Mergynos, kaip pas Jus su ND antroj ciklo pusej, turiu omenyj,kai jau privalomi ND atlikti,kai IUI jau padaryti???
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 27, 10:57)
O man jau buvo O ivykusi ir gydytojas negalejo tiksliai pasakyti kada ji ivyko Taip,kad reik leistis ant zemes
neprisigalvok, a tai isgasdinsi trynukus
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 11:12)
Mergynos, kaip pas Jus su ND antroj ciklo pusej, turiu omenyj,kai jau privalomi ND atlikti,kai IUI jau padaryti???
ne kas
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 27, 10:33)
Zinok jau leidziuosi ir gana greitai matyt be parasiuto tai galiu skaudziai trenktis jei ka padesi atsikelti
O jei rimtai,kazkaip mazeja man tikejimo.Buvo derliukas geras bet kai dare IUI ovuliacija jau buvo ivykusi,ginius negalejo pasakyti kada,matesi skyscio-o as niekur nerandu kiek tas skystis buna ilgai po ovuliacijos ar tiek pat ilgai kiek kiausinelis buna vaisingas
Na,pagal astrologa kuris dare man asmenini horoskopa pagal gimimo vieta,laika ir data tai turesiu tik viena vaika Pagal dvi burejas turesiu dvynius tai bus matyt kas teisus
taigi, berots, mes skaiciavom. kai ivyksta O, tas skystis lieka 24 val - 7 val = 17 val ideali terpe spermatozoidams. nes spermatozoidai lieka gyvybingi 24 valandas, o tas skystis kazkaip 7 valandom maziau "veikiantis". tai jeigu IUI daryta po O 17 valandu begyje - tai sekmes sansai dideja. Nu pameni, gi skaiciavome cia visos. O jei rimtai,kazkaip mazeja man tikejimo.Buvo derliukas geras bet kai dare IUI ovuliacija jau buvo ivykusi,ginius negalejo pasakyti kada,matesi skyscio-o as niekur nerandu kiek tas skystis buna ilgai po ovuliacijos ar tiek pat ilgai kiek kiausinelis buna vaisingas
Na,pagal astrologa kuris dare man asmenini horoskopa pagal gimimo vieta,laika ir data tai turesiu tik viena vaika Pagal dvi burejas turesiu dvynius tai bus matyt kas teisus
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 27, 10:57)
man irgi ji ziurejo ir isbure kad nestuma mato tik 2012 metais.... as tai kategoriskai atsisakau tiketi ir stengiuosi apnesteti dabar is cia, o ne po poros ar 3 metu planavimo
man irgi, kad turesiu vaika tik 2012, bet mano komplikuota zona. ir ne aistuzele[COLOR=yellow] man dare. kita forumiete. bet ka ji sake, man viskas pildosi, ir prognoze metams ir asmeninis labai atitiko ir vyro prognoze pildosi.QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 11:12)
man S liepe kita diena po IUI atlikti ND. Nu ir saziningai laikemes nurodymu QUOTE(Maidenana @ 2011 05 27, 12:13)
man S liepe kita diena po IUI atlikti ND. Nu ir saziningai laikemes nurodymu
Taigi turiu omenyjne ne pagal grafika,o kai jau nevaisingos dienos, o NT dar nedarytas, galima ar geriau pasisaugot . Cia MB mano sako,kad gal negalima.O savaitgalis gi ant nosies...
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 13:29)
Taigi turiu omenyjne ne pagal grafika,o kai jau nevaisingos dienos, o NT dar nedarytas, galima ar geriau pasisaugot . Cia MB mano sako,kad gal negalima.O savaitgalis gi ant nosies...
mes irgi kitą dieną darėm, bet iš noro man nuo vaistų turbūt buvo žvėriškas noras pasimyluot
Kita diena po IUI dar vaisinga gali but. O kai jau galimai ivyko implantacija, bet dar nieks neaisku...iki NT kelios dienos...va apie ka klausiu
Nuo O iki mmm mazdaug 2 sav.
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 13:49)
Kita diena po IUI dar vaisinga gali but. O kai jau galimai ivyko implantacija, bet dar nieks neaisku...iki NT kelios dienos...va apie ka klausiu
mes susilaikėm visą šį laiką...
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 12:49)
mums tai ir nebelabai norisi... isdirbi isdirbi tomis dienomis, o veliau jau nebelabai
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 12:29)
man atrodo nera jokiu kliuciu
visos pastojusios pirma trimestra tiesiog nepasotinamos ir viskas gerai, viska galima
Sveikos,
susitariau su D. V., liepos pradžioj darau savo paskutiniąją gyvenime (tikrai taip manau dabar) IUI. Stimuliuosiuosi, prieš tai važiuosim pailsėti į šiltus kraštus, tik va dukrytė susirgo, bet tikiuosi, pasveiks iki tol. Mūsų šeimoj dabar daug problemų dėl sveikatos, darbų, bet tikiuosi, kad pailsėsim, užsimiršim, atsigausim ir tada kibsim į gamybą
Kaip smagu, labai sveikinu
Irene........
Afrodite
susitariau su D. V., liepos pradžioj darau savo paskutiniąją gyvenime (tikrai taip manau dabar) IUI. Stimuliuosiuosi, prieš tai važiuosim pailsėti į šiltus kraštus, tik va dukrytė susirgo, bet tikiuosi, pasveiks iki tol. Mūsų šeimoj dabar daug problemų dėl sveikatos, darbų, bet tikiuosi, kad pailsėsim, užsimiršim, atsigausim ir tada kibsim į gamybą
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 19:48)
prisiduodu
mano pilvelyje apsigyveno dvi kruopytės
mačiau jas ir verkiau iš laimės
mano pilvelyje apsigyveno dvi kruopytės
mačiau jas ir verkiau iš laimės
Kaip smagu, labai sveikinu
Irene........
Afrodite
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 27, 11:04)
Sveikutes
Aha dare bet nepasitvirtino Kita forumiete dare asmeninius net du kartus-tai pasitvirtino 50 proc.Na,si zmogu kuris dare pazystu gerai,nors nesu superine drauge-bet zinot vienas sako vienaip kitas,kitaip o bus kaip bus.As tikiu kad isvien dievulis atsius mums angeliukus
KittyKitty linkiu saulyte,kad sis ir butu TAS stebulingas ir atseiketu rezultatai su kaupu
agiute,taip sakant tu sakai tu zinai-o siaip bus matyt kaip jausmas kai zinai kad turesi dvynukus?beje o kiek foliu pas atve buvo ir jie dat nebuvo ouliave neprisimenu jau senatve
Papildyta:
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 12:49)
Zinai manau kad gal geriausiai pasitrti su gydytoju,bet mes iki IUI darem kada beveik norim na aisku tas laikas iki IUI susilaikymo turi buti po IUI irgu darem ND preita kart sekancia dienao,o sikart antra diena tik po IUI darem nes man dvi dienas labai skaudejo tai ne iki ND buvo O dabar tai nei noriu,o ir bijociau kad neduok dieve nepakenkt.Mano brangiausias irgi tokios pat nuomones kad geriau susilakysim iki vienokio ar kitokio rezultato
bet kaip ir sakiau manau tiksliai turetu pasakyti ginekologas.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 27, 12:13)
taigi, berots, mes skaiciavom. kai ivyksta O, tas skystis lieka 24 val - 7 val = 17 val ideali terpe spermatozoidams. nes spermatozoidai lieka gyvybingi 24 valandas, o tas skystis kazkaip 7 valandom maziau "veikiantis". tai jeigu IUI daryta po O 17 valandu begyje - tai sekmes sansai dideja. Nu pameni, gi skaiciavome cia visos.
Matai geras,nezinau kodel bet neprisimenu sio pokalbio-o gal tuo metu nebuvau uzlekusi Tai jei tas skystis lieka 24 val.tai reiskia tai jis buna tik tol kol kiausinelis yra gyvybingas ir vaisingas.Tai jeigu pries IUI matesi skyscio reiskiasi kad sansai nemazi pastoti. Na kaip faina ir gavau atsakyma.
Nes man idomu liko.Kada atsiranda tas skystis ir is kur as zinau,bet va kiek ilgai buna ir kada dingsta nezinojau Aciukas pupa
Na,ka einiu liules prisivalgiau ir dabar ikalu folines rugstiesi ir miegulio...nes kazkaip niaukias vel dangus tai jauciu vel lys