Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(zylute81 @ 2011 05 30, 14:46)
mano skaiciukai 107,3  wub.gif

Sveikinu sveikinu sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Wow, superiniai skaiciukai, sveikinu!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 30, 15:37)
Nuta, as blogai sad.gif HCG maziau nei 1, galite geltoninti, paskutinis IUI nepavyko. Viltis kaip sakiau durniu motina. Si karta po visu iki tol turetu proceduru pirma karta esu pikta, o ne liudna. Na bet yra kaip yra. Kol kas paliksim viska naturaliai tekmes, vasaros pab. greiciausiai vaziuosime IVF.

4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykis ir nepasiduok wub.gif
Atsakyti

svekinuuuu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 30, 16:37)

Nuta, as blogai sad.gif HCG maziau nei 1, galite geltoninti, paskutinis IUI nepavyko. Viltis kaip sakiau durniu motina. Si karta po visu iki tol turetu proceduru pirma karta esu pikta, o ne liudna. Na bet yra kaip yra. Kol kas paliksim viska naturaliai tekmes, vasaros pab. greiciausiai vaziuosime IVF.

laikykis Irisiuk, verysad.gif liūdna, kad taip...bet šaunuolė, kad rankos nepakeltos ir einat į priekį 4u.gif
Atsakyti

wub.gif

QUOTE(*Iris* @ 2011 05 30, 15:37)
Sveikinu Zylute  wub.gif

verysad.gif 4u.gif

as jau namie, prirase 5 dienas nuo 3CD gerti closta po 1 vakare ir liepe kita pirmadieni pasirodyti.... dar galvojo kazokiu kitokiu vaistu skirti, bet sako pas tave hormonai vietoje, tai neskirsiu, pradziai uzteks ir situ.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 18:41)

as jau namie, prirase 5 dienas nuo 3CD gerti closta po 1 vakare ir liepe kita pirmadieni pasirodyti.... dar galvojo kazokiu kitokiu vaistu skirti, bet sako pas tave hormonai vietoje, tai neskirsiu, pradziai uzteks ir situ.... unsure.gif

manau, kad daktaras zino ka daro, jei su hormonais viskas tvarkoj tai gal ir uzteks vien closto mirksiukas.gif zinau, kad ne viena mergina pastojo vartojant vien si vaista ax.gif
Afrodite69 kaip tu jautiesi?
Atsakyti
sveikos merginos, norėjau jūsų patarimo kur kaune darytis IUI kokia gyd rekomenduotumėt?
dar viena mėn bandysim natūraliai o jau liepos mėn jei nepavyks darysim IUI
Atsakyti

QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 20:35)
manau, kad daktaras zino ka daro, jei su hormonais viskas tvarkoj tai gal ir uzteks vien closto mirksiukas.gif zinau, kad ne viena mergina pastojo vartojant vien si vaista ax.gif

o koki dar galejo israsyti idomu g.gif ka tas kitas butu dares....
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 21:27)

nu ant kiek zinau dar stimuliuoja su ginaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 22:27)

galėjo leidžiamų duoti pvz. gonalį, bet man sakė, kad visada pradeda nuo closto, ir žiūri kaip reaguos kiaušidės, ar užaugins daugiau nei vieną folikulą ar ne...Pupuk viskas gerai bus pamatysi 4u.gif
Atsakyti
oj blogai parasiau su gonaliu blush2.gif
Atsakyti