Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(olija777 @ 2011 05 27, 09:16)
Sveikinu visas laimingasias 4u.gif  As norejau pasiklausti apie iui procedura, ar skausminga, ar kisa sketikli kaip per GN, ar paprastai ta kateteriuka ikisa?

Labutis 4u.gif
Pries islekdama i darba ikysau nosyte blush2.gif Kas del IUI proceduros,tai taip deda ta skietikli,bet pati procedura man tikrai nebuvo skausminga.Bet kaip jau minejo jei kas yra nelabai gerai tai reikia kazkokiu priemoniu.O kada tau IUI?
Sangria,man siandien 5DPI pojuciu visiskai jokiu,absoliutus nulis.Krutine ir ta nebejautri,zodziu liko tik vakarinis isputimas pilvo ir papykina nuo vaistu-viskas.Tai va,pradedu galvoti kad matyt nepavyko-gal per velai dareme IUI ar siaip kazkas ax.gif Tai va panos po truputi leidziuosi ant zemes is savo debesu lotuliukas.gif
ok,geros dieneles visoms lekiu i darbeli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 27, 10:11)
Labutis 4u.gif
Pries islekdama i darba ikysau nosyte blush2.gif Kas del IUI proceduros,tai taip deda ta skietikli,bet pati procedura man tikrai nebuvo skausminga.Bet kaip jau minejo jei kas yra nelabai gerai tai reikia kazkokiu priemoniu.O kada tau IUI?
Sangria,man siandien 5DPI pojuciu visiskai jokiu,absoliutus nulis.Krutine ir ta nebejautri,zodziu liko tik vakarinis isputimas pilvo ir papykina nuo vaistu-viskas.Tai va,pradedu galvoti kad matyt nepavyko-gal per velai dareme IUI ar siaip kazkas ax.gif Tai va panos po truputi leidziuosi ant zemes is savo debesu lotuliukas.gif

Zinok pati esu is tu kurios panikuoja anksciau laiko, bet kitus paguosti tai geriau sekasi biggrin.gif taigi dar per anksti tau nusiminti ir sakyti, kad nepavyko, juk tik 5 DPI, tikek ir toliau ir tikrai pavyks. As skeptiska nes dariau pirma karta plius natur. cikle, o pastoti is pirmo karto dar ir be stimuliacijos sansai lygus nuliui, nu bet svarbiausiai pabandziau ir bandisiu tol kol paviks lotuliukas.gif
Papildyta:
mane net vaistai neveikia, vartoju utrogestan 100 mg du kartus i diena viena karta ryte geriu, o vakare i maksti kisu, maniau, kad nuo vaistu man vaidensis visis nestumo poymiai, bet ir nuo ju nulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 26, 19:13)
sveikutes

ale vistiek manes nepamirso  doh.gif sakiau si kart i nieka nekreipiu demesio tyliai iki NT sedziu po sluota na bet iskrapstei mane maidenana rolleyes.gif nezinau kokie pijuciai BT si kart nematuoju kad nesiparint ,speneliai istisai bet neipatc jautrus buvo pradzioj labai skaudejo paskui nurimo ir liko tos pastovus kaip lieti jautrumas  ,vis uzena pilva pamaudzia kaip pries mm ,ir labai mego vis noriu tik ka cia tie pojuciai kiekviena karta vis kokie bajeriai buna

nu kad labai viliojanciai skamba smile.gif Ypac miego norejimas. O del speneliu - tai man atrodo, visom pastojusioms pradzioje ziauriai jautrus buvo, o po to nurimdavo. labai viliuosi! laikome kumscius.

QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 19:48)
prisiduodu
mano pilvelyje apsigyveno dvi kruopytės
mačiau jas ir verkiau iš laimės
YAHOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musu Dydzioji Panike tures DVYNUKUS!!!!!!!!!! yeeeeeaaaahhhh!!!!!! SVEIKINIMAI!!!!
thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif

FOTOREPORTAZA STAIGIAI I TEMA!!!

QUOTE(*Iris* @ 2011 05 26, 21:39)
Na ir kokia ten manes zvalgyba iesko net per kelias temeles Maidenana?smile.gif

Testo nedariau dar, nes dar anksti. Pojuciu ar pozymiu jokiu isskyrus artejanciu menkiu smile.gif Sestadieni del jusu pagadinsiu NT, kad pamatyciau viena riebu bruksni  g.gif  g.gif smile.gif bus 12DPO
Su Maidenana juokauti nevalia! nono.gif Surasiu! Zvalgyba pas Maide dirba geriau nei CIA ir FBI.
Tai lauksime II. Kol kas tyliai sedime kamputyje ir nekvepuojame.

QUOTE(olija777 @ 2011 05 27, 09:16)
Sveikinu visas laimingasias 4u.gif  As norejau pasiklausti apie iui procedura, ar skausminga, ar kisa sketikli kaip per GN, ar paprastai ta kateteriuka ikisa?

Niekas neskauda. Kai man dare IUI as knyga skaiciau. Nustebau, kad pati procedura labai trumpa.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 27, 10:11)
Labutis 4u.gif

Tu privalai nusileisti ant zemes. bet mes vis delto, uz tave paskrajosime padebesiais. Ane? Tinka? 5DPI niekas ir neturi jaustis. Siaip, su tavo derliumi turetu buti trinukai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 27, 10:20)
Tu privalai nusileisti ant zemes. bet mes vis delto, uz tave paskrajosime padebesiais. Ane? Tinka? 5DPI niekas ir neturi jaustis. Siaip, su tavo derliumi turetu buti trinukai...  g.gif

Zinok jau leidziuosi ir gana greitai matyt be parasiuto tongue.gif tai galiu skaudziai trenktis lotuliukas.gif jei ka padesi atsikelti lotuliukas.gif
O jei rimtai,kazkaip mazeja man tikejimo.Buvo derliukas geras bet kai dare IUI ovuliacija jau buvo ivykusi,ginius negalejo pasakyti kada,matesi skyscio-o as niekur nerandu kiek tas skystis buna ilgai po ovuliacijos g.gif ar tiek pat ilgai kiek kiausinelis buna vaisingas g.gif
Na,pagal astrologa kuris dare man asmenini horoskopa pagal gimimo vieta,laika ir data tai turesiu tik viena vaika tongue.gif Pagal dvi burejas turesiu dvynius tai bus matyt kas teisus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 27, 10:33)
Zinok jau leidziuosi ir gana greitai matyt be parasiuto tongue.gif tai galiu skaudziai trenktis lotuliukas.gif jei ka padesi atsikelti lotuliukas.gif
O jei rimtai,kazkaip mazeja man tikejimo.Buvo derliukas geras bet kai dare IUI ovuliacija jau buvo ivykusi,ginius negalejo pasakyti kada,matesi skyscio-o as niekur nerandu kiek tas skystis buna ilgai po ovuliacijos g.gif ar tiek pat ilgai kiek kiausinelis buna vaisingas g.gif
Na,pagal astrologa kuris dare man asmenini horoskopa pagal gimimo vieta,laika ir data tai turesiu tik viena vaika tongue.gif Pagal dvi burejas turesiu dvynius tai bus matyt kas teisus lotuliukas.gif

ar tas astrologas kartais ne is SM? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 27, 10:36)
ar tas astrologas kartais ne is SM? blush2.gif

nea schmoll.gif Is SM pamenu viena mergina parase kad liksiu nestuke gruodzio menesibet kaip matot sulaukiau ir dar vieno gruodzio..kita pasake,kad pas mano vyra horoskope nesimato ne vieno vaiko ir pas mane gimes tik vienas.O tas astrologas kuris dare man,tai sake kad turesiu vaikuti dar viena,nes mato kad vaikai du pas mane ir vienas pas mano vyra.
Tai dabar galvok ka tik nori ax.gif Nors as meldziu Viespaties kad jis man padetu..o jo keliai yra nezinomi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 27, 10:20)
Siaip, su tavo derliumi turetu buti trinukai...  g.gif

hihihi.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 27, 10:48)
nea schmoll.gif Is SM pamenu viena mergina parase kad liksiu nestuke gruodzio menesibet kaip matot sulaukiau ir dar vieno gruodzio..kita pasake,kad pas mano vyra horoskope nesimato ne vieno vaiko ir pas mane gimes tik vienas.O tas astrologas kuris dare man,tai sake kad turesiu vaikuti dar viena,nes mato kad vaikai du pas mane ir vienas pas mano vyra.
Tai dabar galvok ka tik nori ax.gif Nors as meldziu Viespaties kad jis man padetu..o jo keliai yra nezinomi mirksiukas.gif

Dievulis tikrai pades 4u.gif man viena mergina is SM aistuzele tokia irgi ziurejo man ka sako zvaigzdes ax.gif ar ir ji tau ziurejo?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 27, 10:51)
Dievulis tikrai pades 4u.gif man viena mergina is SM aistuzele tokia irgi ziurejo man ka sako zvaigzdes ax.gif  ar ir ji tau ziurejo?

man irgi ji ziurejo ir isbure kad nestuma mato tik 2012 metais.... as tai kategoriskai atsisakau tiketi ir stengiuosi apnesteti dabar is cia, o ne po poros ar 3 metu planavimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 27, 10:49)

na jus duodat lotuliukas.gif aha bus trynukai -trys neigaimi NT tongue.gif Paneles,pradedu galoti racionaliai kad IUI dare O jau ivykus,mates skyscio gimdojmkaip supratau gleivine pakito-tai manau kad sansu labai mazai kad man pavyks.Nors ir liko ten dar keli foliai bet tie sproge skirai juk progesterona kuris sustabo likusiu foliu sprogima(cia pagal medicina).Taip,kad kiek paziuriu IUI vis del to prieinu isados kad didziausias tikimybe pastot kol neivyko O.O man jau buvo O ivykusi ir gydytojas negalejo tiksliai pasakyti kada ji ivyko ax.gif Taip,kad reik leistis ant zemes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 27, 10:57)
na jus duodat lotuliukas.gif aha bus trynukai -trys neigaimi NT tongue.gif Paneles,pradedu galoti racionaliai kad IUI dare O jau ivykus,mates skyscio gimdojmkaip supratau gleivine pakito-tai manau kad sansu labai mazai kad man pavyks.Nors ir liko ten dar keli foliai bet tie sproge skirai juk progesterona kuris sustabo likusiu foliu sprogima(cia pagal medicina).Taip,kad kiek paziuriu IUI vis del to prieinu isados kad didziausias tikimybe pastot kol neivyko O.O man jau buvo O ivykusi ir gydytojas negalejo tiksliai pasakyti kada ji ivyko ax.gif Taip,kad reik leistis ant zemes mirksiukas.gif

nu kas cia per pisimizmas doh.gif kai perskaiciau laimingu IUI istoriju pamaciau, kad vienos pastojo butent jau ovuliavus folikulams, o kitos pries O, taigi dabar lieka laukti ir tiketis, kad tu busi prie tu merginu kurios pastojo po O 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 27, 10:57)
man irgi ji ziurejo ir isbure kad nestuma mato tik 2012 metais.... as tai kategoriskai atsisakau tiketi ir stengiuosi apnesteti dabar is cia, o ne po poros ar 3 metu planavimo schmoll.gif

man ji irgi ziurejo, ir pasake, kad nestuma mato siais metais didele tikimybe pavasari ar arciau rudens, gal cia sutapimas, bet butent sias metais ir pavasari pradejau savo IUI kelia, dar pasake, kad pastosiu su gydytoju pagalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 27, 11:57)

man pirmą kart foliai nebo sprogę - nieko nesigavo, antrą kart labai jaučiau spazmus iš vakaro prieš IUI, taigi kai darė šią procedūrą tikrai buvo sprogę, nors niekas netikrino, sakė tikrai sprogę nėra reikalo landžiot rolleyes.gif bet turbūt čia labai individualiai...nežinau afrodite, bet kažkas man sako, kad tau pavyko, kas tas kažkas neklausk -nesakysiu lotuliukas.gif
Atsakyti