Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

[
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 28, 21:11)
AFRODITE as zinok taip 10 metu laukiau sitokio vaizdo ir vis galvodavau kad ne man pamatyti tai...bet syrit pamaciu negalejau patiket smegenis vissiskai asijunge rolleyes.gif taigi tai ymanoma ir as tikiu kad ir man ir jum visom turi pasisekt mirksiukas.gif o tau si kart irgi pasiseks 4u.gif

Zylute, tylus, bet labai nuosirdus sveikinimai,
retai rasau, bet visda skaitau (uzsuku po 5 kartus per diena smile.gif ),
prisimenu kaip tu pergyvenai ir rasei kad cia bus paskutinis IUI, tai toks jisai ir yra !!! thumbup.gif Tikiu, kad kas laukia ir is paskutiniuju stengesi, butinai sulauks!

As penktadieni turejau IUI, buvo vienas folis ir tas nesproges , 20mm, reikejo is kart papildomai leisti Ovitrelli, ryte dariau progesterono tyrima, 5,09. Daktaras telefonu liepe suleist trecia porcija Ovitrellio ir pirmadieni ryte pakartot progesterono tyrima. VISISKAS HAOSAS. Aisku papildomai atlikom ND, bet kadangi vyro turtas - ne stebuklas, nemanau kad verta kazko tiketis... sad.gif
Todel sedziu prie kompo su taure vyno, kol vyras ziuri futbola smile.gif...
Sedziu ir galvoju, ar as tikrai pasitikiu savo daktaru....

Mergaites, klausimas: ar teko kam nors keist daktara, jei taip, del kokiu priezasciu, ar 100% pasitikit savo daktaru???

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2011 05 29, 00:12)

Aciu, uz atsakyma, Sangria, o gal gali apytiksliai pasakyti, kiek tau tai kanavo, na susumavus viska( ir vaistus)?
As kazkaip tikiu, kad man pakankamai gera ovuliacija bus, nes juk kiausides issiilseje, o dar po laparoskopijos.

Matai as IUI dariau ne LT tai man kainavo trupuciuka daugiau nei LT 1200lt, jokius vaistus as nenaudojau tik jau po IUI israse utrogestan 100 mg tai mokejau uz ji kaz kuri 110lt. As irgi daug dejavau ar bandyti natur. cikle ar geriau stimuliuojant, gydytojas paziurejes mano tyrimus pasake, kad man su visais hormonais yra viskas gerai, ovuliacija vyksta pati kam nuoditi organizma vaistais, pirma karta butinai reikia pabandyti naturaliai, nu ir pabandziau, aisku sansu pastoti maziau, nu bet kas cia zino, jei pas taves O vyksta ir problemu nera ir turi laiko gali pabandyti natur. cikle. Zinau, kad viena mergina dare 2 IUI su stimuliacija ir pastoti nepavyko, o trecia nusprende daryti nat.cikle be vaistu absoliuciai ir jai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

siandien paryciais jau nebegalejau kaip i sisiu norejau tai eidama dar ir testuks prigrebiau tai viola isryskejo po minutes gal ,o tas juostelinis tai iskart rysket pradejo ir abu nedauk bet ryskesni uz vakaryksti rolleyes.gif tai pakui valanda uzmigti negalejau doh.gif is laimes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylute81: 29 gegužės 2011 - 08:18
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 29, 09:18)
sveikutes  rolleyes.gif

siandien paryciais jau nebegalejau kaip i sisiu norejau tai eidama dar ir testuks prigrebiau tai viola isryskejo po minutes gal ,o tas juostelinis tai iskart rysket pradejo ir abu nedauk bet ryskesni uz vakaryksti rolleyes.gif tai pakui valanda uzmigti negalejau doh.gif is laimes

kaip fainiai thumbup.gif o tu jauti ka nors?kokius nors nestumo pozymius?ar pries darydama testuka jau jutai ka nors? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NUTA @ 2011 05 29, 00:15)
[
prisimenu kaip tu pergyvenai ir rasei kad cia bus paskutinis IUI, tai toks jisai ir yra !!!  thumbup.gif Tikiu, kad kas laukia ir is paskutiniuju stengesi, butinai sulauks!
As penktadieni turejau IUI, buvo vienas folis ir tas nesproges , 20mm, reikejo is kart papildomai leisti Ovitrelli, ryte dariau progesterono tyrima, 5,09. Daktaras telefonu liepe suleist trecia porcija Ovitrellio ir pirmadieni ryte pakartot progesterono tyrima. VISISKAS HAOSAS. Aisku papildomai atlikom ND, bet kadangi vyro turtas - ne stebuklas, nemanau kad verta kazko tiketis... sad.gif

Mergaites, klausimas: ar teko kam nors keist daktara, jei taip, del kokiu priezasciu, ar 100% pasitikit savo daktaru???

Zylute, panasu, kad si karta tau pasiseke smile.gif

Nuta, pas ka tu lankaisi? Siaip pasitikejimas daktaru salyginis dalykas, ypatingai jei pas ji lankaisi ilgiau.Is savo patirties galiu pasakyti, kad geriau jau juos pasitiketi, taciau pati domiuosi ir tom gydymo schemomis kurias paskiria bei stebedama savo organizma (galioja tik kai stebejimas vyko daugiau nei kokius 4 men) tariuosi su juo ka ir kada ir kaip geriau, lankaus pas homeopate, nors jo poziuris i tai skeptiskas.
Del tavo situacijos - man taip irgi buvo per antra IUI. Kartais organizamas uzsioziuoja, nesuprasi del ko. Mano atveju gydytojas aisku siek tiek apsiskaicaivo su IUI data ir foliai nebuvo sproge, bet nevisada ir gyd. gali nuspeti kas vyks su organizmu. 4u.gif 4u.gif nenukabink nosies, kartais D. keliais nezinomi - gal pastosi naturaliai smile.gif Tavo progesteronas man rods rodo, kad ovuliacija ivykusi neseniai, o uztikrinimui dar daktaras liepe susileisti dar viena porcija.
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 29, 10:24)
kaip fainiai thumbup.gif o tu jauti ka nors?kokius nors nestumo pozymius?ar pries darydama testuka jau jutai ka nors? blush2.gif

na pozymiu labi kazkokiu nebuvo tik n0 2dpi labai skaudejo spenelius bet tik kelias dienas paskui nurimo ir tik paspaudus jautroki buvo nuo kokios 5dpi pasidariu labai jautri tai pykau tai zliumbiau net per savo gimce poksta padariau visi norejo kad 11 valanda nesciau torta ir ilgiausiu atidainot o as kaip uzsispyriau kad pradzioj niekaip nesutkau nes labai norejau 12 su zvakutem kaip priklauso visgi jubiliejus doh.gif o kaip dar kazkas zyzt pradejo tai apsizliumbiau ir pabegau nuo stalo doh.gif kaip dabar pagalvoju tai juokas ima bet tada su savim nieko negalejau padaryt lotuliukas.gif ir dar jau kelinta diena kaip sakau istisai miego busenoj pastoviai zovaju jegu nulis atrodo bet kurgultum ir snaustum doh.gif

o dar vakar ir siandien maudzia pilva kaip per MM ir buna taip neblogai uzmaidzia net tikiuos nieko tokio ir taip turi but g.gif greit man pasakot kas jau apnesteja kaip jum pilvelius maude pries tariamas mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(NUTA @ 2011 05 29, 01:15)
[
prisimenu kaip tu pergyvenai ir rasei kad cia bus paskutinis IUI, tai toks jisai ir yra !!!  thumbup.gif Tikiu, kad kas laukia ir is paskutiniuju stengesi, butinai sulauks!

Aš 5 IUI dariausi G.Bogdanskienės klinikoje, bet vėliau pakeičiau ir daktarus ir kliniką, nes man nepatiko, kad daro IUI tik su tuo pačiu vadovėliniu šablonu:
pradžioj su Clostybegitu, pop to su Puregonu (jei gerai atsimenu pavadinimą, vis maišau su Pregnyliu), o aš net pati prašiau, pabandom su Gonaliu ir be jokio Clostybegito. Tai atsakė, kad jie daro tik su Puregonu ir taškas.

Be to neturėjau jau ką prarasti ir dar gavau geras rekomendacijas. Už tat perėjau į Vaisingumo kliniką pas superinę daktarytę A.Meškauskienę. Kuri ir prisidėjo pire Dievo stebukliuko atėjimo pas mus wub.gif
Beje, man nereikėjo nikeko prašyti, pati daktarė pritaikė schemą tik su Gonaliu 11 dozių po 0.75 thumbup.gif ir suveikė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 29 gegužės 2011 - 09:11
QUOTE(Lietuva @ 2011 05 29, 10:09)
Aš 5 IUI dariausi G.Bogdanskienės klinikoje, bet vėliau pakeičiau ir daktarus ir kliniką, nes man nepatiko, kad daro IUI tik su tuo pačiu vadovėliniu šablonu:
pradžioj su Clostybegitu, pop to su Puregonu (jei gerai atsimenu pavadinimą, vis maišau su Pregnyliu), o aš net pati prašiau, pabandom su Gonaliu ir be jokio Clostybegito. Tai atsakė, kad jie daro tik su Puregonu ir taškas.

Be to neturėjau jau ką prarasti ir dar gavau geras rekomendacijas. Už tat perėjau į Vaisingumo kliniką pas superinę daktarytę A.Meškauskienę. Kuri ir prisidėjo pire Dievo stebukliuko atėjimo pas mus  wub.gif
Beje, man nereikėjo nikeko prašyti, pati daktarė pritaikė schemą tik su Gonaliu 11 dozių po 0.75  thumbup.gif  ir suveikė  thumbup.gif

O kiek folikulu tu turejei po Gonalio? Nes as vis geriu Clostybegit po 1 tablete 5 dienas, ir rezultate tik vienas folis. Daktaras nenori skubet su Gonaliu, atseit ne tik folikulai bet ir visokiausi blogi dalykai geriau auga...
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

Man šiandien prasidėjo mmm. verysad.gif Kažkaip ankstokai - 24 CD. Vadinasi pirmoji IUI nat cikle nepavyko... Neturiu jėgų nei verkti nei apskritai, ką nors veikti. Vis tas pats klausimas KODĖL? Eisiu ketvirtadienį pas gydytoją, žiūrėsim, ką daryti toliau.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 29, 13:22)
Sveikos mergaitės,

Man šiandien prasidėjo mmm.  verysad.gif  Kažkaip ankstokai - 24 CD. Vadinasi pirmoji IUI nat cikle nepavyko... Neturiu jėgų nei verkti nei apskritai, ką nors veikti. Vis tas pats klausimas KODĖL? Eisiu ketvirtadienį pas gydytoją, žiūrėsim, ką daryti toliau.

Samira, mergyt, tik nepasiduok, eikit pirmyn - tikrai pavyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 29, 12:22)
Sveikos mergaitės,

Man šiandien prasidėjo mmm.  verysad.gif  Kažkaip ankstokai - 24 CD. Vadinasi pirmoji IUI nat cikle nepavyko... Neturiu jėgų nei verkti nei apskritai, ką nors veikti. Vis tas pats klausimas KODĖL? Eisiu ketvirtadienį pas gydytoją, žiūrėsim, ką daryti toliau.

Ech,kaip gaila ir tikrai labai gerai tave suprantu ir zinau ka jauti console.gif console.gif Man sis klausimas KODEL neduodo jau seniai ramybes...Sekmes tau pas gydytoja ir laikykis 4u.gif Sunku bus kelias dieneles o paskui bus lengviau patikek mergyt blush2.gif
Beje,man po pirmo IUI irgi labai anksti mm atejo-del ko pati nezinau.

Papildyta:
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 29, 10:02)
na pozymiu labi kazkokiu nebuvo tik n0 2dpi labai skaudejo spenelius bet tik kelias dienas paskui nurimo ir tik paspaudus jautroki buvo nuo kokios 5dpi pasidariu labai jautri tai pykau tai zliumbiau ir dar jau kelinta diena kaip sakau istisai miego busenoj pastoviai zovaju jegu nulis atrodo bet kurgultum ir snaustum doh.gif

o dar  vakar ir siandien maudzia pilva kaip per MM ir buna taip neblogai uzmaidzia net tikiuos nieko tokio ir taip turi but g.gif greit man pasakot kas jau apnesteja kaip jum pilvelius maude pries tariamas mm g.gif

Labai faina ir dzigu,ypac kai visas veiksmas vyko per tavo gimtadieni. wub.gif O del mm pojuciu tai jau esu girdejusi ne viena kart is merginu kurios liko nestukes,kad buvo tokie pojuciai kad mm tuoj ateis.Tai matyt tai normalu. 4u.gif
O as vakar susedau su vyru ir grieztai pasakiau,kad viskas...jauciu kad mums nepavyko ir kad paskutinis IUI i tada jau IVF.Jau dabar pradedu dometis ko reiks man IVF,nes zinau kad liepa jie atostogauja tai sakiau per liepa pasidarysim visus tyrimus kad greiciau galetumem startuoti su IVF. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NUTA @ 2011 05 29, 00:15)
[

Zinai,NUTA,o as kai paziuriu IUI sekmingus skyrelius man visada susidaro ispudis kad toms kurioms neivykusi buna O per IUI dazniau pastoja nei toms kam ivyko.Taip kad gal nereiktu taip stipriai nusiminti 4u.gif
Va,kitas dalykas del pasitikejimo gydytoju.As savuoju tikrai pasitikiu.Nors kai dariausi pirma IUI abejojau,maniau kad negerai pasirinkau,kad gal reikejo geriau vaziuoti i Klapeda,nes is ten merginos gryzta tik nestuke.gif ir t.t. bet kadangi mes nemazai laiko kalbedavomes su mano ginium,diskutuodavome,net pati jam pasakiau kad nebenoriu IUI o darom IVF ir jis pasake kad neskubet dar..kazkaip nezinau tiesiog jauciu pasitikejima kuo 4u.gif Maciau kaip per pirma IUI pamates vyro rezultatus jis buvo nuliudes,bet pasku visvien stengesi mane palaikyti moraliskai.
Patinka kad jis nieko nezada.Ir si kart taip pat. mirksiukas.gif Matyt reikia kiekvienam atrasto savo giniu...jei pas mano giniu butu kainos tokios kaip Latvijoje tai ir IVF daryciausi pas ji,bet dabar sugroja jau finansai,nes LT zymiai brangiau mums iseina.O mes ir taip sunkokai surenkam sumelees blush2.gif
Linkiu tau kuo ramiau pralaukti tas dvi savaiteles ir kad jos kuo greiciau ateitu su teigiamu rezultatu.Kiek yra buve cia IUI skyreltje kai merginos nurasydavo ir likdavo vis delto nestukes nestuke.gif buvo tokia zemaituke,ji dabar buna pas nestuke.gif ,tai jei teisingai pamenu jai labai sunkiai pries ta lemtinga IUI augo foliai,ji jau buvo ta IUI nurasiusi ir stai stebuklas ivyko ji laukias nestuke.gif wub.gif
Idomu,kaip musu Irenei sekasi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 28, 21:53)
aciu, kad teiraujaisi, laikausi kaip ir visada kartais net pamirstu, kad dariau IUI, siandien su draugais vaziavom i soda kepem saslykus tai diena praejo thumbup.gif , net ne galvojau apie kaz kokius pozymius, nes manau, kad pirmas kartas man nesekmingas, siandien 8 DPI o as kaip nieko nejutau taip ir dabar nieko nejauciu, bet nieko bandysim dar karta mirksiukas.gif

Na,stai mes abi be pojuciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na,ka bus kaip bus-paverksim ir vel i kova link stebuklo.Man tai 7DPI siandien,bet nieko ypatingo nejauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 29, 12:22)
Sveikos mergaitės,

nenusimink mergyt pirma karta mazai kam pavyksta sekantis bus laimingas kartas, as irgi dariau natur. cikle ir 99% manau, kad nepavyko, bet nieko turiu jau plana huligana, kita cikla darisiu jau su stimuliacija ax.gif
O tu nieko negerei po IUI palaikymui?kazin kodel taip anksti mmm atejo, pvz as geriu utrogestan 100mg iz kiek zinau jei testas bus neigiamas turiu ji nutraukti ir tada po keliu dienu ateis mmm.
Papildyta:
Afrodite69 nu gal dar anksti galvoti apie IVF gal net jo ir neprireiks nu tikrai tikiu, kad sis kartas tau bus paskutinis ir tau paviks, juk cia jau antras IUI ane?siaip girdejau, kad maziausiai reikia 3 IUI pasidaryti ir jei nieko tada IVF 4u.gif
Atsakyti