Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

zylute81, vis tik tas miegelio norejimas ne siaip sau pasireiske biggrin.gif thumbup.gif linkiu kad testukas tik rysketu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 28, 13:23)
.vistiek neatsikratau įpročio eiti į WC su baime doh.gif...

as dar iki siol sio iprocio neatsikraciau doh.gif vis reikia pasitikrinti man blush2.gif doh.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 28, 14:06)
afrodite, visada galvojau, kad pamačius teigiamą NT šokinėsiu iš laimės, o kai pamačiau, man atėmė kojas, tai kur tu ten pašokinėsi be kojų lotuliukas.gif sureagavau priešingai negu įsivaizdavau, pradėjau verkt ir pirmą kart gyvenime visiškai nesupratau kas vyksta doh.gif  puoliau skambint vyrui (o visada galvojau, kad padarysiu staigmeną) ir pro ašaras pasakiau, kad turbūt laukiuos rolleyes.gif reikėjo mane nufilmuot, turbūt atrodžiau kaip 5 milijonus laimėjus lotuliukas.gif

atrodo, kad mano situacija aprasei.. ir as galvojau kad pamacius teigiama NT sokinesiu is laimes, darysiu MB staigmenas ir t.t... karta (plavavimo proadzioje) pamacius netikra vaiduokli i darbe lekiau kaip ant sparnu ir negalejau nustot sypsotis unsure.gif o vat kai jau po 1.5 metu pamaciau tirka vaiduokli, tai pati nesupratau ka darau, is kart drebedama ir pasiaasarojus atbegau pas MB i lova.. biggrin.gif kazkaip tai nei sokinejau is laimes nei ka, greiciau labai bijojau kad tai tikrai butu tiesa unsure.gif o dabar ta tiesa akivaizdaiai jau matosi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 05 28, 14:26)
labai bijojau kad tai tikrai butu tiesa  unsure.gif o dabar ta tiesa akivaizdaiai jau matosi  blush2.gif  biggrin.gif

nu va aš irgi iškart galvojau, o gal meluoja doh.gif nors prieš tai visus tuos irgi pusantrų metų nemačiau nei menkiausio vaiduoklio rolleyes.gif
Atsakyti
na ka vaizdine medzega
user posted image

as zinokit irgi nesupratau dar normaliai nepabudus ir susimaklinau galvojau kad ciaq OT man dabar reikejo daryt doh.gif bet kai suvokiau kad NT ateme kojas pradejau verkt pasimeciau nesupratau isvis kas vyksta paskambinau MB ir negaliu zodzio per asaras pasakyt doh.gif siaip taip pavyko isslebizavot AS TURBUT NESCIA,o jis sako tai gerai as ir taip zinaojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 28, 16:23)
na ka vaizdine medzega
user posted image

as zinokit irgi nesupratau dar normaliai nepabudus ir susimaklinau galvojau kad ciaq OT man dabar reikejo daryt doh.gif bet kai suvokiau kad NT ateme kojas pradejau verkt pasimeciau nesupratau isvis kas vyksta paskambinau MB ir negaliu zodzio per asaras pasakyt doh.gif siaip taip pavyko isslebizavot AS TURBUT NESCIA,o jis sako tai gerai as ir taip zinaojau doh.gif

zylute, aš taip džiaugiuos, nenoriu dar garsiai sveikint, bet tyliai tyliai labai labai sveikinu wub.gif dabar, kad tik ryškėtų wub.gif neišmesk tik testuko, aš turiu visą kolekciją rolleyes.gif tai labai smagu buvo žiūrėti kaip ryškeja wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

QUOTE(zylute81 @ 2011 05 28, 09:24)
per minute isriskejo vaiduoklis ir toks gana rimtas

kaip faina wub.gif tyliai sveikinu bigsmile.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 28, 12:23)
vakar grįžo vyras su neštumo biblija ir  balta rože wub.gif net šiurpai nuėjo...aš labai norėjau tos knygos, tik laukiau akcijos

wub.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 28, 13:06)
afrodite, visada galvojau, kad pamačius teigiamą NT šokinėsiu iš laimės, o kai pamačiau, man atėmė kojas, tai kur tu ten pašokinėsi be kojų lotuliukas.gif sureagavau priešingai negu įsivaizdavau, pradėjau verkt ir pirmą kart gyvenime visiškai nesupratau kas vyksta doh.gif  puoliau skambint vyrui (o visada galvojau, kad padarysiu staigmeną) ir pro ašaras pasakiau, kad turbūt laukiuos rolleyes.gif reikėjo mane nufilmuot, turbūt atrodžiau kaip 5 milijonus laimėjus lotuliukas.gif

ech.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 28, 16:58)

Puuuupuuukai 4u.gif tuoj ir tu mum pasakosi savo istoriją - jaučiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 28, 15:23)
na ka vaizdine medzega
user posted image

Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif tyliai tyliai sveikinu,kaip faina wub.gif
Zylute,agiute,kiskius jus taip pasakojate kaip suregavote kad net man akyse asaros susikaupe ax.gif ech..kartais atrodo niekada nepajusiu tokio jausmo,niekada nepamatysiu teigiamo NT visa tai atrodo neimanom mums... doh.gif
Sangria kaip tu laikais?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 28, 10:51)
Ne,nieko tokio.Ne deja negyvena ir net nezada sad.gif Tiesiog mano tevukai isaziavo pas mano mociute,o mano dukruze i mokykla,reikia eiti i dailiojo ciuozimo treniruotes ir mokytis groti naujus kurinius tai ji liko pas mano tevukus namie.Ateina pavalgo,pernakvoja o paskui vel eina pa senelius i namucius ir ten mokosi groti,pamaitina zuvytes,skaito knyga,eina i treniruotes ir t.t.
Praeita savaitgali irgi buvo pas mus,pati norejo to-o man tai jau atrodo faina i gerai kad pati nori pabuti nos para thumbup.gif

aišku 4u.gif

Zylute 4u.gif
Atsakyti
AFRODITE as zinok taip 10 metu laukiau sitokio vaizdo ir vis galvodavau kad ne man pamatyti tai...bet syrit pamaciu negalejau patiket smegenis vissiskai asijunge rolleyes.gif taigi tai ymanoma ir as tikiu kad ir man ir jum visom turi pasisekt mirksiukas.gif o tau si kart irgi pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 28, 18:26)
Sangria kaip tu laikais?

aciu, kad teiraujaisi, laikausi kaip ir visada kartais net pamirstu, kad dariau IUI, siandien su draugais vaziavom i soda kepem saslykus tai diena praejo thumbup.gif , net ne galvojau apie kaz kokius pozymius, nes manau, kad pirmas kartas man nesekmingas, siandien 8 DPI o as kaip nieko nejutau taip ir dabar nieko nejauciu, bet nieko bandysim dar karta mirksiukas.gif
zyliute nuostabios naujienos, sveikinu tave ir linkiu lengvo nesiojimo 4u.gif
Papildyta:
ka tik pamaciau, kad ir as itraukta i IUI mergaiciu sarasiuka ax.gif kaip malonu aciu wub.gif
Atsakyti
zylute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 05 28, 00:54)
(...)Sveika,
iš kažkur tave pažįstu g.gif , gal iš skelbimų skyrelio, nežinau g.gif  Bet kuriuo atveju, labas 4u.gif , tikėkimės, trumpam tu čia 4u.gif Gal aš prasta patarėja, nesiseka mums su IUI, bet tavo atveju bent vieną būtinai pasidaryčiau natūraliai, be stimuliacijos 4u.gif  Skrydis..aš irgi pergyvenu dėl tokių dalykų, bet šiaip, manau, nepakenks, jei dėl to nestresuosi. Pažįstu ne vieną, kuri skraidė pradžioj ir visą nėštumą, viskas ok. Jei labai labai nerimauji ir jauti, kad panikuosi, gal geriau mėnesiui nukelti, čia jau tau pačiai žinot 4u.gif
Papildyta:
Beje, Glamour, tai pas tave policistinės kiaušidės? Yra atskira policistukių tema šitame forume, manau, ir IUI skyrelyje mergaitės galės daug patarti 4u.gif

Na lyg ir nepazystamos unsure.gif Nemanau, kad panikuosiu per skrydi, bet siaip juk slegis pasikeis ir t.t.Jautrokas mano organizmas, kartais keltu keliantis ar net automobilyje gali supykinti, spaudimas mano visada labai zemas, jautri oru pokyciams. Nerimo kelioneje ir be skrydzio bus uztektinai.
Man, beje, nenustatyta policistiniu kiausidziu diagnoze. Man endometrioze.
Papildyta:
[quote=Sangria023,2011 05 28, 08:16]
labas rytas mergaites 4u.gif glamour sveika prisijungus tikiuosi ne ilgam...

Aciu, uz atsakyma, Sangria, o gal gali apytiksliai pasakyti, kiek tau tai kanavo, na susumavus viska( ir vaistus)?
As kazkaip tikiu, kad man pakankamai gera ovuliacija bus, nes juk kiausides issiilseje, o dar po laparoskopijos.
Atsakyti