QUOTE(Samira @ 2011 05 29, 12:22)
Sveikos mergaitės,
Man šiandien prasidėjo mmm.
Kažkaip ankstokai - 24 CD. Vadinasi pirmoji IUI nat cikle nepavyko... Neturiu jėgų nei verkti nei apskritai, ką nors veikti. Vis tas pats klausimas KODĖL? Eisiu ketvirtadienį pas gydytoją, žiūrėsim, ką daryti toliau.
Ech,kaip gaila ir tikrai labai gerai tave suprantu ir zinau ka jauti
Man sis klausimas KODEL neduodo jau seniai ramybes...Sekmes tau pas gydytoja ir laikykis
Sunku bus kelias dieneles o paskui bus lengviau patikek mergyt
Beje,man po pirmo IUI irgi labai anksti mm atejo-del ko pati nezinau.
Papildyta:
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 29, 10:02)
na pozymiu labi kazkokiu nebuvo tik n0 2dpi labai skaudejo spenelius bet tik kelias dienas paskui nurimo ir tik paspaudus jautroki buvo nuo kokios 5dpi pasidariu labai jautri tai pykau tai zliumbiau ir dar jau kelinta diena kaip sakau istisai miego busenoj pastoviai zovaju jegu nulis atrodo bet kurgultum ir snaustum
o dar vakar ir siandien maudzia pilva kaip per MM ir buna taip neblogai uzmaidzia net tikiuos nieko tokio ir taip turi but
greit man pasakot kas jau apnesteja kaip jum pilvelius maude pries tariamas mm
Labai faina ir dzigu,ypac kai visas veiksmas vyko per tavo gimtadieni.
O del mm pojuciu tai jau esu girdejusi ne viena kart is merginu kurios liko nestukes,kad buvo tokie pojuciai kad mm tuoj ateis.Tai matyt tai normalu.
O as vakar susedau su vyru ir grieztai pasakiau,kad viskas...jauciu kad mums nepavyko ir kad paskutinis IUI i tada jau IVF.Jau dabar pradedu dometis ko reiks man IVF,nes zinau kad liepa jie atostogauja tai sakiau per liepa pasidarysim visus tyrimus kad greiciau galetumem startuoti su IVF.
Papildyta:
QUOTE(NUTA @ 2011 05 29, 00:15)
[
As penktadieni turejau IUI, buvo vienas folis ir tas nesproges , 20mm, reikejo is kart papildomai leisti Ovitrelli, ryte dariau progesterono tyrima, 5,09. Daktaras telefonu liepe suleist trecia porcija Ovitrellio ir pirmadieni ryte pakartot progesterono tyrima. VISISKAS HAOSAS. Aisku papildomai atlikom ND, bet kadangi vyro turtas - ne stebuklas, nemanau kad verta kazko tiketis...
Todel sedziu prie kompo su taure vyno, kol vyras ziuri futbola
...
Sedziu ir galvoju, ar as tikrai pasitikiu savo daktaru....
Mergaites, klausimas: ar teko kam nors keist daktara, jei taip, del kokiu priezasciu, ar 100% pasitikit savo daktaru???
Zinai,NUTA,o as kai paziuriu IUI sekmingus skyrelius man visada susidaro ispudis kad toms kurioms neivykusi buna O per IUI dazniau pastoja nei toms kam ivyko.Taip kad gal nereiktu taip stipriai nusiminti
Va,kitas dalykas del pasitikejimo gydytoju.As savuoju tikrai pasitikiu.Nors kai dariausi pirma IUI abejojau,maniau kad negerai pasirinkau,kad gal reikejo geriau vaziuoti i Klapeda,nes is ten merginos gryzta tik
ir t.t. bet kadangi mes nemazai laiko kalbedavomes su mano ginium,diskutuodavome,net pati jam pasakiau kad nebenoriu IUI o darom IVF ir jis pasake kad neskubet dar..kazkaip nezinau tiesiog jauciu pasitikejima kuo
Maciau kaip per pirma IUI pamates vyro rezultatus jis buvo nuliudes,bet pasku visvien stengesi mane palaikyti moraliskai.
Patinka kad jis nieko nezada.Ir si kart taip pat.
Matyt reikia kiekvienam atrasto savo giniu...jei pas mano giniu butu kainos tokios kaip Latvijoje tai ir IVF daryciausi pas ji,bet dabar sugroja jau finansai,nes LT zymiai brangiau mums iseina.O mes ir taip sunkokai surenkam sumelees
Linkiu tau kuo ramiau pralaukti tas dvi savaiteles ir kad jos kuo greiciau ateitu su teigiamu rezultatu.Kiek yra buve cia IUI skyreltje kai merginos nurasydavo ir likdavo vis delto nestukes
buvo tokia zemaituke,ji dabar buna pas
,tai jei teisingai pamenu jai labai sunkiai pries ta lemtinga IUI augo foliai,ji jau buvo ta IUI nurasiusi ir stai stebuklas ivyko ji laukias
Idomu,kaip musu
Irenei sekasi?
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 28, 21:53)
aciu, kad teiraujaisi, laikausi kaip ir visada kartais net pamirstu, kad dariau IUI, siandien su draugais vaziavom i soda kepem saslykus tai diena praejo
, net ne galvojau apie kaz kokius pozymius, nes manau, kad pirmas kartas man nesekmingas, siandien 8 DPI o as kaip nieko nejutau taip ir dabar nieko nejauciu, bet nieko bandysim dar karta
Na,stai mes abi be pojuciu
Na,ka bus kaip bus-paverksim ir vel i kova link stebuklo.Man tai 7DPI siandien,bet nieko ypatingo nejauciu