Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

Sveikos panikes 4u.gif

musyte, diana_j laikau didelius kumscius uz jus abi mirksiukas.gif
kad po visu operaciju, pirmas ciklas butu sekmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 18, 15:25)
Sveikutes 4u.gif 
O kaip tu laikais?Kas naujo pas tave?

Gaminam natur rolleyes.gif Jau atidirbom doh.gif biggrin.gif MB rezultatai gerėja, tai gaaaal.....
Be to darbo vis negaunu doh.gif tai ir mėtyti ant IUI kažkaip skausminga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 05 18, 11:39)
Sveikinu naująsias nėštukes 4u.gif  4u.gif

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 18, 11:32)
O man histero geguzes 30. Tai operuosimes kartu smile.gif

Ir tau dideliausios sekmes po histero mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 18, 16:06)
Afrodite69 o tu OT darai su rytiniu slapimu ar bet kurio paros metu>vieni sako, kad rytinis netinka siam tyrimui kiti sako, kad rytiniam kaip stik daugiau hormonu doh.gif

Man ginius liepė darytis ryte apie 11 val. nes tokiu metu geriausiai išsiskiria į šlapimą.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 05 18, 17:00)
Man ginius liepė darytis ryte apie 11 val. nes tokiu metu geriausiai išsiskiria į šlapimą.

tai cia skaitosi jau ne rytinis slapimas ane?pvz 8 ryto nueijai i tulika, o jau 11 galima testa darytis?nu bet kaip idmiai vieni sako, kad tikslinga daryti nuo 14 val iki 17 geriausiai parodo, kiti, kad ryte doh.gif
Atsakyti
Del gleiviu, tai O vyksta viena, dvi dienos po vaisingu isskyru pasirodymo, cia radau daug info apie gleives, jei idomu mirksiukas.gif
apie isskyras
Atsakyti
merginos atsakykit prasau kokio didzio folikulas turi buti pries IUI?arba pries ovuliacija?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 18, 18:12)
merginos atsakykit prasau kokio didzio folikulas turi buti pries IUI?arba pries ovuliacija?

As randu internete, kad nuo 18 iki 24mm
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 05 18, 18:16)
As randu internete, kad nuo 18 iki 24mm

aciuks.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz jusu atsakymus. Pilvas nebeskauda ir spazmuoja tik po to kai isgeriu duph. Taip man per 1 IUI su stimuliacijom pilva spazmavo iki pat menesiniu, 2 IUI natur nieko nejutau, na ir 3 IUI natur su va tokiu idomiu reikalu. Bet dvi valandas paskaudejo ir praejo. Ovuliacija pas mane buvo ivykusi pries IUI kokias gal pora valandu, o kitas folis buvo apie 15, tai nemanau, kad per 12 val butu spejes uzaugt ir ovuliuot. Nors maza ka cia tas organizmas gali subludyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 18 gegužės 2011 - 17:52
QUOTE(REVO @ 2011 05 18, 18:07)
Del gleiviu, tai O vyksta viena, dvi dienos po vaisingu isskyru pasirodymo, cia radau daug info apie gleives, jei idomu  mirksiukas.gif
apie isskyras

Tikrai issamiai aprasyta, aciu uz nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 18, 11:33)
diana_j, musyte

šaunuolės merginos, kad tiek optimizmo daug, aš tikrai tikiu, kad jum pavyks  4u.gif jau spaudžiu kumštukus už jus  drinks_cheers.gif

aciu 4u.gif wub.gif

Afrodite69, aciu ir tau uz grazius zodelius 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 18, 16:57)
Sveikos panikes 4u.gif

musyte, diana_j laikau didelius kumscius uz jus abi mirksiukas.gif
kad po visu operaciju, pirmas ciklas butu sekmingas 4u.gif

aciu mazute mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti