QUOTE(Lėja_ @ 2011 05 16, 18:20)
pasirodo tikrai laki ta mano fantazija HCG 1,37
neliudziu, nes turbut daug jau nesitikejau, buvau jau susitaikius su ta mintim.. Vaziuoju atostogaut 2 sav. i Turkija... Pailsesiu be streso pakenkti lialiui, o kai grysiu viskas pasiseks is antro karto
neliudziu, nes turbut daug jau nesitikejau, buvau jau susitaikius su ta mintim.. Vaziuoju atostogaut 2 sav. i Turkija... Pailsesiu be streso pakenkti lialiui, o kai grysiu viskas pasiseks is antro karto
Sveikutes
Ech kaip gaila,tikrai labai Tu saunuole,kad nepasiduodi niurioms mintims ir turi optimizmo-man reiktu is taves to tik pasimokyti Linkiu gero poilsio,atsipalaiduoti,paiilseti ir jau kad kita kart butu tikrai tas kartas
Papildyta:
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 16, 20:12)
Labas vakaras merginos. Na prisiduodu. Siandien apturejau IUI, folis vel buvo sproges anksciau nei pries 36 val. bet skyscio dar matesi. Vyro turtas irgi ne donorinis - 9 mln, judrumas tik neblogas, 78% po atplovimo. Na dabar belieka D. rankos. Jei nepavyks, sekantis zingsnis IVF, jau pats daktaras pasake hmm...
Laikysiu kumstukus ir greit ir pati prisijungsiu prie taves.Kuo ramesniu tau tu dvieju savaiteliu kad jos greiciau prabegtu ir atnestu tik teigiama rezultata.Linkiu kad neprireiktu tau IVF
Papildyta:
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 16, 20:14)
sveikutes
registruojuos
na va as jau po IUI buvo 2 foliukai ovuliave i viena nespejo gal daugt ar kaip taip ir nesupratau dabar beliekau laukt ir tiketis kad pasiseks nes turejau rinktis si menesi ar savo jubilieju atsvest ar IUI daryt tai bus jubiliejus kuklus su kompotu
registruojuos
na va as jau po IUI buvo 2 foliukai ovuliave i viena nespejo gal daugt ar kaip taip ir nesupratau dabar beliekau laukt ir tiketis kad pasiseks nes turejau rinktis si menesi ar savo jubilieju atsvest ar IUI daryt tai bus jubiliejus kuklus su kompotu
Kuo didziausios sekmes ir kaip ir minejau,kad greiciau prabegtu tos nelemtos dvi savaiteles ir atnestu tik superini rezultata Kad ne tik kita jubilieju,bet jau ir kita gimtadieni sutiktum su maziuku-/ais.Kazkaip ir as tikiu kad siluma,vasara ates mums laimes i namus
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 05 17, 10:47)
ir linkiu, kad ji prazystu teigiamais nestumo testais ir dideliais HCG skaiciukais Kadangi liaudis reikalauja virusu, o as vis dar nedristu be gydytojos patvirtinimo cia jais zarstytis, tai bent jau pasistengiau su vaizdine medziaga
testas darytas 18 dienu po IUI iskarto kai hcg suzinojau, pats pigiausias is eurovaistines ir abu pagaliukai isryskejo iskarto-vaizdas buvo nerealus
Prasau visos imat pavyzdi ir tokias kvietkas su testais auginat ant savo palangiu si menesi
Dieve,koooooks grozis-negaliu atsigrozeeti O tu turi superine vaizduote ir fantazija-na nerealiai grazuuu kaip as noriuuuuu pamatyti toki superini vaizda,toki stebuklinga ir atrodo toki nepasiekama
Saugok save labai labai ir rupinkis labiau nei iki siol
Papildyta:
QUOTE(wildpoppy @ 2011 05 17, 11:42)
Taigi mano zirniukas gimdoje!
Siunciu dideli dideli virusa
Kad jums visoms pavyktu si karta!
Sveikinuuu O noreciau ir as pasiimti sviezia virusiuka
diana_j kur dingusi?Laukiu ziniu ka gydytojas sake
Merginos,noriu paklausti-tai jei IUI daro kai jau ovuliacija ivykus tai nebera sansu pastoti? O tas skystis jei neklystu tai rodo kad ovuliacija ka tik ivykus ar ne?