Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(agiute @ 2011 05 30, 22:00)
galėjo leidžiamų duoti pvz. gonalį, bet man sakė, kad visada pradeda nuo closto, ir žiūri kaip reaguos kiaušidės, ar užaugins daugiau nei vieną folikulą ar ne...Pupuk viskas gerai bus pamatysi 4u.gif

aaaa, tada suprantu 4u.gif ia tas gonalis kur brangesni ane... tai tada spaudziu kumscius kad mano organizmas priimti closta ir neisplonintu gleivines... jau laukiu pirmadienio... pirma karta gyvenime doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 23:11)
aaaa, tada suprantu 4u.gif ia tas gonalis kur brangesni ane... tai tada spaudziu kumscius kad mano organizmas priimti closta ir neisplonintu gleivines... jau laukiu pirmadienio... pirma karta gyvenime doh.gif  biggrin.gif

žymiai brangesnis, man per pirmą ir antrą IUI skyrė clostą + puregoną (viena dozė 80 lt, o reikėjo keturių) tai kiekvienas IUI virš tūkstančio kainavo, su vizitais pas gydytoją...bet tie visi pinigai nublanksta, prieš tą nenusakomą norą tapti mama...
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 30, 22:17)
žymiai brangesnis, man per pirmą ir antrą IUI skyrė clostą + puregoną (viena dozė 80 lt, o reikėjo keturių) tai kiekvienas IUI virš tūkstančio kainavo, su vizitais pas gydytoją...bet tie visi pinigai nublanksta, prieš tą nenusakomą norą tapti mama...

o tas puregonas saugo gleivine kaip as suprantu ane? o jei man per plona ji bus pirmadieni... ar dar imanoma ja bus uzauginti?
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 22:23)
o tas puregonas saugo gleivine kaip as suprantu ane? o jei man per plona ji bus pirmadieni... ar dar imanoma ja bus uzauginti?

Kai clostas slopina gleivine estrofema dar israsyt gali.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 23:23)

man sakė, kad taip padeda paauginti gleivinę, bet man clostas jos ir ne plonindavo, visada buvo gera, kiekvienai, matai, savaip veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NUTA @ 2011 05 30, 11:26)
Sveika prisijungus!!! Tau, kaip ir visom, linkiu kuo greiciau prisijungti prie  nestuke.gif !!!
Kiek as zinau Ovitrelli reikia leist 36val. iki IUI (taip as dariau pagal daktaro nurodimus), o tau gaunasi maziau laiko tarp Ovitrellio ir IUI?
Bet dabar jau lieka tik laukti, daugiau optimizmo!!!

Dėkui, aš irgi už visas laikau kumštukus 4u.gif
Ovitrelis man suleistas likus 16 val iki IUI verysad.gif Jaučiu, tikrai per anksti....

QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 11:43)
mergaites kaip manot ar tikslinga butu matuoti BT, jei vartoju utrogestan? g.gif

Aš matuojuosi (vartoju estrofem) - rodo daugiau nei įprastai, t.y. natūraliam cikle rodydavo ax.gif

QUOTE(zylute81 @ 2011 05 30, 13:46)
mano skaiciukai 107,3  wub.gif

Sveikinu thumbup.gif
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 21:11)
aaaa, tada suprantu 4u.gif ia tas gonalis kur brangesni ane... tai tada spaudziu kumscius kad mano organizmas priimti closta ir neisplonintu gleivines... jau laukiu pirmadienio... pirma karta gyvenime doh.gif  biggrin.gif

Organizmas tai priims, bet gleivinę Clostas labai "skriaudžia". Bet nesijaudink, gyd. skirs Estrofem gleivinei auginti, ir pasitaisys viskas. Svarbu, kad geras derlius užaugtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 30, 22:48)
Kai clostas slopina gleivine estrofema dar israsyt gali.

4u.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 30, 23:05)
man sakė, kad taip padeda paauginti gleivinę, bet man clostas jos ir ne plonindavo, visada buvo gera, kiekvienai, matai, savaip veikia 4u.gif

o kodel idomu tada dar ekstra vaistu skyre, jei clostas tau tiko g.gif sorry mano durni klausimai, bet viska noriu zinoti blush2.gif

QUOTE(Artulia @ 2011 05 30, 23:18)
Organizmas tai priims, bet gleivinę Clostas labai "skriaudžia". Bet nesijaudink, gyd. skirs Estrofem gleivinei auginti, ir pasitaisys viskas. Svarbu, kad geras derlius užaugtų biggrin.gif

aciu mergaites uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 31, 00:21)
4u.gif
o kodel idomu tada dar ekstra vaistu skyre, jei clostas tau tiko g.gif sorry mano durni klausimai, bet viska noriu zinoti blush2.gif

viskas gerai biggrin.gif clostas užaugina kiekį t.y. daugiau nei vieną folikulą, bet jų pačių neaugina (na, bent man taip sakė - negarantuoju), o puregoną skyrė, kad tie foliukai geriau augtų 4u.gif nors jaučiu, man nereikėjo papildomai, nes taip užaugo, kad i milžines cistas pavirto, čia per pirmą IUI, po 5 cm, o dabar, sakė irgi yra pora po 7cm blink.gif na, bet patikino, kad išnyks...sakė nuo tokių gerai šonus skaudėt turėtų, o man nieko schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas,

skaitydama jūsų pokalbius sunerimau. Po nepavukusio IUI gyd. liepė ateiti 3 CD, kad susitartume dėl stimuliacijos 2IUI. Bet kadangi mano gyd. kasdien nedirba, tai išeina, kad pas ją patenku jau 5CD. Tai vaidinasi stimuliacijai jau per vėlu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 30, 23:30)
viskas gerai biggrin.gif clostas užaugina kiekį t.y. daugiau nei vieną folikulą, bet jų pačių neaugina (na, bent man taip sakė - negarantuoju), o puregoną skyrė, kad tie foliukai geriau augtų  4u.gif nors jaučiu, man nereikėjo papildomai, nes taip užaugo, kad i milžines cistas pavirto, čia per pirmą IUI, po 5 cm, o dabar, sakė irgi yra pora po 7cm blink.gif na, bet patikino, kad išnyks...sakė nuo tokių gerai šonus skaudėt turėtų, o man nieko schmoll.gif

clost'as ir yra stimuliuojantis vaistas, skatinantis folikulu augima 4u.gif
as pavyzdziui tik clost'a vartojau. o buvo cia viena mergaite, kuriai ir su gonal'iu tik vienas folis buvo uzauges. taip, kad tai labai individualu mirksiukas.gif
beje, labas rytukas visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2011 05 31, 08:08)
Labas rytas,

skaitydama jūsų pokalbius sunerimau. Po nepavukusio IUI gyd. liepė ateiti 3 CD, kad susitartume dėl stimuliacijos 2IUI. Bet kadangi mano gyd. kasdien nedirba, tai išeina, kad pas ją patenku jau 5CD. Tai vaidinasi stimuliacijai jau per vėlu? doh.gif

tai nueik 1 arba 2CD. bent jau man tai sako ateiti 2-3CD, bet esu buvusi ir 1CD.
o gal dirbs tavo daktariuke ir 3CD. siaip apsitark su ja tokius variantus 4u.gif as tai visada pasiskambinu savo daktariukui ir isiprasau vizitui, nes pas ji amzinai vietu nera mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Artulia @ 2011 05 30, 23:18)
Ovitrelis man suleistas likus 16 val iki IUI verysad.gif Jaučiu, tikrai per anksti....

nu tikrai kazkaip idomiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 31, 08:08)
Labas rytas,

Stimuliacijai tikrai ne per velu, man visada liepia is vis ateit 9c.d.
bet 3c.d. - 5 c.d. kiek zinau, pats populiariausias variantas.
Atsakyti
QUOTE(NUTA @ 2011 05 31, 09:09)
Stimuliacijai tikrai ne per velu, man visada liepia is vis ateit 9c.d.
bet  3c.d. - 5 c.d. kiek zinau, pats populiariausias variantas.

O kada Jum stimuliuot pradeda?
Atsakyti