma po namus, tik ragino - greičiau važiuot. Nieko mums neišeis dar šiemt, bent kol ji nepajus poreikio būti su bendraamžiais...
Negalvok, kad mes priešiškai nusiteikę

Nieko panašaus

Mes kaip tik su džiagsmu vedėm, tačiau žinai, koks pagrindinis visų argumentas vaikams likti darže - ten bus daug vaikų, daug žaislų - tau bus smagu. O manoji vaikų BIJO, ji iš vis jų NENORI ir jai NEREIKIA vaikų... Tai ką daryt? Šiaip po vakar dienos nervinių priepuolių namie, pasakiau griežtai - jokio darželio bent metus. Kad būtumėt matę, kokia šįryt atsikėlė dukrytė... Kai pasakiau, kad važiuosim pas tetą, tiesiog nušvito visa, lakstė linksma po namus, tik ragino - greičiau važiuot. Nieko mums neišeis dar šiemt, bent kol ji nepajus poreikio būti su bendraamžiais...
Tavo mergytė pasiekė, ko norėjus
Aš nesakau, kad jūs priešiškai nusiteikę. Bet akstesnė tavo žinutė tiesiog persunkta negatyvumu darželiui

- kaip ten sunku, kaip ten bus blogai ir mano vaikui VAIKŲ NEREIKIA... Nusiteik priešingai - vaikas, eidamas į darželį, turi jausti ramumą iš tavęs, o ne įtampą - kaip ten bus, vėl rėks, vems ir t.t.
Visi vaikai turi adaptuotis darželyje. Vieniems tai lengviau, kitiems - sunkiau. Bet reikia elgtis nuosekliai - vaikas - ne eksperimentinis gaminys - šiandien vesiu į darželį, pažiūrėsim, kas bus. jei rėks - nevesiu. Taip viską tik apsunkinat. Žinoma, galima laukti dar metelius, galima net dvejus ar trejus. Jei ir toliau rėks - iš viso nevesti į darželį... Bet geriau elgtis nuosekliai - jei jau apsisprendėt - apsišarvuokit kantrybe ir eikit. Po truputį, palengva visi pripranta. O jei jau darželis - pati blogiausia išeits - ieškokit alternatyvų, nes vaikas tikrai nesijaus gerai, jausdamas tėvų įtampą

. Prieš išleidžiant vaiką į darželį, pirma reikia adaptuotis mamoms
QUOTE(jovita02 @ 2006 09 08, 14:45)
jovita02, 08 Rgs 2006 - 14:45, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
jovita02, 08 Rgs 2006 - 14:45, paraĆÄ€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†Ä€˛ÄĀÄā€Ā¬Ä€¯:
Aš tai nutraukiau metams darželio lankymą, gi vaikui ir rimtą ligą galima taip įvaryt... gi matyt, kai vaikas apsimetinėja ir kai ne, pvz vėmimas, tempa ir kt. gi nesuvaidinsi...
Aš tai nutraukiau metams darželio lankymą, gi vaikui ir rimtą ligą galima taip įvaryt... gi matyt, kai vaikas apsimetinėja ir kai ne, pvz vėmimas, tempa ir kt. gi nesuvaidinsi...
O tu nelygink savo metinukės, kuri vos nuo papo atjunkus buvo ir beveik trejų metų panelės. Čia visai kiti dalykai