Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

sveikutes siandien 12 DPI ir sumasciau testuka pagadint nes triu tu internetiniu blush2.gif ir per minute isriskejo vaiduoklis ir toks gana rimtas rolleyes.gif na negaliu patiket kad man kazkas gali isrisket doh.gif

kaip grys MB idesiu foto ivertinimui rolleyes.gif
Atsakyti
Mergytes, prisiduodu 12 DPO, vel I.... Na aisku dar reikia laukti, bet kazkaip savijauta kaip visada...sad.gif

Zylute, linkiu, kad tau pasisektu - gali ideti nuoroda ir mes paziuresim.
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 28, 10:30)
Mergytes, prisiduodu 12 DPO, vel I.... Na aisku dar reikia laukti, bet kazkaip savijauta kaip visada...sad.gif

as ikelt moku tiesiog MB su fotikuislekes krikstynas fotkint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 28, 10:24)
sveikutes siandien 12 DPI ir sumasciau testuka pagadint nes triu tu internetiniu blush2.gif ir per minute isriskejo vaiduoklis ir toks gana rimtas rolleyes.gif na negaliu patiket kad man kazkas gali isrisket doh.gif

zylute, aš jau tyliai tyliai tave sveikinu wub.gif man lygiai taip pat buvo 12 DPI jau turėjau pakankamai ryškų vaiduokliuką. Aš įsivaizduoju kaip jauties wub.gif dabar linkiu, kad tik ryškėtų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 28, 10:30)

Iris visos laikysim supaudusios kumštukus mirksiukas.gif palaukim dar, ne visom taip greit parodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 28, 09:24)

Sveikutes 4u.gif
Wou,kokios saunios naujienos wub.gif Na,na lauksime virusuoto NT.Kaip faina kai savaitgalis prasideda su toookiomis ziniomis.Tyliai labai sveikinu,linkiu kad ne tik sparciai rysketu NT bet ir laimingai,sekmingai ir ramiai isnesiotum maziuka/-us.
user posted image
*Iris* as labai tikiuosi kad tau tik nerodo NT,tiesiog matyt nespejo pakankamai HCG issiskyrti i slapima-labai tikiuosi kad pavyks ir tau 4u.gif Laukiam suspaude kumstukus drinks_cheers.gif nors speju notaika ir viltis mazeja,bet visvien tikekimes kad pabaiga bus superine 4u.gif
PUK mergyt kaip tu laikais?
Agiute,o kiek dabar tau laiko? nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2011 05 28, 00:54)

gal be reikalo klausiu, bet... gal jau pas jus gyvena dukrytė? ar vakare ateina bent, jei gamini jai šaltibarščius? ax.gif

Ne,nieko tokio.Ne deja negyvena ir net nezada sad.gif Tiesiog mano tevukai isaziavo pas mano mociute,o mano dukruze i mokykla,reikia eiti i dailiojo ciuozimo treniruotes ir mokytis groti naujus kurinius tai ji liko pas mano tevukus namie.Ateina pavalgo,pernakvoja o paskui vel eina pa senelius i namucius ir ten mokosi groti,pamaitina zuvytes,skaito knyga,eina i treniruotes ir t.t.
Praeita savaitgali irgi buvo pas mus,pati norejo to-o man tai jau atrodo faina i gerai kad pati nori pabuti nos para thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 28, 11:51)

Agiute,o kiek dabar tau laiko? nestuke.gif
Papildyta:

mum šešios savaitėlės ax.gif , abu atitinka tą laiką, dabar kalbuos pastoviai su jais, kad tik augtų didučiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 28, 11:30)
mum šešios savaitėlės ax.gif , abu atitinka tą laiką, dabar kalbuos pastoviai su jais, kad tik augtų didučiai wub.gif

Linkiu kad ir taip ir butu,augtu diduciai ir sveikuciai thumbup.gif Tai palauk,tau 6 savaiteliu jau sirdeles girdejo?faina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 28, 12:35)
Linkiu kad ir taip ir butu,augtu diduciai ir sveikuciai thumbup.gif Tai palauk,tau 6 savaiteliu jau sirdeles girdejo?faina 4u.gif

žiūrėjo vaginaliniu echoskopu, nes sako per pilvuką dar gali nesimatyti, nes šešios savaiės išeina pagal menesines, patiems leliukams keturios, o širdučių klausytis eisim birželio 20 d., tai jau skaičiuoju dienas, ir laukiu susitikimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 28, 11:40)
žiūrėjo vaginaliniu echoskopu, nes sako per pilvuką dar gali nesimatyti, nes šešios savaiės išeina pagal menesines, patiems leliukams keturios, o širdučių klausytis eisim birželio 20 d., tai jau skaičiuoju dienas, ir laukiu susitikimo wub.gif

isivaizduoju kaip laukiate ir nekantraujate thumbup.gif Bet tada jau jums bus daugiau nei 8 savaites ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 28, 13:13)
isivaizduoju kaip laukiate ir nekantraujate thumbup.gif Bet tada jau jums bus daugiau nei 8 savaites ar ne? mirksiukas.gif

aha leliukam bus 8 savaitėlės, pagal menesines 10 4u.gif na, tikiuos laikas prabėgs greitai...vistiek neatsikratau įpročio eiti į WC su baime doh.gif...vakar grįžo vyras su neštumo biblija ir balta rože wub.gif net šiurpai nuėjo...aš labai norėjau tos knygos, tik laukiau akcijos ax.gif o jis sako, kol sulauksi tos akcijos ir kleckiukai gims wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 28, 12:23)
aha leliukam bus 8 savaitėlės, pagal menesines 10  4u.gif na, tikiuos laikas prabėgs greitai...vistiek neatsikratau įpročio eiti į WC su baime doh.gif...vakar grįžo vyras su neštumo biblija ir  balta rože wub.gif net šiurpai nuėjo...aš labai norėjau tos knygos, tik laukiau akcijos ax.gif o jis sako, kol sulauksi tos akcijos ir kleckiukai gims wub.gif

Kas tiesa tas nemelas mirksiukas.gif Lauki mm,paskui lauki kada vaziuosi derliu apziureti,paskui jau pacios IUI o tada jau lauki nekantriai su baime rezultato.Kai ji pamatai vel lauki kada pamatysi ar viskas gerai,ar gimdoj,paskui lauki kada isgirsi sirdeles ir t.t. ir visa laika laukime mirksiukas.gif
Isivaizduoju kad ir as lakstyciau i WC su baime...manau tai naturalu.
Wou,saunuolis tavo vyras.Maniskis man pries sia IUI nupirko Nestumo Biblija,buvo akcija Maksimoj tai su nuolaida tekainavo apie 47 lt.Patiko ir ji man ir dabar vis skaitau,vartau thumbup.gif
Zylute,kaip jauteisi kai pamatei vaiduokliuka?
Taip idomu kaip jautesi merginos suzinojusios teigiama rezultata.suprantu kad tai dziaugsmas,bet visvien idomu.Man kazkaip pirma kart kai tapau nestuke.gif pasirode kad sugrybavo NT ir kad neesu nescia nes saugojomes.Buvo daugiau baimes kaip tokia jauna esu,darbo nera,tik pimas kursas ir va jau laukiuosi.Dabar aisku juokinga blush2.gif O kai suzinociau teigiama rezultata ar pamatyciau teigiama NT nezinau net kaip reaguociau-daznai pagalvoju;ar nualpciau,ar verkt pradeciau,ar netykeciau,ar rekciau is dziaugsmo ax.gif
Idomu kaip kitos nestuke.gif laikosi,kazko nebeuzsuka cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 28, 13:49)

Taip idomu kaip jautesi merginos suzinojusios teigiama rezultata.suprantu kad tai dziaugsmas,bet visvien idomu.

afrodite, visada galvojau, kad pamačius teigiamą NT šokinėsiu iš laimės, o kai pamačiau, man atėmė kojas, tai kur tu ten pašokinėsi be kojų lotuliukas.gif sureagavau priešingai negu įsivaizdavau, pradėjau verkt ir pirmą kart gyvenime visiškai nesupratau kas vyksta doh.gif puoliau skambint vyrui (o visada galvojau, kad padarysiu staigmeną) ir pro ašaras pasakiau, kad turbūt laukiuos rolleyes.gif reikėjo mane nufilmuot, turbūt atrodžiau kaip 5 milijonus laimėjus lotuliukas.gif
Atsakyti