Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Maidenana @ 2011 05 26, 09:29)
laikykis... neteisybe juoda.. bet yra kaip yra, reikia priezastis pabandyti issiaiskinti. Viskas bus gerai, pamatysi.. Issiverkite, isliudekite..
Bet gal neatsisakykite plano. Nuvaziuokite vis delto, paatostogauti, nukreipkite mintis kitur, pabukite kur silta, dviese, prie vandens, su taure rankoje. Nusiraminkite, pakalbekite apie ateities planus. Nuo to, kad atsauksite atostogas niekas nepasikeis, o ir buti ten pat, kur nelaime atsitiko yra sunkiau.. Nuvaziuokite, prasivedinsite galvas, grisite ir vel kibsite i darbus. Na, ne si karta, bet tada sekanti pavyks. Viskam savo laikas. nenuleiskite ranku ir eikite pirmyn... balionas.

zinai... sudinai viskas gaunasi....asaros pacios nesustoja...
o del atostogu, tai jau bent keliems menesiams nuplauke. planavom isvaziuot geguzes pabaigoj , nes MB atostogos grieztai pagal grafika. bet kai suzinojom, kad IUI pavyko, nusprendem niekur nevaziuot. tai aciu D, kad niekur ir neisvaziavom, ot nuostabios atostogos butu buve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 10:07)
man tik vakare, nerimauju, nes ir šiandien pasimatavau tai kūno 36,7, BT 37,1...taip nenoriu prarast žirniuko verysad.gif testą vėl gadinau, tai ryškus, bet aš pamenu ir Irėnės buvo ryškus, jau nebe žinau kuo pasitikėt...laukiu vakaro - viskas paaiškės...

Nu man atrodo, kad BT pas taves gera taigi nusiramink, jaudintis tau negerai, viskas bus geria, pamatysi. Laikysiu uz tave @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@kumsciukus, kad tik viskas butu gerai, tikiu, kad taip ir bus. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 26, 10:22)
zinai... sudinai viskas gaunasi....asaros pacios nesustoja...
o del atostogu, tai jau bent keliems menesiams nuplauke. planavom isvaziuot geguzes pabaigoj , nes MB atostogos grieztai pagal grafika. bet kai suzinojom, kad IUI pavyko, nusprendem niekur nevaziuot. tai aciu D, kad niekur ir neisvaziavom, ot nuostabios atostogos butu buve doh.gif

Jetau brangioji net truksta man zodziu, nu kodel taip atsitinka doh.gif , nu as labai tikiuosi, kad sekantis kartas bus tikrai laimingas ka ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 26, 10:29)
Nu man atrodo, kad BT pas taves gera taigi nusiramink, jaudintis tau negerai, viskas bus geria, pamatysi. Laikysiu uz tave @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@kumsciukus, kad tik viskas butu gerai, tikiu, kad taip ir bus. 4u.gif
Papildyta:

Jetau brangioji net truksta man zodziu, nu kodel taip atsitinka doh.gif , nu as labai tikiuosi, kad sekantis kartas bus tikrai laimingas ka ir linkiu 4u.gif

nezinau ar as jau noriu to kito karto g.gif labai jau skaudu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 05 26, 08:21)
saulytė , nesielvartauk labai console.gif    man tokia pat situacija buvo, kai pameni prieš mėnesi, bet ilgai nelindėjau, nes tai buvo gera žinia , kad mums pagaliau pavyko, ir šią naujieną persveri blogos mintys. Jus tik palaikykit vienas kita ir su nauja viltimi į priekį  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nagi nagi papasakok smulkiau g.gif
prisimenu ta karta, bet poto dingai ir nezinojom kaip tu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 21:48)
taip, persileidimas verysad.gif grizta mano ginius rytoj aciu D, tai laukiu jo lemiamo zodzio, bet siaip tai kaip ir aisku viskas verysad.gif kraujavimas, HCG krenta verysad.gif ne veltui pas mane is karto HCG mazokas buvo....na tilpau as ten i tas normas pagal lentele, bet mano buvo zymiai mazesnis nei kitu mergaiciu verysad.gif

jetaus kaip gaila, stiprybes jums verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 10:07)
man tik vakare, nerimauju, nes ir šiandien pasimatavau tai kūno 36,7, BT 37,1...taip nenoriu prarast žirniuko verysad.gif testą vėl gadinau, tai ryškus, bet aš pamenu ir Irėnės buvo ryškus, jau nebe žinau kuo pasitikėt...laukiu vakaro - viskas paaiškės...
nu jezus-marija.... nu gi viskas gerai, kas tau dabar per paranoja? ar tu supranti, kad savo panika tu sukeli organizmui stresa? o stresas nei kiek nepadeda. tu nusiramink ir suprask viena dalyka - nestumas yra ne liga, o organizmo busena. ko tu iskarto programuoji save, kad prarasi zirniuka? nieko tu neprarasi, pasiklausyk organizmo, ko jis nori suvalgyti ir pasilepink geriau, uzuot dejavusi. Viskas bus gerai ir nustok panikuoti. Tu isivaizduok, kaip visus gasdini. Nu vajej vajej. papeikimas tau. grieztas. uz nemokejima dziaugtis nestumu.

QUOTE(Irėnė @ 2011 05 26, 10:32)
nezinau ar as jau noriu to kito karto g.gif labai jau skaudu verysad.gif

ka cia per nesamone pasnekejai? atsiprasyk saves ir vaiko, kuris planuoja pas tave ateiti netolimoje ateityje. pasigydyk zaizdas, pagerk vitaminus, sustiprink imuniteta, pagerk folio rugsti ir toliau bandykite susilaukti vaiko. Teisingai Olialia sako - juk pavyko! Reiskia, imanoma, reiskia, budas veiksmingas. reiskia - bus ir kitas kartas, po kurio supuosi jusu lialiu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 26, 11:53)
nu jezus-marija.... nu gi viskas gerai, kas tau dabar per paranoja? ar tu supranti, kad savo panika tu sukeli organizmui stresa? o stresas nei kiek nepadeda. tu nusiramink ir suprask viena dalyka - nestumas yra ne liga, o organizmo busena. ko tu iskarto programuoji save, kad prarasi zirniuka? nieko tu neprarasi, pasiklausyk organizmo, ko jis nori suvalgyti ir pasilepink geriau, uzuot dejavusi. Viskas bus gerai ir nustok panikuoti. Tu isivaizduok, kaip visus gasdini. Nu vajej vajej. papeikimas tau. grieztas. uz nemokejima dziaugtis nestumu.

ujjj maidennana lotuliukas.gif davei čia tu man doh.gif bet ačiū 4u.gif , dabar sedžiu rami blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 10:57)
ujjj maidennana lotuliukas.gif davei čia tu man doh.gif bet ačiū 4u.gif , dabar sedžiu rami blush2.gif

eik geriau sulciu isgerk kokiu. geda!!!!! papeikimo nenaikinu. Turi baudos kortele. Vat. Grieztai.
Papildyta:
Pupukai24, tu matai kas cia darosi? Nu ir kaip galima pylos neduoti uz tokias nesamones? O tu sakai - "kandus juokeliai"... Kad kitaip neeina mergu sutramdyti. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif man mmmm kita savaite tik turi pareiti, bet jau nuo siandien mausti pradejo... laukiu ju, ir laukiu IUI pradzios....

QUOTE(agiute @ 2011 05 25, 20:08)
Pagadinom dar vieną testą doh.gif tai testinė iškart ryški ryški, o kontrolinė tik vėliau išryškėjo rolleyes.gif nu bet kodėl ta temperatūra sugalvojo nukrist...ką daro ilgas laukimas...po to baisu net pajudėt, kad tik nieko tam stebūkliukui nenutiktų 

baik mergyt, negalima taip, viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 22:19)
ta ir darom trecia diena.....verkiam....ypac as

verysad.gif laikykites pupa... guoskites nors tuom, kad jums iseina... taip kad sekantis kartas bus tas, pamatysi, to ir linkiu jums 4u.gif

QUOTE(Samira @ 2011 05 26, 08:09)
Man šiandien 8DPI ir pradėjo nežymiai teplioti, pivą maudžia kaip prieš mmm, bet juk joms dar per anksti.

ar nebus tik cia implanatacija bigsmile.gif

QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 10:57)

hihihi.gifhihihi.gifhihihi.gifhihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 26, 11:24)
Pupukai24, tu matai kas cia darosi? Nu ir kaip galima pylos neduoti uz tokias nesamones? O tu sakai - "kandus juokeliai"... Kad kitaip neeina mergu sutramdyti.  biggrin.gif

kokia tu saunuole wub.gif skaitau ir zaviuosi wub.gif kaip suprantu pas tave istorija irgi ir ilga ir nelinksma, bet kokia tu stipri wub.gif
kaip graziai cia sutramdei merginas biggrin.gif maladiec esi mergyt, respect thumbup.gif as tikiuosi kai ir as pradesiu tryznuioti (o tai tikrai bus hihihi.gif) duosi man berzines koses irgi kaip reikiant, ir tada busiu rami kaip egiute hihihi.gif
Atsakyti
mergaites, kaip tik dabar per lietuvos radijo programa yradiskutuojama apie dirbtini apvaisinima, jei kam idomu ir turite galimybe, pasiklausykit 4u.gif
Atsakyti
agiute sorry biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 26, 12:24)
eik geriau sulciu isgerk kokiu. geda!!!!! papeikimo nenaikinu. Turi baudos kortele. Vat. Grieztai.
Papildyta:
Pupukai24, tu matai kas cia darosi? Nu ir kaip galima pylos neduoti uz tokias nesamones? O tu sakai - "kandus juokeliai"... Kad kitaip neeina mergu sutramdyti.  biggrin.gif

o kaip galima baudą pasinaikint lotuliukas.gif nu gėda man dabar vienai su papeikimu ir bauda sėdėt, nenoriu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 11:33)
o kaip galima baudą pasinaikint lotuliukas.gif nu gėda man dabar vienai su papeikimu ir bauda sėdėt, nenoriu schmoll.gif  lotuliukas.gif

itariu, kad savo ramybe, dziaugsmu ir skleidziamais virusiukais biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti