Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(wildpoppy @ 2011 05 17, 12:42)
Sveikos,

Na as tokiu graziu geletu testu negaliu pasidziaugti, nes jo man nebuvo butinybes daryti.
Bet vakar buvau pas gydytoja ir ji pamate maza juoda taskeliuka.
Taigi mano zirniukas gimdoje!

Siunciu dideli dideli virusa  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
Kad jums visoms pavyktu si karta!  thumbup.gif

kaip smagu kad viskas gerai ir vietoj wub.gif

ir imu imu virusiuka wub.gif
Atsakyti
Merginos sakyki o matuojant BT kokia turi ji buti pries ovuliacija?Noriu rytoj is ryto pabandyti pamatuoti ir dar kaip geriau tai daryti per uzpakali ar per maksti? blush2.gif koks tikslesnis budas?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 17, 16:39)
Merginos,noriu paklausti-tai jei IUI daro kai jau ovuliacija ivykus tai nebera sansu pastoti? O tas skystis jei neklystu tai rodo kad ovuliacija ka tik ivykus ar ne? blush2.gif

Po ovuliacijos galimas pastojimas per 12-24 val. (man darė maždaug po 18 val., nepavyko.) nes ovuliacinis skystis reikalingas paruošti spermiukus apvaisinimai, tas procesas vyksta 7 val. Taigi iki susijungimo dar turi praeiti 7 valandos, o kiaušialastė gyvybinga būna 12-24 val. Tai paskaičiuokite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 17, 19:39)
Merginos sakyki o matuojant BT kokia turi ji buti pries ovuliacija?Noriu rytoj is ryto pabandyti pamatuoti ir dar kaip geriau tai daryti per uzpakali ar per maksti? blush2.gif koks tikslesnis budas?

Reikia žinoti kokia būdinga tavo BT, kiekvienai ji būna skirtinga, bet dažniausiai iki O laikosi mazdaug iki 36.6 ( mano buna apie 36.3-36.4 ) Tikslumas tas pats kur tu matuosi, bet pasirink kas tau patogiau, tik matuok dar neatsikėlus iš lovos, ką tik prabudus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuriai nors buvo susuke pilva po IUI. Sianankt nuo 4 ryto prasikankinau dvi valandas su spazmais ? Cia gal nuo proceduros?
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 17, 21:35)
Mergaites, gal kuriai nors buvo susuke pilva po IUI. Sianankt nuo 4 ryto prasikankinau dvi valandas su spazmais ? Cia gal nuo proceduros?

Na as tokio salutinio poveikio nepastebejau g.gif gal tavo zarnynas apskritai jautrus, kad taip sureagavo blink.gif bet dabar jau geriau turbut? Gal reiketu gydytojai pasisakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REVO: 17 gegužės 2011 - 20:52
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 17, 22:35)

Sveikute mirksiukas.gif Man budavo tokie astrus spazmai po IUI. Gydytojas ivardino kaip ovuliacinius skausmus.. g.gif Nors paprastai be stimuliaciju nebudavo niekada.. Man irgi idomu dar iki dabar del ko taip... g.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif

kaip nuotaikėlės? 4u.gif
Atsakyti

Man irgi buvo labai skausmingas periodas.
bet kaip supratau daug itakos turi vaistai, nes man ir pries IUI jau buvo prasideje skausmai, tai manau, kad del folio augimo, o po IUI tai irgi ne ka mazesni skausmai kankino.
As tuos skausmus nurasiau tam, kad mano maziukas kiausintakiu keliauja i gimda blush2.gif
Na man toks jausmas buvo smile.gif
Atsakyti

Iris, o kaip siaip jautiesi? Kaip procedura praejo? pas ka daraisi?
Na man tokie skausmai irgi siauba sukeltu ir visko prisigalvociau. Na bet tikekimes nieko ten baisaus, o kancios tik del zvaigzdziu.

Beje merginos kiek laiko turi praeiti nuo LP norint daryti IUI. Ar uztenka vieno ciklo?
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(siekla @ 2011 05 18, 09:25)
Beje merginos kiek laiko turi praeiti nuo LP norint daryti IUI. Ar uztenka vieno ciklo?

Viskas priklauso nuo to ka darys LP metu, jei nieko labai blogo neras, ir nieko sudetingo nereikes, tai leidzia jau sekanti cikla daryti, kitais atvejais liepia palaukti, betkuriuo atveju gydytoja viska pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti

Man nuo pat pirmos dienos po IUI maude pilvo apacia ir spazmavo iki pat mmm. Dare naturaliam cikle. Teko skaityti, kad ir kitos ant sienu is skausmo lipo, bet tai iprasta kai kuriu merginu organizmu reakcija i IUI. tai kad viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 05 18, 09:53)
Labas rytas,

Viskas priklauso nuo to ka darys LP metu, jei nieko labai blogo neras, ir nieko sudetingo nereikes, tai leidzia jau sekanti cikla daryti, kitais atvejais liepia palaukti, betkuriuo atveju gydytoja viska pasakys mirksiukas.gif

Ogi nei nieko labai blogo, nei nieko labai gero nerado. Gyva tik desine puse, bet cia foliai auga retai. Na bet su stimuliacija, kaip nors.
Aciu 4u.gif
Atsakyti