Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 11:20)
man irgi idomu kaip ji laikosi g.gif
Merginos norejau jusu paklausti gal kuri zinot, pvz jei naturaliame cikle subresta folikulas bet jis perauga ir nesprogsta irgi susidaro cistos?

as tikrai nezinau. kiek man buvo cistu ir miomu, tai visos (tfu tfu tfu) su menesinem isejo.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 31, 09:11)
O kada Jum stimuliuot pradeda?

QUOTE(Irėnė @ 2011 05 31, 09:17)
o kokiais cia vaistukais nuo 9CD stimuliuoja blink.gif
man po clost'o 10CD jau ziuri kas uzaugo, nes pvz. praeita karta IUI dare 12CD ax.gif

Turejau jau 4 stimuliacijas is ju 2 su IUI, ir kiekviena karta pradedavom CLOST nuo 8-10 c.d. po 1 tablete 5 dienas. Kodel nuo 8-10c.d. , nezinau... Kai paklausiau daktaro, atsakyma gavau: "Taip reikia... tau reikia tokios schemos".
Bet jei sitas IUI ne bus sekmingas, bandysiu eit nuo 3c.d. ir reikalaut kazka keist musu schemoj g.gif . Noreciau labai bandyt su Gonaliu, ir uzaugint daugiau negu 1 foli.
Atsakyti
labas uogytes, na stai vakar padare LP, tai po 2 val paleido namucio, juaciuosi gerai, laaabai nuostbus daktaras Mecejus, rankas jam isbuciuociau, kad visi tokie gydytojai butu, tai butu nuostabu, jis man net pavalgyti po operacijos parupino, viska graziai isaiskino, nu nerealus thumbup.gif kaip prisizvengiau is jo, ant chalato savo uzrases: G.Mecejus greitas is pasiutes, o is priekio as cia esu bosas, didelem raudonom raidem lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas,
norėjau paklausti: o ar kam nors stimuliuoja nuo 1 c.d.?
Atsakyti
QUOTE(pakasaite @ 2011 05 31, 08:45)
labuka, kaip laikotes? as tai dabar esu susimeciusi ir nzn ka daryti gine liepe gert metforali o kita daktare sako negerk nes kitus harm pagadinsi, o nepastojimo priezasti gali sukelti kiek sake skydliauke, ka man daryti dabar?\

sveikute, o nuo ko tau metforaki skyre? Nes as geriu ji nuo pks g.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 31, 12:32)
labas uogytes, na stai vakar padare LP, tai po 2 val paleido namucio, juaciuosi gerai, laaabai nuostbus daktaras Mecejus, rankas jam isbuciuociau, kad visi tokie gydytojai butu, tai butu nuostabu, jis man net pavalgyti po operacijos parupino, viska graziai isaiskino, nu nerealus thumbup.gif kaip prisizvengiau is jo, ant chalato savo uzrases: G.Mecejus greitas is pasiutes, o is priekio as cia esu bosas, didelem raudonom raidem lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sveik 4u.gif daktaras tai skamba kaip gerulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 31, 12:32)
labas uogytes, na stai vakar padare LP, tai po 2 val paleido namucio, juaciuosi gerai, laaabai nuostbus daktaras Mecejus, rankas jam isbuciuociau, kad visi tokie gydytojai butu, tai butu nuostabu, jis man net pavalgyti po operacijos parupino, viska graziai isaiskino, nu nerealus thumbup.gif kaip prisizvengiau is jo, ant chalato savo uzrases: G.Mecejus greitas is pasiutes, o is priekio as cia esu bosas, didelem raudonom raidem lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif labai faina, kad taip greitai paleido, o kur cia darei LP?
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 31, 13:32)

nu va mustyte, žingsnis žengtas, dabar tik sveikatytės 4u.gif 4u.gif pasveiksi ir kibsit į malonų darbą wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 31 gegužės 2011 - 11:50
QUOTE(agiute @ 2011 05 31, 11:50)
nu va mustyte, žingsnis žengtas, dabar tik sveikatytės 4u.gif  4u.gif pasveiksi ir kibsit į malonų darbą wub.gif

oi laukiu nesulaukio to darbuko biggrin.gif o kaip tu jautiesi? wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 31, 11:46)
sveik 4u.gif daktaras tai skamba kaip gerulis biggrin.gif

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 11:49)
thumbup.gif labai faina, kad taip greitai paleido, o kur cia darei LP?

antakalio klinikoj, sakau ten ir gimdyti noriu, gaila, kad jis dabar nepiima gimdymu, nes dabar tik operuoja ir yra vedejas skyriaus, pas toki daktariuka begciau gimdyti blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 31, 13:53)
oi laukiu nesulaukio to darbuko biggrin.gif o kaip tu jautiesi? wub.gif

džiaugiuosi nuolatiniu pykinimu, silpnumu, smirdėjimu biggrin.gif - nes tada žinau, kad tikrai viskas, gerai biggrin.gif šiandien toks stiprus rytas buvo, teko iki tualeto bėkti, tai man vyras sako, a tai tu da abejoji, kad viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 31, 12:01)
džiaugiuosi nuolatiniu pykinimu, silpnumu, smirdėjimu  biggrin.gif  - nes tada žinau, kad tikrai viskas, gerai biggrin.gif šiandien toks stiprus rytas buvo, teko iki tualeto bėkti, tai man vyras sako, a tai tu da abejoji, kad viskas gerai biggrin.gif

thumbup.gif jau lauki ryskejancio pilvuko, ane ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte @ 2011 05 31, 14:03)
thumbup.gif jau lauki ryskejancio pilvuko, ane ax.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

nu turetų jis greičiau iššokti, visgi du žirnukai wub.gif laukiu, o kaip nlaukt... išsvajoti, išverkti, išmaldauti kūdikiai....
Atsakyti