sveikos mergytes
startuoju su nauju ciklu siandien.... uzsirasiau i VK, pradesiu stimuliuotis ir ruostis IUI...
kokia as zalia siuose reikaluose... jei as papasakosiu ka man gine priburs ar mergytes padesit man susigaudyti?
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 10:33)
sveikos mergytes
startuoju su nauju ciklu siandien.... uzsirasiau i VK, pradesiu stimuliuotis ir ruostis IUI...
kokia as zalia siuose reikaluose... jei as papasakosiu ka man gine priburs ar mergytes padesit man susigaudyti?
sveikute, linkiu dideles sekmes ir kad sis ciklas butu sekmingas aisku, kad padesim tu tik pasakok mum
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 09:56)
labas rytas mergaites nu ka as jau jauciu, kad greit ateis mano raudonoji gvardija , man jau po biski pradeda pilva mausti kaip pries mmm bet butent taip kaip ir turi mausti pries mmm ir ten viduje zemiau pilvo maudzia nu bet nieko kita cikla jei klinika neatostogaus bandysim su stimuliacija
kaip kitos mergaites jauciasi?
kaip kitos mergaites jauciasi?
Kol nepramušė mmm, visada yra vilties
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 10:33)
sveikos mergytes
Sėkmės!
QUOTE(Samira @ 2011 05 30, 10:39)
aciu mergyt, bet as esu realiste
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 10:39)
aciu mergyt, bet as esu realiste
Anekdotas:
Kuo skiriasi pesimistas nuo optimisto?
Pesimistas sako: Blogiau jau ir nebūna
Optimistas: būna, būna
Bandžiau skaityti apie IUI sėkmės statistiką interneto puslapiuose iš užsienio, tai kažkaip ten įvairiai su ta sėkme. Vienur rašo, kad pirmieji trys kartai patys sėkmingiausi, o paskui procentai staigiai krena žemyn. Kitur rašo, kad su kiekvienu IUI sėkmės procentas didėja. Bet kuo toliau tuo labiau pradedu tikėti, kad gamtos jėgos visagalės ir gydytojai ne viską žino ir ne viską gali atspėti. Kažkas aukščiau nusprendžia ar leliukui ateiti į šeimą ar ne. Juk ir stebuklų būna. O štai mums su MB rodos ir priežasčių nėra, o gandarai pas mus kelio neranda
QUOTE(Samira @ 2011 05 30, 10:48)
Anekdotas:
Bandžiau skaityti apie IUI sėkmės statistiką interneto puslapiuose iš užsienio, tai kažkaip ten įvairiai su ta sėkme. Vienur rašo, kad pirmieji trys kartai patys sėkmingiausi, o paskui procentai staigiai krena žemyn. Kitur rašo, kad su kiekvienu IUI sėkmės procentas didėja. Bet kuo toliau tuo labiau pradedu tikėti, kad gamtos jėgos visagalės ir gydytojai ne viską žino ir ne viską gali atspėti. Kažkas aukščiau nusprendžia ar leliukui ateiti į šeimą ar ne. Juk ir stebuklų būna. O štai mums su MB rodos ir priežasčių nėra, o gandarai pas mus kelio neranda
geras anekdotas. Samira mergyt tikrai ne viskas nuo daktaru priklaso jie tik instrumentai Dievo rankose, jie tik padaro tai kas nuo ju priklaso, o toliau jau viskas Dievo renkose. Nenusimink nu tiktrai mum visom anksciau ar veliau pasiseks ir mes tapsime cia tik laiko klausimas. O del statistikos as irgi daug kur skaiciau, kad pirmieji trys IUI sekmingiausi, jeigu nepastoji geriau galvoti apie IVF,o kitur, kas kiekviena karta sansai padideja, bet kas cia zino kaip istikruju manau, kad reikia ziureti i nepastojimo problemas.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 10:37)
sveikute, linkiu dideles sekmes ir kad sis ciklas butu sekmingas aisku, kad padesim tu tik pasakok mum
aciu is anskto
QUOTE(Samira @ 2011 05 30, 10:39)
Sėkmės!
QUOTE(Samira @ 2011 05 30, 10:48)
tikrai manau kad ne paguoda, bet jei nera jokiu priezasciu, tai visvien kazkada jis turi ateiti... nu negali buti kitaip....
Iris, kaip tau sekasi? ???
Sveika prisijungus!!! Tau, kaip ir visom, linkiu kuo greiciau prisijungti prie !!!
Kiek as zinau Ovitrelli reikia leist 36val. iki IUI (taip as dariau pagal daktaro nurodimus), o tau gaunasi maziau laiko tarp Ovitrellio ir IUI?
Bet dabar jau lieka tik laukti, daugiau optimizmo!!!
QUOTE(Artulia @ 2011 05 29, 19:26)
Sveikos Jungiuosi ir aš prie jūsų, jei priimsit. Vakar man buvo atlikta IUI, dabar laukti reikia. Bet nuotaika neoptimistinė, nes abu turėti foliai dar nebuvo sprogę. Plius dar gleivinė prastoka - 6,5 mm. (tiesa, gyd pasidžiaugė, kad trisluoksnė ). Kaip suprantu, čia Clost. turėjo įtakos Ovitrelle buvo suleista penktadienį vakare, kodėl taip ilgai nesprogsta?
Kaip jūs manote dėl gleivinės, ar yra šansų? ( tiesa, geriu gyd. nurodymu estrofem, o nuo pirmadienio ir Duphaston, gal dar paaugs gleivinė ).
Kaip jūs manote dėl gleivinės, ar yra šansų? ( tiesa, geriu gyd. nurodymu estrofem, o nuo pirmadienio ir Duphaston, gal dar paaugs gleivinė ).
Sveika prisijungus!!! Tau, kaip ir visom, linkiu kuo greiciau prisijungti prie !!!
Kiek as zinau Ovitrelli reikia leist 36val. iki IUI (taip as dariau pagal daktaro nurodimus), o tau gaunasi maziau laiko tarp Ovitrellio ir IUI?
Bet dabar jau lieka tik laukti, daugiau optimizmo!!!
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 13:43)
mergaites kaip manot ar tikslinga butu matuoti BT, jei vartoju utrogestan?
bereikalinis nervukų gadinimas - pačios man taip sakėt
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 13:43)
mergaites kaip manot ar tikslinga butu matuoti BT, jei vartoju utrogestan?
as si kart irgi nematavau nes tikrai bereikalingas nervu gadinimas