QUOTE(Paranormali @ 2006 06 04, 09:23)

Na jus ir diskutuojate? Man rodos niekada nebus idealaus darzelio, bent jau artimiausiu metu. Ir tai tas blogas darzelis tas geras, man rods keistas ir beviltiskas temos gvildenimias. Visada bus tas darzelis ar lopselis geriausias i kuri neis jusu vaikas, nes einant su vaiku, visada islenda kokiu tai trukumu.
Bet vien tai kad jau yra musu lt tokie darzeliai nuostabu, kur vaikas visa diena gali isbuti, ir jie pakankamai nebrangus.O mam dirbti, arba SM visa diena skaityti gali
Va mano vyro anuke eina kelios sav i Pumpureli, tai promociute pasiurpo nuo lopsio.sake baisu!!!!

vaikas smurginas, pampersas nekeistas, zemem velkasi

vnzo..
na, o aš esu labai patenkinta Pumpurėliu, kiek kartų užklupau (tikrinau kaip ten mano vaikas): vaikai prižiūrimi, niekas neverkia (tame tarpe ir mano), nešaukia. Auklėtojos puikios moterytės- tiesiog pasisekė su grupe.
Kas dėl snarglio, tai būna smarkiai sloguojančiam vaikui nuvalo snarglį, o tas vėl tuoj išbėga.... Vienai mergaitei kol valgė pusryčius gal kokius keturis penkis kartus nuvalė snarglius, o tas ir toliau bėga... Čia jau ir mamos bėda, kad vaikas sloguoja.