Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 31, 14:41)
Na,o paskui jungsiuos prie mergaiciu nes irgi nusibodo metyt piningus tai geriau bandysiu IVF o jei vyras spyriosis nezinaugal isvysiu lauk keliom dienom unsure.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 31, 15:00)
Nezinau.esu sutrikusi,sumisusi..paverkiu nes vilties mazeja...mastau irgi andyti gal dar su IVF dabar kazkaip atrodo kad jeigu ir si kart nepavyks bus juodai sunku atsikelt blush2.gif
Todel ir nieko nesakau,,nesirodau..pasidarysiu penktadieni hcg ir pasakysiu jums.Man kaip tik ketvirtadieni vakare baigias duphastonas tai sakiau jei hcg skaiciukai bus neigiami nepirksiu jo..nes iki penktadienio vakaro tikrai zinosiu,na o jei teigiami tai leksiu pirkt duphastona bet tai mazai tiketina-panasiai kaip ir Lietuviu laimejimas Eurovizijoje 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 31, 15:18)
O del pozymiu nestumo,ne viskas einas kaip visada mirksiukas.gif kaip ir visus kitus menesius buvo,todel ir neskubu pirkti duphastono nes ketvirtadieni vakare igersiu paskutine tablete,o penktadieni nebus prasmes gert mirksiukas.gif Nieko kaip nors 4u.gif bet aciu uz palaikyma mirksiukas.gif

MAIDENANA CIA. ph34r.gif ir konstatuoja Afroditei DVIGUBA BAUDOS KORTELE. Ant baudos suoliuko - STAIGIAI, MARŠ!!!
Korteles atpirkti nebegali, apeliacijos nepriimamos, byla baigta negincytinai. Esi visiska niunia, zyziakle ir baile.Ji, matote, duphastona nebeperka. Jau plana susigalvojo, kaip NENESTES. As nesuprantu - tu nori susilaukti vaiko ar nenori? Ar baimes tokios jau baisios akys, kad nebepaeini pasidaryti testo? Ar tu zinai, kad jeigu kleckas ten prikybes, isgirdes tokias tavo mintis paims ir pabegs? Tau paciai pries save ir pries ji negeda? Siandiena tau 10DPI, is esmes, jeigu leistas Ovitrelis jis dar siandien parodys II. Bet uztat poryt bus 12 DPI. Todel iki 12 DPI tu sedi (ant baudos suolelio, be abejo) susikaupusi, isitikinusi, kad viskas pavyko, leidi sau galvoti tik pozityviai ir birzelio 2 d. eini pirkti Viola, apie kurios rezultatus tu pranesi mums is pat ryto. Tau aiskiau ka turi daryti? O sedeti ir visa puslapi verkti, kad nepavyko yra silpnu, nepasiruosiusiu pokyciams moterims. O tu siuo metu esi norinti tapti busima mama. Dukart. Todel iki kol isaiskes situacija tu privalai:
1. viduriu uzkietejima bet kitus pozymius traktuoti kaip nestuma.
2. prisiminti ir isikalti sau ant kaktos, kad nestumo pozymiu nebuvimas negarantuoja iprastos busenos. Zuikiui, berots - jokiu pozymiu.

Bet kokia tavo atgaila neatleidzia taves nuo baudos korteliu ir baudos suoliuko. sedesi iki birzelio 2. be jokiu gincu.

p.s. as neturiu omenyje kvaila isikalbejima, kad "as nescia, as nescia", bet tiesiog gilu tikejima, kad 'taip'. Aisku? mad.gif
Atsakyti
Man patinka Maidenana. Niekam neleidzia saves gailetis. Vat noreciau ja pas mus i lasva kambari ikelt kol pastosim. Va butu geras. Pradeciau zliumbt, ji mane tuoj pat i baudos suola pasodintu- ir vyras gautu pailset nuo mano triznejimo, ir as gauciau i galva, kad zinociau ko verkiu biggrin.gif

Atsakyti
klausimas pasistojo dabar... geriu vitamina E nuo praeito ciklo....idomu ar su vaistais jis nesusipjaus... g.gif

QUOTE(Puk @ 2011 05 31, 17:36)
Štai kokiomis nuotaikomis pragyvenau šį savaitgalį

oioioi 4u.gif

QUOTE(Maidenana @ 2011 05 31, 18:21)
MAIDENANA CIA. ph34r.gif ir konstatuoja Afroditei DVIGUBA BAUDOS KORTELE. Ant baudos suoliuko - STAIGIAI, MARŠ!!! 

hihihi.gif thumbup.gif oi afrodite laikykis hihihi.gif

QUOTE(Kani @ 2011 05 31, 18:33)
Man patinka Maidenana. Niekam neleidzia saves gailetis. Vat noreciau ja pas mus i lasva kambari ikelt kol pastosim. Va butu geras. Pradeciau zliumbt, ji mane tuoj pat i baudos suola pasodintu- ir vyras gautu pailset nuo mano triznejimo, ir as gauciau i galva, kad zinociau ko verkiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif as irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
grebiu ir aš virusiukus nuo mergaitės, nes birželio 2d. bus man IUI, pirmas po nesivistancio o seip jau 5IUI.
gleivine super, turiu po 1 foli is kaies ir is desines
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 31, 12:40)
sveikute, o nuo ko tau metforaki skyre? Nes as geriu ji nuo pks g.gif

israse juos gerti del to kad LAI 7,3
o turi buti 6
Atsakyti
QUOTE(pakasaite @ 2011 05 31, 19:00)
israse juos gerti del to kad LAI 7,3
o turi buti 6

nes pas mane irgi nera diabeto, bet reik gert nuo policistiniu kiausidziu...ir jau geriu nuo sausio men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 31, 18:21)
Korteles atpirkti nebegali, apeliacijos nepriimamos, byla baigta negincytinai. Esi visiska niunia, zyziakle ir baile.Ji, matote, duphastona nebeperka. Jau plana susigalvojo, kaip NENESTES. As nesuprantu - tu nori susilaukti vaiko ar nenori? Ar baimes tokios jau baisios akys, kad nebepaeini pasidaryti testo? Ar tu zinai, kad jeigu kleckas ten prikybes, isgirdes tokias tavo mintis paims ir pabegs? Tau paciai pries save ir pries ji negeda? Siandiena tau 10DPI, is esmes, jeigu leistas Ovitrelis jis dar siandien parodys II. Bet uztat poryt bus 12 DPI. Todel iki 12 DPI tu sedi (ant baudos suolelio, be abejo) susikaupusi, isitikinusi, kad viskas pavyko, leidi sau galvoti tik pozityviai ir birzelio 2 d. eini pirkti Viola, apie kurios rezultatus tu pranesi mums is pat ryto. Tau aiskiau ka turi daryti? O sedeti ir visa puslapi verkti, kad nepavyko yra silpnu, nepasiruosiusiu pokyciams moterims. O tu siuo metu esi norinti tapti busima mama. Dukart. Todel iki kol isaiskes situacija tu privalai:
1. viduriu uzkietejima bet kitus pozymius traktuoti kaip nestuma.
2. prisiminti ir isikalti sau ant kaktos, kad nestumo pozymiu nebuvimas negarantuoja iprastos busenos. Zuikiui, berots - jokiu pozymiu.

Bet kokia tavo atgaila neatleidzia taves nuo baudos korteliu ir baudos suoliuko. sedesi iki birzelio 2. be jokiu gincu.

p.s. as neturiu omenyje kvaila isikalbejima, kad "as nescia, as nescia", bet tiesiog gilu tikejima, kad 'taip'. Aisku?  mad.gif

Nu tu duodi-bet aciu aciu tu tikra drauge kai reikia ir pabari mirksiukas.gif
user posted image
Na,tai ka einu ant baudos suolelio kaip sis meskinas lotuliukas.gif
user posted image
O beje,man siandien tik 9 PDI,o ryt bus 10DPI.Tai va birzelio 3 eisiu nuleisti kraujuko,o ryte bandysiu pasidaryti NT tikpirkta is ebay,o ne violos blush2.gif
na nesiisikalbu kad neesu nescia,as kaip ir sakiau labai labai meldziuosi,net nusipirkau baznycioje sventosios mergeles marijos paveiksla ir pasventintas,jis visada salia manes-ant mano spirnteles prie lovos,tai va ir meldziuosi kad pagaliau ivyktu stebuklas.
user posted image
Zinok,Madeina,tiesiog visos jaucia kazka,vis pasakoja jau vos po keliu dienu poIUI jautusios ir t.t.O as nieko nejauciu.Kaip siandien pravirkau mano drauge pasake,sako kad ji abieju vaiku lauke vieno tris menesius,o kita du-tai va sake ir nebuvo jokiu pozymiu tik dingusios mm ir tik pokurios laiko pradejo justi-tai susimasciau kad logiskai mastant ir knygos raso kad nelabai tu pojuciu ir yra,tiesiog kai seniai cia buni atrodo kad vos ne po pirmos dienos jau turi buti pozymiai.
Bet aisku tai neatperka manes nuo baudos ir sedziu tyliai ir paklusniai lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Maidena gerai tu cia pavarei thumbup.gif Mergaites kaip jus manot koks testas patikiamiausias?ar Viola pats geriausias skaitosi?nes pagal kaina taip ir galima pagalvoti g.gif kada jis gali jau parodyti po kokios DPO dienos?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 21:02)
Maidena gerai tu cia pavarei thumbup.gif Mergaites kaip jus manot koks testas patikiamiausias?ar Viola pats geriausias skaitosi?nes pagal kaina taip ir galima pagalvoti g.gif kada jis gali jau parodyti po kokios DPO dienos?

na NT jautru as bandyciau darytis tik anksciausiai12 DPO g.gif O siaip tai reikia mergyciu klausti,nes as kazkaip geriau nueisiu krauja nuleisiu ir aisku bus tongue.gif Bet dazniausiai darosi tokiu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 31, 21:09)
na NT jautru as bandyciau darytis tik anksciausiai12 DPO g.gif O siaip tai reikia mergyciu klausti,nes as kazkaip geriau nueisiu krauja nuleisiu ir aisku bus tongue.gif Bet dazniausiai darosi tokiu metu mirksiukas.gif

turbut as del sventos ramybes irgi penktadieni priduosiu kraujuka, jei testa nesidarysiu, o jei uzeis testa pagadinti, jei rodis viena juostele tada jau kraujuka nebeisiu priduoti ax.gif blush2.gif
aj dar norejau paklausti kai pastoja ar butinai turi speneliai skaudeti?jei tik krutys skauda, o speneliai ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 21:14)
turbut as del sventos ramybes irgi penktadieni priduosiu kraujuka, jei testa nesidarysiu, o jei uzeis testa pagadinti, jei rodis viena juostele tada jau kraujuka nebeisiu priduoti ax.gif  blush2.gif
aj dar norejau paklausti kai pastoja ar butinai turi speneliai skaudeti?jei tik krutys skauda, o speneliai ne g.gif

noreciau atsakyti bet tikrai nezinau doh.gif Nes kai darem pirma IUI tai zinok man visi nestumo pozymiai buvo;pykino,net vemiau,gert alaus norejau,miego pastoviai iki alpimo,krutine ne tai kad jautri bet tiesiog skaudejo kaip ir speneliai ir daug daug kitu pozymiu buvo bet atejo mm oir HCG rode kad nestumo nera.O si kart kaip ir sakiau pozymiu nulis,kiek speneliai jautresni kai lieciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 31, 21:20)
noreciau atsakyti bet tikrai nezinau doh.gif Nes kai darem pirma IUI tai zinok man visi nestumo pozymiai buvo;pykino,net vemiau,gert alaus norejau,miego pastoviai iki alpimo,krutine ne tai kad jautri bet tiesiog skaudejo kaip ir speneliai ir daug daug kitu pozymiu buvo bet atejo mm oir HCG rode kad nestumo nera.O si kart kaip ir sakiau pozymiu nulis,kiek speneliai jautresni kai lieciu blush2.gif

pamatysi sis ciklas bus tau sekmingas thumbup.gif
Atsakyti