Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

sveikos mergytes 4u.gif

startuoju su nauju ciklu siandien.... uzsirasiau i VK, pradesiu stimuliuotis ir ruostis IUI...
kokia as zalia siuose reikaluose... jei as papasakosiu ka man gine priburs ar mergytes padesit man susigaudyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 10:33)
sveikos mergytes 4u.gif

startuoju su nauju ciklu siandien.... uzsirasiau i VK, pradesiu stimuliuotis ir ruostis IUI...
kokia as zalia siuose reikaluose... jei as papasakosiu ka man gine priburs ar mergytes padesit man susigaudyti? 4u.gif

sveikute, linkiu dideles sekmes ir kad sis ciklas butu sekmingas thumbup.gif aisku, kad padesim tu tik pasakok mum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 09:56)
labas rytas mergaites 4u.gif nu ka as jau jauciu, kad greit ateis mano raudonoji gvardija pioneer.gif  doh.gif , man jau po biski pradeda pilva mausti kaip pries mmm bet butent taip kaip ir turi mausti pries mmm ir ten viduje zemiau pilvo maudzia blush2.gif nu bet nieko kita cikla jei klinika neatostogaus bandysim su stimuliacija ax.gif
kaip kitos mergaites jauciasi?

Kol nepramušė mmm, visada yra vilties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 30, 10:33)
sveikos mergytes 4u.gif

Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 30, 10:39)
Kol nepramušė mmm, visada yra vilties  4u.gif
Papildyta:
Sėkmės!

aciu mergyt, bet as esu realiste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 10:39)
aciu mergyt, bet as esu realiste mirksiukas.gif

Anekdotas:

Kuo skiriasi pesimistas nuo optimisto?
Pesimistas sako: Blogiau jau ir nebūna schmoll.gif
Optimistas: būna, būna lotuliukas.gif

Bandžiau skaityti apie IUI sėkmės statistiką interneto puslapiuose iš užsienio, tai kažkaip ten įvairiai su ta sėkme. Vienur rašo, kad pirmieji trys kartai patys sėkmingiausi, o paskui procentai staigiai krena žemyn. Kitur rašo, kad su kiekvienu IUI sėkmės procentas didėja. Bet kuo toliau tuo labiau pradedu tikėti, kad gamtos jėgos visagalės ir gydytojai ne viską žino ir ne viską gali atspėti. Kažkas aukščiau nusprendžia ar leliukui ateiti į šeimą ar ne. Juk ir stebuklų būna. O štai mums su MB rodos ir priežasčių nėra, o gandarai pas mus kelio neranda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 30, 10:48)
Anekdotas:

Kuo skiriasi pesimistas nuo optimisto?
Pesimistas sako: Blogiau jau ir nebūna  schmoll.gif
Optimistas: būna, būna  lotuliukas.gif 
Bandžiau skaityti apie IUI sėkmės statistiką interneto puslapiuose iš užsienio, tai kažkaip ten įvairiai su ta sėkme. Vienur rašo, kad pirmieji trys kartai patys sėkmingiausi, o paskui procentai staigiai krena žemyn. Kitur rašo, kad su kiekvienu IUI sėkmės procentas didėja. Bet kuo toliau tuo labiau pradedu tikėti, kad gamtos jėgos visagalės ir gydytojai ne viską žino ir ne viską gali atspėti. Kažkas aukščiau nusprendžia ar leliukui ateiti į šeimą ar ne. Juk ir stebuklų būna. O štai mums su MB rodos ir priežasčių nėra, o gandarai pas mus kelio neranda  verysad.gif

thumbup.gif geras anekdotas. Samira mergyt tikrai ne viskas nuo daktaru priklaso jie tik instrumentai Dievo rankose, jie tik padaro tai kas nuo ju priklaso, o toliau jau viskas Dievo renkose. Nenusimink nu tiktrai mum visom anksciau ar veliau pasiseks ir mes tapsime nestuke.gif cia tik laiko klausimas. O del statistikos as irgi daug kur skaiciau, kad pirmieji trys IUI sekmingiausi, jeigu nepastoji geriau galvoti apie IVF,o kitur, kas kiekviena karta sansai padideja, bet kas cia zino kaip istikruju doh.gif manau, kad reikia ziureti i nepastojimo problemas.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 10:37)
sveikute, linkiu dideles sekmes ir kad sis ciklas butu sekmingas thumbup.gif aisku, kad padesim tu tik pasakok mum mirksiukas.gif

aciu is anskto 4u.gif

QUOTE(Samira @ 2011 05 30, 10:39)
Sėkmės!

4u.gif

QUOTE(Samira @ 2011 05 30, 10:48)
Bandžiau skaityti apie IUI sėkmės statistiką interneto puslapiuose iš užsienio, tai kažkaip ten įvairiai su ta sėkme. Vienur rašo, kad pirmieji trys kartai patys sėkmingiausi, o paskui procentai staigiai krena žemyn. Kitur rašo, kad su kiekvienu IUI sėkmės procentas didėja. Bet kuo toliau tuo labiau pradedu tikėti, kad gamtos jėgos visagalės ir gydytojai ne viską žino ir ne viską gali atspėti. Kažkas aukščiau nusprendžia ar leliukui ateiti į šeimą ar ne. Juk ir stebuklų būna. O štai mums su MB rodos ir priežasčių nėra, o gandarai pas mus kelio neranda  verysad.gif

console.gif tikrai manau kad ne paguoda, bet jei nera jokiu priezasciu, tai visvien kazkada jis turi ateiti... nu negali buti kitaip.... 4u.gif
Atsakyti
zylute81 laukiam karujo skaiciukus clap.gif
Atsakyti
Iris, kaip tau sekasi? ???

QUOTE(Artulia @ 2011 05 29, 19:26)
Sveikos 4u.gif  Jungiuosi ir aš prie jūsų, jei priimsit. Vakar man buvo atlikta IUI, dabar laukti reikia. Bet nuotaika neoptimistinė, nes abu turėti foliai dar nebuvo sprogę. Plius dar gleivinė prastoka - 6,5 mm. (tiesa, gyd pasidžiaugė, kad trisluoksnė g.gif ). Kaip suprantu, čia Clost. turėjo įtakos g.gif Ovitrelle buvo suleista penktadienį vakare, kodėl taip ilgai nesprogsta?
Kaip jūs manote dėl gleivinės, ar yra šansų? ( tiesa, geriu gyd. nurodymu estrofem, o nuo pirmadienio ir Duphaston, gal dar paaugs gleivinė  g.gif ).

Sveika prisijungus!!! Tau, kaip ir visom, linkiu kuo greiciau prisijungti prie nestuke.gif !!!
Kiek as zinau Ovitrelli reikia leist 36val. iki IUI (taip as dariau pagal daktaro nurodimus), o tau gaunasi maziau laiko tarp Ovitrellio ir IUI?
Bet dabar jau lieka tik laukti, daugiau optimizmo!!!
Atsakyti
mergaites kaip manot ar tikslinga butu matuoti BT, jei vartoju utrogestan? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 13:43)
mergaites kaip manot ar tikslinga butu matuoti BT, jei vartoju utrogestan? g.gif

bereikalinis nervukų gadinimas - pačios man taip sakėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 30, 13:43)

as si kart irgi nematavau nes tikrai bereikalingas nervu gadinimas mirksiukas.gif
Atsakyti