Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

va radau si ta smile.gif "Geras darželis laukininkų gatvėje "Linelis" ten 3 lietuvių ir 7 rusų grupės, darželio programoje "sveikos gyvensenos" propagavimas ir labai geras maitinimas "(cia radau diskusijoj apie rusu darzelius KLP) va tiek gal kas daugiau zinot?
Atsakyti
Mes lankėme su pirma dukryte Pelėdžiuką-super darželis.O sumažaja lankom Volungėlę.Labai džiaugiuosi,nes nemaniau,kad po Pelėdžiuko rasim geresnį darželį.Darželyje viskas priklauso nuo auklėtojų ir vedėjos,Jei vedėja nekokia,tai ir kolektyvas bus...Sunku, kai mažas pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,mamos smile.gif Ką galite pasakyti apie darželį "Žiburėlį"?Kokių nuomonių yra? g.gif
Papildyta:
"Žiburėlis" tai kuris Rejkiaviko gatvėje.
Atsakyti
QUOTE(Kristinux @ 2006 06 17, 01:24)
Uzrasiau siandiena savo maze i darzeli-mokykla ,,Varpelis" (miško raj.). Keičiam gyvenama vietą, keičiam darzeli. Keista, jokiu eiliu ten, is karto prieme. Gal kas girdėjote, kokie atsiliepimai apie si darzeli?

Aš tam rajone gyvenu, bet mes einam į Atžlyną, tai esu labai patenkinta. Tik kad ten vietą labai sunku gauti. O dėl Varpelio girdėjau visokių nuomonių: ir gerų, ir blogų. Čia matyt nuo grupės priklauso.
Atsakyti
Sveikos, mamytės, gal kas žino ar "Volungėlėje" yra lopšelio grupės ir ar yra eilės, norint patekti į šį darželį?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
karsta.gif kol viska perskaiciau.
zadam savo vaiki i lopseli nuo lapkricio leist. Man butu labai patogu "Ausrine" Strevos g., nes salia darbo, bet apie ja nieks nieko schmoll.gif negi niekas nelanko sio darzelio?
Jau truputi skaiciau apie "Alksniuka", bet gal galite daugiau kokiu nuomoniu pareikst. As turiu galvoje lopsiuko grupes.
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Gal kas nors ka nors zino apie "Bitute"? Koks tai darzelis? Kokios aukletojos? Busiu dekinga uz bet kokia informacija .
Atsakyti
Apie " Pagranduko" lopšelį galiu tik teigiamai atsiliepti: prieš n metų, kai dukrelė jį lankė, personalas l.greit vaiką nuo sauskelnių atpratino ( o turėjom problemą), tiesiog stebėtinai greitai suprato puodelio paskirtį, ir, kas svarbu tokiame amžiuje, niekada nevaikščiojo šlapiom kelnytėm ar apleista, varvančia nosyte. Tikrai geri prisiminimai. Ir dabar tie žmonės dirba.
Rimtai svarsčiau, gal sūneliui ten taip pat lankyti, tik tolokai nuo darželio gyvename.
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2006 08 02, 17:57)
sveikos  4u.gif
karsta.gif kol viska perskaiciau.
zadam savo vaiki i lopseli nuo lapkricio leist. Man butu labai patogu "Ausrine" Strevos g., nes salia darbo, bet apie ja nieks nieko  schmoll.gif negi niekas nelanko sio darzelio?
Jau truputi skaiciau apie "Alksniuka", bet gal galite daugiau kokiu nuomoniu pareikst. As turiu galvoje lopsiuko grupes.
Is anksto aciu  4u.gif

na aš kažkada buvau užrašius sūnų i šitą darželį, bet patrauklumo jis man nesudarė tai ir nebevedėm.O taip po gi girdėjau ne labai kokių atsiliepimų apie jį.

Mums reikia greitai darželio Simonaitytės gatvėj, gal galit kas pakonsultuot?Užrašėm i Rūtą, gal kas vedat savo atžalėles?
Atsakyti
Draugė sūnų ten leidžia - nesiskundžia, vaikas nei serga, nei ką. Gal berniukai ne tokie jautrūs ligoms ir auklėtojoms.... g.gif:
Atsakyti
jovita02 4u.gif gal vel pradejot lankyt dobiliuka?
butu idomu apie ji dar ka suzinot.mes pradesim nuo rugsejo,labai tikiuos kad viskas bus gerai ten mano maziui. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, as naujoke, tai pagelbekit, jei jau patyret. Mano sunelis i "Paparteli" zingsniuos jau rugseji, tai gal dar ka isgirsiu!!!???
Atsakyti