Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(NUTA @ 2011 05 31, 09:09)
Stimuliacijai tikrai ne per velu, man visada liepia is vis ateit 9c.d.
bet  3c.d. - 5 c.d. kiek zinau, pats populiariausias variantas.

o kokiais cia vaistukais nuo 9CD stimuliuoja blink.gif
man po clost'o 10CD jau ziuri kas uzaugo, nes pvz. praeita karta IUI dare 12CD ax.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 30, 23:30)
viskas gerai biggrin.gif clostas užaugina kiekį t.y. daugiau nei vieną folikulą, bet jų pačių neaugina (na, bent man taip sakė - negarantuoju), o puregoną skyrė, kad tie foliukai geriau augtų  4u.gif nors jaučiu, man nereikėjo papildomai, nes taip užaugo, kad i milžines cistas pavirto, čia per pirmą IUI, po 5 cm, o dabar, sakė irgi yra pora po 7cm blink.gif na, bet patikino, kad išnyks...sakė nuo tokių gerai šonus skaudėt turėtų, o man nieko schmoll.gif

tadu gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 31, 09:00)
tai nueik 1 arba 2CD. bent jau man tai sako ateiti 2-3CD, bet esu buvusi ir 1CD.
o gal dirbs tavo daktariuke ir 3CD. siaip apsitark su ja tokius variantus 4u.gif as tai visada pasiskambinu savo daktariukui ir isiprasau vizitui, nes pas ji amzinai vietu nera mirksiukas.gif
Papildyta:
nu tikrai kazkaip idomiai g.gif

Tame ir yra problema, kad per savo durną galvą galėjau nueiti ir 2CD, t.y. vakar,bet nesusiprotėjau. O siandien ir ryt gyd. nedirba. Ot aš kvaiša. doh.gif Turbūt teks šį ciklą praleisti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 31, 09:33)
Tame ir yra problema, kad per savo durną galvą galėjau nueiti ir 2CD, t.y. vakar,bet nesusiprotėjau. O siandien ir ryt gyd. nedirba. Ot aš kvaiša.  doh.gif  Turbūt teks šį ciklą praleisti.  verysad.gif

ar negali paskambinti daktarei?kam praleidineti cikla?
Atsakyti
labuka, kaip laikotes? as tai dabar esu susimeciusi ir nzn ka daryti gine liepe gert metforali o kita daktare sako negerk nes kitus harm pagadinsi, o nepastojimo priezasti gali sukelti kiek sake skydliauke, ka man daryti dabar?\
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 09:42)
ar negali paskambinti daktarei?kam praleidineti cikla?

Asmeniškai ne, kaip suprantu neapžiūrėjus ji man negali skirti vaistų telefonu. Juolab tai bus pirmas skatinimas. Vis dar tikiuosi, kad 5CD nebus per vėlu. Matyt ateičiai reikės tokias situacijas aptarti iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(pakasaite @ 2011 05 31, 09:45)
labuka, kaip laikotes? as tai dabar esu susimeciusi ir nzn ka daryti gine liepe gert metforali o kita daktare sako negerk nes kitus harm pagadinsi, o nepastojimo priezasti gali sukelti kiek sake skydliauke, ka man daryti dabar?\

o ka sako endokrinologas? g.gif jei kalta skydliauke?
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2011 05 31, 09:49)
Asmeniškai ne, kaip suprantu neapžiūrėjus ji man negali skirti vaistų telefonu.  Juolab tai bus pirmas skatinimas. Vis dar tikiuosi, kad 5CD nebus per vėlu. Matyt ateičiai reikės tokias situacijas aptarti iš anksto.

nu as kiek inau daug merginu nuo 5 c.d pradeda stimuliacija, tai gal ir tau reikes gerti vaistus nuo 5 c.d. vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 09:51)
nu as kiek inau daug merginu nuo 5 c.d pradeda stimuliacija, tai gal ir tau reikes gerti vaistus nuo 5 c.d. vakare mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Sangria023,2011 05 31, 09:51]o ka sako endokrinologas? g.gif jei kalta skydliauke?
Papildyta:

kad yra skydliaukes uzdegimas t.y. pati pradzia ir tai gali nulemti kad nepastoju bei tas metforalis gali sugadinti harmonus ir dar sake kad cia duoda ligomiams si vaista kurie serga debetu, o as jo neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakasaite: 31 gegužės 2011 - 08:55
QUOTE(pakasaite @ 2011 05 31, 09:53)

Papildyta:
kad yra skydliaukes uzdegimas t.y. pati pradzia ir tai gali nulemti kad nepastoju bei tas metforalis gali sugadinti harmonus ir dar sake kad cia duoda ligomiams si vaista kurie serga debetu, o as jo neturiu

nu as tavo vietoje negerciau schmoll.gif gal geriau kreipkis i vaisingumo klinika, jei eini pas paparasta gine, nes kaz kaip tikrai keista cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 31, 10:06)
nu as tavo vietoje negerciau schmoll.gif gal geriau kreipkis i vaisingumo klinika, jei eini pas paparasta gine, nes kaz kaip tikrai keista cia g.gif

tai vaisingumo kln ir liepe gert ta metforali
o skydlk. daktare sake kad kitus harm numusi be to dabar nieko nesuprantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakasaite: 31 gegužės 2011 - 09:10
QUOTE(pakasaite @ 2011 05 31, 10:09)
tai vaisingumo kln ir liepe gert ta metforali
o skydlk. daktare sake kad kitus harm numusi be to dabar nieko nesuprantu

nu idomiai cia, net nezinau ka ir patarti, nes jei kiti hormonai bus numusti irgi negerai doh.gif
Atsakyti