Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(zylute81 @ 2011 05 30, 13:49)
as si kart irgi nematavau nes tikrai bereikalingas nervu gadinimas mirksiukas.gif

zylute, kada skaiciukai? Labai laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 30, 12:49)
as si kart irgi nematavau nes tikrai bereikalingas nervu gadinimas mirksiukas.gif

nu jei taip sakot tada ir nematuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
mano skaiciukai 107,3 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 30, 15:46)
mano skaiciukai 107,3  wub.gif

zylute, dabar garsiai sveikinu, saugok save ir žirniuką wub.gif
Atsakyti
aciu mergaites wub.gif sedziu issisiepus ir skaraidau padebesiais rolleyes.gif

agiute o kokie pas tave skaiciukai buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 30 gegužės 2011 - 14:21
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 30, 16:21)

aš kraujuką nuleidau 12 DPI, buvo 132,4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NUTA @ 2011 05 30, 12:26)
Iris, kaip tau sekasi? ???
Sveika prisijungus!!! Tau, kaip ir visom, linkiu kuo greiciau prisijungti prie  nestuke.gif !!!
Kiek as zinau Ovitrelli reikia leist 36val. iki IUI (taip as dariau pagal daktaro nurodimus), o tau gaunasi maziau laiko tarp Ovitrellio ir IUI?
Bet dabar jau lieka tik laukti, daugiau optimizmo!!!

QUOTE(zylute81 @ 2011 05 30, 15:21)

Sveikinu Zylute wub.gif

Nuta, as blogai sad.gif HCG maziau nei 1, galite geltoninti, paskutinis IUI nepavyko. Viltis kaip sakiau durniu motina. Si karta po visu iki tol turetu proceduru pirma karta esu pikta, o ne liudna. Na bet yra kaip yra. Kol kas paliksim viska naturaliai tekmes, vasaros pab. greiciausiai vaziuosime IVF.
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 30, 15:37)
Sveikinu Zylute  wub.gif

Nuta, as blogai sad.gif HCG maziau nei 1, galite geltoninti, paskutinis IUI nepavyko. Viltis kaip sakiau durniu motina. Si karta po visu iki tol turetu proceduru pirma karta esu pikta, o ne liudna. Na bet yra kaip yra. Kol kas paliksim viska naturaliai tekmes, vasaros pab. greiciausiai vaziuosime IVF.

Gaila verysad.gif O kodėl paskutinis IUI, juk buvo tik 3, pagal sąrašą, jei neklystu?
O be to kiek būna istorjų kai IUI nepadeda, o besiilsint nuo procedūrų žirniukas natūraliai užkimba.

O dėl pykčio, labai tave suprantu, aš taip pat pykstu ir jau nėra jėgų net verkti.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 30, 15:43)
Gaila  verysad.gif  O kodėl paskutinis IUI, juk buvo tik 3, pagal sąrašą, jei neklystu?
O be to kiek būna istorjų kai IUI nepadeda, o besiilsint nuo procedūrų žirniukas natūraliai užkimba.

O dėl pykčio, labai tave suprantu, aš taip pat pykstu ir jau nėra jėgų net verkti.

Samira, pagalvojom, kad 3 IUI su gerais vaistais tai jau beveik visas IVF pas latviukus, tai kam galu gale zaisti... unsure.gif tai jei iki vasaros galo neuzkibs naturaliai tai rysimes IVF. Pas mus jau buvo gal 7 stimuliacijos, tai nebesinori organizmo vaistais vargint kai tikimybe nedidele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 30 gegužės 2011 - 14:51
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 30, 15:50)
Samira, pagalvojom, kad 3 IUI su gerais vaistais tai jau beveik visas IVF pas latviukus, tai kam galu gale zaisti... unsure.gif tai jei iki vasaros galo neuzkibs naturaliai tai rysimes IVF. Pas mus jau buvo gal 7 stimuliacijos, tai nebesinori organizmo vaistais vargint kai tikimybe nedidele.

Aišku, bet kokiu atveju, linkiu, kad pas latviukus važiuot nebereiktų ... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 30 gegužės 2011 - 14:57
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 30, 15:37)

Labai gaila:(
Puikiai tave suprantu ir palaikau. Nepik ir neliudek, greit ateis ir tavo diena, labai tau to linkiu...

O del IUI it IVF kainu , gal tu ir teisi, kad neverta per ilgai zaist su IUI....
O idomumo delei, koks skirtumas tarp IVF kainos LT ir LV???
Atsakyti
QUOTE(NUTA @ 2011 05 30, 16:09)
Labai gaila:(
Puikiai tave suprantu ir palaikau. Nepik ir neliudek, greit ateis ir tavo diena, labai tau to linkiu...

O del IUI it IVF kainu , gal tu ir teisi, kad neverta per ilgai zaist su IUI....
O idomumo delei, koks skirtumas tarp IVF kainos LT ir LV???

Mano turimom nevisai tiksliom zinioms LT - nuo 10.000-15.000, LV- nuo 7000 iki 10000 Lt

Aciu labai uz palaikyma
Atsakyti