Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

Lababs rytas 4u.gif
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 26, 20:13)
ir labai mego vis noriu rolleyes.gif

va va atsiminiau as nuo kokios 6 DPO luzdavau vakarais tiesiog, 7 val jau miegodavau.. o pasirodo tai buvo vienas is pirmuju pozymiu biggrin.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 20:48)
mano pilvelyje apsigyveno dvi kruopytės wub.gif  wub.gif
mačiau jas ir verkiau iš laimės wub.gif

VAUUUUUU kaip faina faina... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 19:48)
prisiduodu flirt.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va tai čia džiaugsmas , mūsų skyrelio pagausėjimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2011 05 27, 09:24)
Lababs rytas  4u.gif

va va atsiminiau as nuo kokios 6 DPO luzdavau vakarais tiesiog, 7 val jau miegodavau.. o pasirodo tai buvo vienas is pirmuju pozymiu  biggrin.gif
VAUUUUUU kaip faina faina...  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sveikinu  wub.gif

ačiū wub.gif , širdis liejas per kraštus iš džiaugsmo, o protas sako, susikaupk reikia mum dabar su ramybe tas 12 savaitėlių išlaukti...o kada džiaugtis su ramybe galėsiu, net nežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 19:48)
prisiduodu flirt.gif

Kolege drinks_cheers.gif sveikinimai dideliausi ir dvigubiausi thumbup.gif suprantu kaip jauteisi, as lygiai taip pat zliumbiau ant kedes kai rode tas dvi puslytes lotuliukas.gif dziaugites ramiai ir saugokites mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites 4u.gif nu ka siandien penktadienis priekyje tikekimes geras savaitgalis musu visu laukia thumbup.gif nors orai neaisku kokie cia bus g.gif
Man siandien 7 DPI taip nieko ir nejauciu, nei miegoti as noriu, nei krutine jautri, nei pilva maudzia verysad.gif , nu bet kaip sakau bus kaip jau lemta buti ax.gif
Afrodite69 kaip laikasisi?
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 05 27, 09:57)
Kolege drinks_cheers.gif  sveikinimai dideliausi ir dvigubiausi thumbup.gif suprantu kaip jauteisi, as lygiai taip pat zliumbiau ant kedes kai rode tas dvi puslytes lotuliukas.gif dziaugites ramiai ir saugokites mirksiukas.gif

Kolege drinks_cheers.gif, rami aš dabar kažkaip, laukiam dabar kito susitikimo wub.gif
Atsakyti
Sveikinu visas laimingasias 4u.gif As norejau pasiklausti apie iui procedura, ar skausminga, ar kisa sketikli kaip per GN, ar paprastai ta kateteriuka ikisa?
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2011 05 27, 10:16)
Sveikinu visas laimingasias 4u.gif  As norejau pasiklausti apie iui procedura, ar skausminga, ar kisa sketikli kaip per GN, ar paprastai ta kateteriuka ikisa?

aš nežinau kaip kitom mergaitėm, bet man tai jokio skausmo nebuvo, stato tą skėstuką, bet man toks jausmas abu kart buvo kaip per paprastą apžiūrą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olija777 @ 2011 05 27, 09:16)
Sveikinu visas laimingasias 4u.gif  As norejau pasiklausti apie iui procedura, ar skausminga, ar kisa sketikli kaip per GN, ar paprastai ta kateteriuka ikisa?

čia priklauso nuo tavo gimdos formos, jei viskas tvarkoj tai nieko papildomai nereikia ir bus kaip per paprasta apžiūra, bet jei praėjimas iki gimdos bus sunkus tai gali panaudoti papildomu priemonių
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 27, 08:53)
ačiū  wub.gif , širdis liejas per kraštus iš džiaugsmo, o protas sako, susikaupk reikia mum dabar su ramybe tas 12 savaitėlių išlaukti...o kada džiaugtis su ramybe galėsiu, net nežinau doh.gif

QUOTE(REVO @ 2011 05 27, 08:57)
Kolege drinks_cheers.gif  sveikinimai dideliausi ir dvigubiausi thumbup.gif suprantu kaip jauteisi, as lygiai taip pat zliumbiau ant kedes kai rode tas dvi puslytes lotuliukas.gif dziaugites ramiai ir saugokites mirksiukas.gif

Nieko,jei ir as skaitydama su savo zliumbimais prisijungsiu? Kai REVO pranese naujiena-zliumbiau, kai agiute-zliumbiau,o dabar kartu susirinkot-tai kaip cia susilaikysi nezliumbus. biggrin.gif
Didziausi Jums sveikinimai ir sveikatytes Jums!!!
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 09:39)
Nieko,jei ir as skaitydama su savo zliumbimais prisijungsiu? Kai REVO pranese naujiena-zliumbiau, kai agiute-zliumbiau,o dabar kartu susirinkot-tai kaip cia susilaikysi nezliumbus. biggrin.gif
Didziausi Jums sveikinimai ir sveikatytes Jums!!!

Oi aiskus-zliumbiam drasiai visos, as tai nieko pries drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 20:48)
prisiduodu flirt.gif

man jau iš tavo hcg skaičiukų atrodė, kad pas tave du lėliukai wub.gif
(jei ko nesumaišiau)

sveikinu, super thumbup.gif
Atsakyti