QUOTE(Maidenana @ 2011 05 26, 16:33)
gaudau virusa!!! Nors man dar vajej kaip anksti.
nu palik kitoms, jei tau dar anksti
Papildyta:
QUOTE(zylute81 @ 2011 05 26, 19:13)
sveikutes
ale vistiek manes nepamirso
sakiau si kart i nieka nekreipiu demesio tyliai iki NT sedziu po sluota na bet iskrapstei mane maidenana
nezinau kokie pijuciai BT si kart nematuoju kad nesiparint ,speneliai istisai bet neipatc jautrus buvo pradzioj labai skaudejo paskui nurimo ir liko tos pastovus kaip lieti jautrumas
,vis uzena pilva pamaudzia kaip pries mm ,ir labai mego vis noriu
tik ka cia tie pojuciai kiekviena karta vis kokie bajeriai buna
zylute81 tu sedek po sluota, bet nepamirsk ir musu
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 19:48)
prisiduodu
mano pilvelyje apsigyveno dvi kruopytės
mačiau jas ir verkiau iš laimės
zinai, nesakysiu nieko, nes neapsakomai dziaugiuosi uz tave
o tai zodziais nenusakoma
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 26, 20:27)
Irene,tai ka Lietuva parase yra daug tiesos,bet kartais is tikruju labai sunku su tiesa susigyventi,ja priimti nes ji per ziauri mums.Vakar praverkiau dvi valandas,vyras mano jau sake kad man su nervais negerai,bet man labai skaudejo sirdi ir taip norisi tau padeti,paguosti,padeti atsikelti ir tiketi,eiti i prieki-tiesiog esu labai labai su tavim mintim
Laikykis
sutinku visu 200 proc ir su Lietuva, ir su kitomis mergaitemis (ir Bum dar ziauriai superini palaikyma i Az suskele)... ai....zinokit siandien neverkiau
buvau pas giniu, tai jis kazkaip teigiamai mane veikia..... persileidimas ivykes, valosi, gerti vitaminus ir aspirina ir sulaukus memiu pas ji i pasimatyma...ir vel IUI... sake, nepergyventik, pagausim
Afrodite69, o tu nepergyvenk, svarbiausia Jums pavyktu
nes zinok paguoda tokioj situacijoj oi kaip sunku suteikti, nes tuo momentu atrodo viskas juoda
BET VISGI JUS FAINA
Papildyta:
QUOTE(*Iris* @ 2011 05 26, 21:39)
Irene, laikykis mieloji, net nezinau ka pasakyt, turbut sunku kai nepastoji, bet kai prarandi tai dvigubai sunkiau
auksiniai zodziai
kai tai ivyko, sakiau, kad geriau is karto suzinot, kad IUI nepavyko.
nu š.... nuotaika as cia skleidziu
kazkaip vis norisi teigiamu emociju siame skyrelyje, bet gyvenimas jau toks....ziauriai negailestingas.... dekui D, kad MB nuostabus
jei su kokiu laucium tokia situacija, tai nezinauuuuu....