Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

QUOTE(Giga* @ 2006 08 24, 14:55)
geras? grazus? fainas? aukletojos geros? eiles dideles? pati gal vedei vaikus? pasakok  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Šitam rajone geriausias ir gražiausias biggrin.gif, neskaitant Pelėdžiuko. Vedu sūnų - patenkintas eina, deja, jau paskutiniai metai. Auklėtojos geros - nei vienos raganos neteko sutikt, nors buvo, kad keitėsi. Šiemet darželinės grupės vaikų nesurenka, o lopšis, kaip visad - perpildytas 4u.gif
Atsakyti
o tai siulyti kysi ar siaip prasytis? mes dar tik pavasariui norim smile.gif
beje, idomu kapi cia aplamai buna, suprantu kad kai gyveni kazkur konkreciai, tai eini i tavo rajone esanti, o dabar tai mes kuri laika nuomosimes, ir statysim nama, tai idomu priims tada bet kur / tiek i lospeli idomu, tike i poliklinika kokia g.gif
Atsakyti
Nereik nei siūlyt kyšio, nei prašytis - jei norit nuo pavasario eit, tai nueik pas vedėją ir užsirašysi mirksiukas.gif . Bus vietų - priims, nebus - vargu ar ir kyšis padės...
Dėl gyvenamosios vietos, tai šiaip turėtumėt lankyti darželį savo rajone, nors mums pagal gyvenamą vietą labiau turėtų būti Liepaitė, bet priėmė be kalbų į Želmenėlį. O gydytoją iš vis kokią nori, tokią ir renkiesi 4u.gif NOrs kitam miesto gale prisirašyk.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 08 24, 10:43)
Baltijos - Taikos - Želmenėlis mirksiukas.gif

O kur tiksliau jis randasi? Ne prie Maximos (tos, kuri buvo Media)? Man sakė, kad geras darželis prie Medijos, kur vaikams su regos sutrikimais g.gif Gal kas žinot ar tikrai geras? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali @ 2006 08 25, 00:26)
O kur tiksliau jis randasi? Ne prie Maximos (tos, kuri buvo Media)? Man sakė, kad geras darželis prie Medijos, kur vaikams su regos sutrikimais  g.gif Gal kas žinot ar tikrai geras?  g.gif

Želmenėlis Baltijos pr. nuo Taikos pr. pirmas.
O vaikams su regėjimo sutrikimais - Pelėdžiukas - yra netoli buvusios Medijos, visai prie mano namų. Geeeras, sako, labai, o kaip yra iš tikrųjų, parašysiu kokį spalio mėn., kai išbandysim. Ale taip paprastai į jį nepapulsi.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2006 08 24, 17:06)
Šitam rajone geriausias ir gražiausias biggrin.gif, neskaitant Pelėdžiuko. Vedu sūnų - patenkintas eina, deja, jau paskutiniai metai. Auklėtojos geros - nei vienos raganos neteko sutikt, nors buvo, kad keitėsi. Šiemet darželinės grupės vaikų nesurenka, o lopšis, kaip visad - perpildytas 4u.gif

darželines jau surinko, šian su vedėja kalbėjau tongue.gif O lopšy tikrai vietų nebuvo, bent jau birželio mėn kai klausiau.
Atsakyti
Mes irgi eisim į „Želmenėlį“, į lopšelį. Nors gyvenam ne šitame rajone. O užrašėm pavasarį, jau tada vietų beveik nebuvo, o gegužės mėn. kai buvau tėvų susirinkime, buvo jau ir papildomai vaikų prirašyta, jei kas nors iš ankstesnių atsisakytų. Tai reiškia dabar jau vietų tikrai nebėra doh.gif Jei norit pavasarį vesti, pats laikas turbūt dabar užrašyt...O pats darželis tai man ypatingas kažkoks nepasirodė iš pirmo žvilgsnio ax.gif
Atsakyti
O kada pradėsit eiti? Aš galvoju vesti į "Želmenėlį" arba į "Klevelį" Gal kas nors žinot apie "Klevelį"?????? ax.gif O kokio amžiau vaikai yra lopšelinukai? doh.gif . Mano sūnui 2,5 metų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(helia @ 2006 08 25, 14:08)
O kada pradėsit eiti? Aš galvoju vesti į "Želmenėlį" arba į "Klevelį" Gal kas nors žinot apie "Klevelį"??????  ax.gif O kokio amžiau vaikai yra lopšelinukai? doh.gif . Mano sūnui 2,5 metų thumbup.gif

lopšeliniai iki 3 m teoriškai skaitosi mirksiukas.gif
Atsakyti
O ar yra mamyčių, žinančių apie "KLEVELĮ" Taikos pr. 53, prie Kauno g.?????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(helia @ 2006 08 25, 14:08)
Mano sūnui 2,5 metų thumbup.gif

tai kad tavo vaikas kaip ir mano, jiems tik po 1.5 mirksiukas.gif

bej, dar klausimas, siandien issinuomavom buta Statybininku pr, maciau ten keleta darzeliu, gal apie juos ka gero zinot ?
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 08 25, 16:22)

bej, dar klausimas, siandien issinuomavom buta Statybininku pr, maciau ten keleta darzeliu, gal apie juos ka gero zinot ?

Jei nepasiklydau Klaipėdoj, tai prie Statybininkų prospekto yra Volungėlė - irgi labai jau thumbup.gif . ir irgi gali nebebūti vietų, tad nereikėtų ilgai snaust mirksiukas.gif
Atsakyti