Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(bum @ 2011 05 26, 15:25)
Sveikos,
Balandžio statistikos nesurašėt, neina pažėt kaip jum sekasi mirksiukas.gif

Anyway, virusiukai jums 2.gif: 2.gif 2.gif 2.gif: 2.gif 2.gif 2.gif: 2.gif 2.gif rolleyes.gif

ir aš ši kart gaudau gaudau..ir dar žinau zemaičiukes virusiukai labai jau prilimpanti biggrin.gif ir jos gaudau
Atsakyti
gaudau virusa!!! Nors man dar vajej kaip anksti.
Atsakyti
QUOTE(olialia2001 @ 2011 05 26, 13:07)
parašysiu tau specialiai savo situacija

4u.gif linkiu kad sis kartas butu lemtingas 4u.gif

QUOTE(bum @ 2011 05 26, 15:25)
virusiukai jums 2.gif: :

gaudau wub.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

ale vistiek manes nepamirso doh.gif sakiau si kart i nieka nekreipiu demesio tyliai iki NT sedziu po sluota na bet iskrapstei mane maidenana rolleyes.gif nezinau kokie pijuciai BT si kart nematuoju kad nesiparint ,speneliai istisai bet neipatc jautrus buvo pradzioj labai skaudejo paskui nurimo ir liko tos pastovus kaip lieti jautrumas g.gif ,vis uzena pilva pamaudzia kaip pries mm ,ir labai mego vis noriu rolleyes.gif tik ka cia tie pojuciai kiekviena karta vis kokie bajeriai buna g.gif
Atsakyti
prisiduodu flirt.gif

mano pilvelyje apsigyveno dvi kruopytės wub.gif wub.gif

mačiau jas ir verkiau iš laimės wub.gif

Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 19:48)
prisiduodu flirt.gif

mano pilvelyje apsigyveno dvi kruopytės wub.gif  wub.gif

sveikinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mergyt clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif nu kaip fainiai du maziukai, valioooo.
Atsakyti
prisiduodu flirt.gif

thumbup.gif
Sveikinu, matai, o tu be reikalo nerimavai. BT ji matai matuoja.
Atsakyti
prisiduodu flirt.gif

Wa koks cia stebuklas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif O tiek nervu,baik nervuotis ir labai teisingai Madeinna nudave tau velniu drinks_cheers.gif Sveikinuuuuuuuu 4u.gif
Zylute laukiu is taves naujienu geru mirksiukas.gif oi kaip laukiu thumbup.gif
Irene,tai ka Lietuva parase yra daug tiesos,bet kartais is tikruju labai sunku su tiesa susigyventi,ja priimti nes ji per ziauri mums.Vakar praverkiau dvi valandas,vyras mano jau sake kad man su nervais negerai,bet man labai skaudejo sirdi ir taip norisi tau padeti,paguosti,padeti atsikelti ir tiketi,eiti i prieki-tiesiog esu labai labai su tavim mintim 4u.gif Laikykis
Atsakyti
Irene, laikykis mieloji, net nezinau ka pasakyt, turbut sunku kai nepastoji, bet kai prarandi tai dvigubai sunkiau sad.gif

Agiute, sveikinu.

Na ir kokia ten manes zvalgyba iesko net per kelias temeles :DDD Maidenana?smile.gif

Testo nedariau dar, nes dar anksti. Pojuciu ar pozymiu jokiu isskyrus artejanciu menkiu smile.gif Sestadieni del jusu pagadinsiu NT, kad pamatyciau viena riebu bruksni g.gif g.gif smile.gif bus 12DPO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 26 gegužės 2011 - 20:41
ačiū brangiosios už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jaučiuosi nenusakomai wub.gif sunku patikėti kas čia vyksta su manimi, bet viskas tik į gerą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 26, 19:13)
ale vistiek manes nepamirso  doh.gif sakiau si kart i nieka nekreipiu demesio tyliai iki NT sedziu po sluota na bet iskrapstei mane maidenana rolleyes.gif nezinau kokie pijuciai BT si kart nematuoju kad nesiparint ,speneliai istisai bet neipatc jautrus buvo pradzioj labai skaudejo paskui nurimo ir liko tos pastovus kaip lieti jautrumas g.gif  ,vis uzena pilva pamaudzia kaip pries mm ,ir labai mego vis noriu rolleyes.gif tik ka cia tie pojuciai kiekviena karta vis kokie bajeriai buna g.gif

skamba viliojanciai wub.gif spaudziu kumstukus 4u.gif

mano pilvelyje apsigyveno dvi kruopytės

wub.gif ech kaip smagu! pabandziau isivaizduoti kaip as reaguociau tavo vietoje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 26, 16:33)
gaudau virusa!!! Nors man dar vajej kaip anksti.

nu palik kitoms, jei tau dar anksti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 26, 19:13)
sveikutes rolleyes.gif

ale vistiek manes nepamirso  doh.gif sakiau si kart i nieka nekreipiu demesio tyliai iki NT sedziu po sluota na bet iskrapstei mane maidenana rolleyes.gif nezinau kokie pijuciai BT si kart nematuoju kad nesiparint ,speneliai istisai bet neipatc jautrus buvo pradzioj labai skaudejo paskui nurimo ir liko tos pastovus kaip lieti jautrumas g.gif  ,vis uzena pilva pamaudzia kaip pries mm ,ir labai mego vis noriu rolleyes.gif tik ka cia tie pojuciai kiekviena karta vis kokie bajeriai buna g.gif

zylute81 tu sedek po sluota, bet nepamirsk ir musu nono.gif
Papildyta:
prisiduodu flirt.gif

zinai, nesakysiu nieko, nes neapsakomai dziaugiuosi uz tave wub.gif o tai zodziais nenusakoma wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 26, 20:27)
Irene,tai ka Lietuva parase yra daug tiesos,bet kartais is tikruju labai sunku su tiesa susigyventi,ja priimti nes ji per ziauri mums.Vakar praverkiau dvi valandas,vyras mano jau sake kad man su nervais negerai,bet man labai skaudejo sirdi ir taip norisi tau padeti,paguosti,padeti atsikelti ir tiketi,eiti i prieki-tiesiog esu labai labai su tavim mintim 4u.gif Laikykis

sutinku visu 200 proc ir su Lietuva, ir su kitomis mergaitemis (ir Bum dar ziauriai superini palaikyma i Az suskele)... ai....zinokit siandien neverkiau ax.gif buvau pas giniu, tai jis kazkaip teigiamai mane veikia..... persileidimas ivykes, valosi, gerti vitaminus ir aspirina ir sulaukus memiu pas ji i pasimatyma...ir vel IUI... sake, nepergyventik, pagausim biggrin.gif
Afrodite69, o tu nepergyvenk, svarbiausia Jums pavyktu 4u.gif nes zinok paguoda tokioj situacijoj oi kaip sunku suteikti, nes tuo momentu atrodo viskas juoda g.gif
BET VISGI JUS FAINA wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 26, 21:39)
Irene, laikykis mieloji, net nezinau ka pasakyt, turbut sunku kai nepastoji, bet kai prarandi tai dvigubai sunkiau sad.gif

auksiniai zodziai 4u.gif
kai tai ivyko, sakiau, kad geriau is karto suzinot, kad IUI nepavyko.
nu š.... nuotaika as cia skleidziu g.gif
kazkaip vis norisi teigiamu emociju siame skyrelyje, bet gyvenimas jau toks....ziauriai negailestingas.... dekui D, kad MB nuostabus wub.gif jei su kokiu laucium tokia situacija, tai nezinauuuuu.... doh.gif
Atsakyti