va radau si ta
"Geras darželis laukininkų gatvėje "Linelis" ten 3 lietuvių ir 7 rusų grupės, darželio programoje "sveikos gyvensenos" propagavimas ir labai geras maitinimas "(cia radau diskusijoj apie rusu darzelius KLP) va tiek gal kas daugiau zinot?

Mes lankėme su pirma dukryte Pelėdžiuką-super darželis.O sumažaja lankom Volungėlę.Labai džiaugiuosi,nes nemaniau,kad po Pelėdžiuko rasim geresnį darželį.Darželyje viskas priklauso nuo auklėtojų ir vedėjos,Jei vedėja nekokia,tai ir kolektyvas bus...Sunku, kai mažas pasirinkimas

Sveikos,mamos
Ką galite pasakyti apie darželį "Žiburėlį"?Kokių nuomonių yra? 
Papildyta:
"Žiburėlis" tai kuris Rejkiaviko gatvėje.

Papildyta:
"Žiburėlis" tai kuris Rejkiaviko gatvėje.
QUOTE(Kristinux @ 2006 06 17, 01:24)
Uzrasiau siandiena savo maze i darzeli-mokykla ,,Varpelis" (miško raj.). Keičiam gyvenama vietą, keičiam darzeli. Keista, jokiu eiliu ten, is karto prieme. Gal kas girdėjote, kokie atsiliepimai apie si darzeli?
Aš tam rajone gyvenu, bet mes einam į Atžlyną, tai esu labai patenkinta. Tik kad ten vietą labai sunku gauti. O dėl Varpelio girdėjau visokių nuomonių: ir gerų, ir blogų. Čia matyt nuo grupės priklauso.
Sveikos, mamytės, gal kas žino ar "Volungėlėje" yra lopšelio grupės ir ar yra eilės, norint patekti į šį darželį?
sveikos
kol viska perskaiciau.
zadam savo vaiki i lopseli nuo lapkricio leist. Man butu labai patogu "Ausrine" Strevos g., nes salia darbo, bet apie ja nieks nieko
negi niekas nelanko sio darzelio?
Jau truputi skaiciau apie "Alksniuka", bet gal galite daugiau kokiu nuomoniu pareikst. As turiu galvoje lopsiuko grupes.
Is anksto aciu

zadam savo vaiki i lopseli nuo lapkricio leist. Man butu labai patogu "Ausrine" Strevos g., nes salia darbo, bet apie ja nieks nieko

Jau truputi skaiciau apie "Alksniuka", bet gal galite daugiau kokiu nuomoniu pareikst. As turiu galvoje lopsiuko grupes.
Is anksto aciu

Labas visoms,
Gal kas nors ka nors zino apie "Bitute"? Koks tai darzelis? Kokios aukletojos? Busiu dekinga uz bet kokia informacija .
Gal kas nors ka nors zino apie "Bitute"? Koks tai darzelis? Kokios aukletojos? Busiu dekinga uz bet kokia informacija .
Apie " Pagranduko" lopšelį galiu tik teigiamai atsiliepti: prieš n metų, kai dukrelė jį lankė, personalas l.greit vaiką nuo sauskelnių atpratino ( o turėjom problemą), tiesiog stebėtinai greitai suprato puodelio paskirtį, ir, kas svarbu tokiame amžiuje, niekada nevaikščiojo šlapiom kelnytėm ar apleista, varvančia nosyte. Tikrai geri prisiminimai. Ir dabar tie žmonės dirba.
Rimtai svarsčiau, gal sūneliui ten taip pat lankyti, tik tolokai nuo darželio gyvename.
Rimtai svarsčiau, gal sūneliui ten taip pat lankyti, tik tolokai nuo darželio gyvename.
QUOTE(gita @ 2006 08 02, 17:57)
sveikos
kol viska perskaiciau.
negi niekas nelanko sio darzelio?
Is anksto aciu

Is anksto aciu

na aš kažkada buvau užrašius sūnų i šitą darželį, bet patrauklumo jis man nesudarė tai ir nebevedėm.O taip po gi girdėjau ne labai kokių atsiliepimų apie jį.
Mums reikia greitai darželio Simonaitytės gatvėj, gal galit kas pakonsultuot?Užrašėm i Rūtą, gal kas vedat savo atžalėles?
Draugė sūnų ten leidžia - nesiskundžia, vaikas nei serga, nei ką. Gal berniukai ne tokie jautrūs ligoms ir auklėtojoms....
:

jovita02
gal vel pradejot lankyt dobiliuka?
butu idomu apie ji dar ka suzinot.mes pradesim nuo rugsejo,labai tikiuos kad viskas bus gerai ten mano maziui.

butu idomu apie ji dar ka suzinot.mes pradesim nuo rugsejo,labai tikiuos kad viskas bus gerai ten mano maziui.