Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 26, 12:34)
itariu, kad savo ramybe, dziaugsmu ir skleidziamais virusiukais  biggrin.gif  4u.gif

pasistengsiu tą padaryti vakare 4u.gif ačiū jum panos kažkaip pagydėt mane doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 26, 11:30)
sveikos merginos 4u.gif man mmmm kita savaite tik turi pareiti, bet jau nuo siandien mausti pradejo... laukiu ju, ir laukiu IUI pradzios....

as tikiuosi kai ir as pradesiu tryznuioti (o tai tikrai bus hihihi.gif) duosi man berzines koses irgi kaip reikiant, ir tada busiu rami kaip egiute hihihi.gif

Linkime sekmingo IUI. Tiesiog zinome, kad viskas pavyks ir kita menesi lauksime fotoreportazo su II.

O berzines koses turiu laaabai daug - tai kad.... panikai - nono.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 11:33)
o kaip galima baudą pasinaikint lotuliukas.gif nu gėda man dabar vienai su papeikimu ir bauda sėdėt, nenoriu schmoll.gif  lotuliukas.gif

hhmmmm..... vat ir galvok dabar ka gali padaryti... o kol galvoji - sedi ant baudos suolelio. vat taip vat.

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 26, 11:34)
itariu, kad savo ramybe, dziaugsmu ir skleidziamais virusiukais  biggrin.gif  4u.gif

nepasakinek! huh.gif agiute pati turi sumastyti!
Papildyta:
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 11:42)
pasistengsiu tą padaryti vakare 4u.gif ačiū jum panos kažkaip pagydėt mane doctor.gif

ka reiskia vakare? O tipo iki vakaro - panikuosi i valias? uuuooooj, mergyt.... tuoj antra bauda uzsidirbsi... uoj uzsidirbsiiii.... ajajajajajjjjjj...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 26, 12:46)
ka reiskia vakare? O tipo iki vakaro - panikuosi i valias? uuuooooj, mergyt.... tuoj antra bauda uzsidirbsi... uoj uzsidirbsiiii.... ajajajajajjjjjj...

vakare tikiuosi skleist virusiuką visokiom formom ir vaizdinėm ir kitokiom tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 26 gegužės 2011 - 10:56
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 11:55)
vakare tikiuosi skleist virusiuką visokiom formom ir vaizdinėm ir kitokiom tongue.gif

tada mes labai labai laukiame vakaro ir vaizdines medziagos! Liuks!
Atsakyti
Agiute, nekreipk demesio i BT schmoll.gif as pastojau kai BT buvo tik 36,7 ir ji auksciau 36,9 nepakilo. tai kad tai ne rodiklis mirksiukas.gif tau kuo maziausiai reikia nervuotis ir prisimastyti mirksiukas.gif

Irene, laikykis mergyt 4u.gif stiprybes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 05 26, 13:10)
Agiute, nekreipk demesio i BT  schmoll.gif  as pastojau kai BT buvo tik 36,7 ir ji auksciau 36,9 nepakilo. tai kad tai ne rodiklis  mirksiukas.gif  tau kuo maziausiai reikia nervuotis ir prisimastyti  mirksiukas.gif

merginos jūs pačios šauniausios, labai ačiū už palaikymą, jūs neįsivaizduojat tikrai kaip man padėjot, tikrai ramiau 4u.gif
Atsakyti
Irene,
jei dar skaitai čia, noriu pasakyti, kad turi nusiraminti, išsiverkit ir viskas. Pradėkit iš naujo. Mums irgi teko daug verkti, kai po 3-čo IUI lėliukas nustojo vystytis 5-6 savaitę. Širdyje palaidojom kaip gimusį ir mirusį vaikutį ir visada atsiminsim, kad turėjau lėliuką po širdele, bet netekau.... tokia Dievo valia. Ir aš nekeikiu jo, atvirkščiai - dėkoju, nes nežinia kas ten būtų buvę - gal vaikelis būtų nesveikas, gal kas kas buvo ne taip, kad organizmas pats atmetė ir pan. O va kitas pastojimas (po 6-to IUI) buvo sekmingas. Ir auga dabar sveikučiukė mūsų dukriukė.

taip kad gal likimas apsaugo mus nuo dar didesnių ašarų ateityje.... negali žinoti. Viskas vyksta - vyksta ne šiaip sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 26 gegužės 2011 - 11:36
QUOTE(Lietuva @ 2011 05 26, 12:31)
Irene,
jei dar skaitai čia, noriu pasakyti, kad turi nusiraminti, išsiverkit ir viskas. Pradėkit iš naujo. Mums irgi teko daug verkti, kai po 3-čo IUI lėliukas nustojo vystytis 5-6 savaitę. Širdyje palaidojom kaip gimusį ir mirusį vaikutį ir visada atsiminsim, kad turėjau lėliuką po širdele, bet netekau.... tokia Dievo valia. Ir aš nekeikiu jo, atvirkščiai - dėkoju, nes nežinia kas ten būtų buvę - gal vaikelis būtų nesveikas, gal kas kas buvo ne taip, kad organizmas pats atmetė ir pan. O va kitas pastojimas (po 6-to IUI) buvo sekmingas. Ir auga dabar sveikučiukė mūsų dukriukė.

taip kad gal likimas apsaugo mus nuo dar didesnių ašarų ateityje.... negali žinoti. Viskas vyksta - vyksta ne šiaip sau.

Skaitau skaitau cia. Nes nuo cia prasidejo musu kelias pas lelyte ax.gif
Viska suprantu, bet ...... nu neguodzia niekas verysad.gif dabar tokia busena, kad nenoriu nieko matyti, su niekuo bendrauti, nes bet kuriuo momentu nevaldomai galiu pradet zliumbt verysad.gif
Ir labai labai dekoju Jums uz palaikyma 4u.gif Sauni palaikymo komanda esate, netik dziaugsme, bet ir netekty mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 26 gegužės 2011 - 11:46
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 26, 12:45)
Skaitau skaitau cia. Nes nuo cia prasidejo musu kelias pas lelyte ax.gif
Viska suprantu, bet ...... nu neguodzia niekas verysad.gif dabar tokia busena, kad nenoriu nieko matyti, su niekuo bendrauti, nes bet kuriuo momentu nevaldomai galiu pradet zliumbt verysad.gif
Ir labai labai dekoju Jums uz palaikyma 4u.gif Sauni palaikymo komanda esate, netik dziaugsme, bet ir netekty mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif palaikom palaikom ir dar iškelsim ant rankų, kad matytum šviesa priekyje 4u.gif 4u.gif
parašysiu tau specialiai savo situacija : mano kelias prasidėjo nuo stimuliacijų 3mėn., 3IUI, laparaskopija+histero ir iš kart pirmas ciklas po operacijos po 4-o IUI pavyko, ir čia buvo mums su vyrų džiaugsmas, bet apie 6 sav. nustojo vystytis. Liudejom lygiai viena diena kai sužinojom, o po pokalbio su daktare tiesiog padarėm išvadas ir uždėjom sau dideli + (mums pavyko thumbup.gif )
dabar vel pradėjom stimuliacija ir greit bus IUI, tikiuosiu paskutinis ax.gif
Atsakyti
Kelias iki issvajotojo vaiko tikrai netrumpas ir nelengvas. bet ka padarysi. Reikia, taip turi buti.
Papildyta:
Na, pagal musu sarasus:

zylute81 - 05.16 - 2 IUI - laukiame II 05.30 - prasome aprasyti pojucius.
*Iris* - 05.16 - 3 IUI - laukiame II - 05.30 - prasome aprasyti pojucius.

pardon. nusisnekejau kaip reikiant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 26 gegužės 2011 - 13:40
Sveikos,
Balandžio statistikos nesurašėt, neina pažėt kaip jum sekasi mirksiukas.gif

Anyway, virusiukai jums 2.gif: 2.gif 2.gif 2.gif: 2.gif 2.gif 2.gif: 2.gif 2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 05 26, 15:25)
Sveikos,
Balandžio statistikos nesurašėt, neina pažėt kaip jum sekasi mirksiukas.gif

Anyway, virusiukai jums 2.gif: 2.gif 2.gif 2.gif: 2.gif 2.gif 2.gif: 2.gif 2.gif rolleyes.gif

gaudom, gaudom wub.gif
Atsakyti