QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 31, 20:53)
O beje,man siandien tik 9 PDI,o ryt bus 10DPI.Tai va birzelio 3 eisiu nuleisti kraujuko,o ryte bandysiu pasidaryti NT tikpirkta is ebay,o ne violos
na nesiisikalbu kad neesu nescia,as kaip ir sakiau labai labai meldziuosi,net nusipirkau baznycioje sventosios mergeles marijos paveiksla ir pasventintas,jis visada salia manes-ant mano spirnteles prie lovos,tai va ir meldziuosi kad pagaliau ivyktu stebuklas.
Zinok,Madeina,tiesiog visos jaucia kazka,vis pasakoja jau vos po keliu dienu poIUI jautusios ir t.t.O as nieko nejauciu.Kaip siandien pravirkau mano drauge pasake,sako kad ji abieju vaiku lauke vieno tris menesius,o kita du-tai va sake ir nebuvo jokiu pozymiu tik dingusios mm ir tik pokurios laiko pradejo justi-tai susimasciau kad logiskai mastant ir knygos raso kad nelabai tu pojuciu ir yra,tiesiog kai seniai cia buni atrodo kad vos ne po pirmos dienos jau turi buti pozymiai.
Bet aisku tai neatperka manes nuo baudos ir sedziu tyliai ir paklusniai
Nu poryt pirk Viola. Nu jo, mergele tikrai pades.
Tu suprask, kad nebutina kazka jausti. Apskritai, pastebek, kad pastoja tos, kurios nieko nejaucia. Su tavo derlium i ir tavo vyro rezultatais nepastoti - nu sedesi man iki sekancio IUI na suolelio. Tu privalai, neturi tiesiog kito pasirinkimo.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 21:02)
Maidena gerai tu cia pavarei
Mergaites kaip jus manot koks testas patikiamiausias?ar Viola pats geriausias skaitosi?nes pagal kaina taip ir galima pagalvoti
kada jis gali jau parodyti po kokios DPO dienos?
Viola rodo ant 10 dienos po sueities.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 21:14)
turbut as del sventos ramybes irgi penktadieni priduosiu kraujuka, jei testa nesidarysiu, o jei uzeis testa pagadinti, jei rodis viena juostele tada jau kraujuka nebeisiu priduoti
aj dar norejau paklausti kai pastoja ar butinai turi speneliai skaudeti?jei tik krutys skauda, o speneliai ne
Nebutinai turi kazkas skaudeti. Daug kam butent speneliai, bet yra ir tokiu, kurioms niekas visiskai neskauda.
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 31, 21:35)
keista,bet as nuo pat pradziu jauciau kad tau pasiseks
na paziuresime kurios nuojauta pasitvirtins
pasitvirtins mano, kai poryt cia kelinesi milijona savo ebayiniu testuku su II. As tau sakau.
QUOTE(jrgt @ 2011 06 01, 08:35)
Sveikos, likimo drauges
ar priimsit naujokele is savo buri?
as vakar sulaukiau mm po pirmosios IUI ir taip "siek tiek" liudna..
atrode jau visi keliai atviri, bet..
Na, jurigta, pasakok. Ar stimuliavo, kaip, kokios bedos, kokie planai.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.