Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

QUOTE(fleita @ 2006 09 05, 12:51)
Buvom ir mes šiandien pirmą kartą "Volungėlės" lopšio 4 grupėje. Darželis gražus, bet truputį išsigandau, kad grupėje vaikučiai nuo 2m, o maniškė tik 1,8 ir dar tokia mažutė  unsure.gif . Bet gal nieko, bus į ką lygiuotis. O nuėjus pusė grupės vaikų verkė, tai aš pati vos ašaros neišspaudžiau, taip gaila tų vaikų pasidarė  verysad.gif . Auklėtoja labai moloni, viską paaiškino. Tiesa, šiandien dukrytę tik pusvalandžiui vieną palikau, po to atėjau, tai jau buvo pasiilgusi, bet šiaip praėjo viskas be ašarų  rolleyes.gif

Nepergyvenk,mes ir taip pradėjom.Ir tam pačiam daržely. thumbup.gif
Atsakyti
o musiskis net rengtis nenori ryte..... verysad.gif
nuvedziau,nusiverke,pabuvau kol aprimo truputi ir pasakiau neber kur dingti,man i darba reikia "atia laimuti",o jis pas aukletoja ant ranku sako "atia",ir isejau. zodziu nieko gero,bet tik tiek,ne verkianti palikau,o jau nusiverkusi verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Paslaptingoji, gal siūlė auklėtoja DRAMOS būrelį lankyti?
Atsakyti
Mes irgi pradėjom lankyti darželį ,,Dobiliukas''.Nu kol kas mums labai sunkiai sekasi doh.gif jau pas vaika ne verkimas o klykimas rytais kai palikti reikia cray.gif
O į dramos būrelį buvau užrašiusi pernai savo mergaite,tai ji kokius keturis mėnesius paėjo ir viskas,sakė nepatinka nes ta vadovė šaukia labai,o ištikrūjų tai ji gal nešaukia tik jos balsas toks skardus ir garsiai labai šneka,o maniškei pasirodė kad ji šaukia labai ant visų ir nepatiko unsure.gif Šiaip tas dramos būrelis labai gerai vaikam kurie neištaria kai kurių raidžių,žodelių,nes ten labiau man panašu į logopedės pamokas nei į dramos būrelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakė, kad moko raiškai, aiškiai kalbėti. Pažiūrėsiu, maniškė tokia pamaiva, gal patiks, gal drąsos daugiau bus...
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2006 09 05, 19:15)
Nepergyvenk,mes ir taip pradėjom.Ir tam pačiam daržely. thumbup.gif

Sveikos.

mes irgi tame pačiame darželyje. bigsmile.gif bigsmile.gif
Mums patinka.
o kad vaikas būtų su vyresniais grupėj tai manau dar geriau, fleita. Greičiau vystysis.
Aš išsigandau kad šiais metais maniškė bus tarp mažesnių vaikų, nes dauguma išėjo į paruošiamąją, bet auklėtojos mane nuramino. Jie irgi stengiasi vienodo amžiaus rinkti į grupę. Bet dar bordakas: remontas vyksta, vaikai dar nesurinkę ir sunku nuspėt kokia bus grupė.
Atsakyti
o musu grupeje yra ir mazesniu,ir panasaus amziaus,nes as kazkaip pabijojau vesti prie 3-eciu,kad labai neskriaustu g.gif bet kiek paskaitinejau komentaru,"linelio" lopselio- darzelio niekas nelanko blink.gif
Atsakyti
mano mažylė eina į daržiuką "Rūta", faina vedėja, kolkas ir auklėtojos tokios neblogos blush2.gif gal dar kas ten einat g.gif beje mažylė "Ančiukų" grupėje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita02 @ 2006 09 06, 16:05)
Paslaptingoji, gal siūlė auklėtoja DRAMOS būrelį lankyti?

kolkas ne g.gif reiks paciai paklausti rolleyes.gif o jus lankot?seip noreciau kad jis lankytu koky burely jei tik ne per mazas dar,nes vaikui vis veikla kokia.
Atsakyti
kaip keista,nes mums nesiule i joki bureli eiti,gal kad mes dar lopselyje,prie maziuku .... g.gif
Atsakyti
beje norejau suzinot jus nuomone mamytes.kadangi as pirmas dvi dienas su vaiku buvau kartu grupej pora val,tai prisiziurejau visko kas man patiko ir nepatiko.labaiusiai mane nustebino toks "bajeris".per pusrycius as maitinau savo klecka vis mokaiu ji paty valgyt,nes kazkaip ziuriu nelabai ten jiems padeda valgyt,ogi viena mergyte salia sedejusi isgere savo kakava ir paprase dar.auklyte niekaip nesuregavo g.gif o kadangi mano matas ne laso negere tai as mergytei pasiuliau gerti jo.tai aukletoja neleido doh.gif nes sako"PASKUI NORES SIUSIOT" blink.gif vaiks zyzia o jos neduoda nors tu ka.nu man tai nesamone kazkokia,tai ka jos neduoda vaikams gert jei jie papraso ne laiku,nesupratau.arba kaip galima neduot dar kakavos jei jos yra?
kaip cia yra ar visur taip?ar cia aukletoja isidirbineja.
arba ranku plovimas pries tuoleta o ne po. doh.gif pavalgo,plauna rankas,tada seda ant puoduku g.gif ir daugiau neplauna.
aisku darzelis yra darzelis,ten kitaip nei namie.nu bet vistiek kazkaip man nepatiko tokie dalykai. unsure.gif
Atsakyti
O auklėtojai neišsakei?
Nors aišku, prie tavęs taip elgėsi, tai be pašalinių akių tikriai kitaip nedaro. Viena mama, kitam daržely vedė dukrą, tai irgi sakė, kad neduoda gerti, tai nunešė minerainio, kad dukra galėtų atsigerti...

O dėl būrelio, mums pernai irgi nesiūlė nes buvom lopšelinėj grupėj. O vakar buvo ta aktorė vaikų susirinkti, tai sakė maniškė ideali... mirksiukas.gif, o draugės dukra atseit netinka... Dar pas draugę neklausiau, ką jai sakė, gal tą patį... blink.gif
Atsakyti