QUOTE(zylute81 @ 2011 05 26, 19:13)
sveikutes
ale vistiek manes nepamirso
sakiau si kart i nieka nekreipiu demesio tyliai iki NT sedziu po sluota na bet iskrapstei mane maidenana
nezinau kokie pijuciai BT si kart nematuoju kad nesiparint ,speneliai istisai bet neipatc jautrus buvo pradzioj labai skaudejo paskui nurimo ir liko tos pastovus kaip lieti jautrumas ,vis uzena pilva pamaudzia kaip pries mm ,ir labai mego vis noriu tik ka cia tie pojuciai kiekviena karta vis kokie bajeriai buna
nu kad labai viliojanciai skamba
Ypac miego norejimas. O del speneliu - tai man atrodo, visom pastojusioms pradzioje ziauriai jautrus buvo, o po to nurimdavo. labai viliuosi! laikome kumscius.
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 19:48)
prisiduodu
mano pilvelyje apsigyveno dvi kruopytės
mačiau jas ir verkiau iš laimės
YAHOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musu
Dydzioji Panike tures DVYNUKUS!!!!!!!!!! yeeeeeaaaahhhh!!!!!! SVEIKINIMAI!!!!
FOTOREPORTAZA STAIGIAI I TEMA!!!
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 26, 21:39)
Na ir kokia ten manes zvalgyba iesko net per kelias temeles Maidenana?
Testo nedariau dar, nes dar anksti. Pojuciu ar pozymiu jokiu isskyrus artejanciu menkiu
Sestadieni del jusu pagadinsiu NT, kad pamatyciau viena riebu bruksni
bus 12DPO
Su Maidenana juokauti nevalia!
Surasiu! Zvalgyba pas Maide dirba geriau nei CIA ir FBI.
Tai lauksime II. Kol kas tyliai sedime kamputyje ir nekvepuojame.
QUOTE(olija777 @ 2011 05 27, 09:16)
Sveikinu visas laimingasias
As norejau pasiklausti apie iui procedura, ar skausminga, ar kisa sketikli kaip per GN, ar paprastai ta kateteriuka ikisa?
Niekas neskauda. Kai man dare IUI as knyga skaiciau. Nustebau, kad pati procedura labai trumpa.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 27, 10:11)
Labutis
Pries islekdama i darba ikysau nosyte
Kas del IUI proceduros,tai taip deda ta skietikli,bet pati procedura man tikrai nebuvo skausminga.Bet kaip jau minejo jei kas yra nelabai gerai tai reikia kazkokiu priemoniu.O kada tau IUI?
Sangria,man siandien 5DPI pojuciu visiskai jokiu,absoliutus nulis.Krutine ir ta nebejautri,zodziu liko tik vakarinis isputimas pilvo ir papykina nuo vaistu-viskas.Tai va,pradedu galvoti kad matyt nepavyko-gal per velai dareme IUI ar siaip kazkas
Tai va panos po truputi leidziuosi ant zemes is savo debesu
ok,geros dieneles visoms lekiu i darbeli
Tu privalai nusileisti ant zemes. bet mes vis delto, uz tave paskrajosime padebesiais. Ane? Tinka? 5DPI niekas ir neturi jaustis. Siaip, su tavo derliumi turetu buti trinukai...
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.