Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 22:48)
taip, persileidimas verysad.gif grizta mano ginius rytoj aciu D, tai laukiu jo lemiamo zodzio, bet siaip tai kaip ir aisku viskas verysad.gif kraujavimas, HCG krenta verysad.gif ne veltui pas mane is karto HCG mazokas buvo....na tilpau as ten i tas normas pagal lentele, bet mano buvo zymiai mazesnis nei kitu mergaiciu verysad.gif

jetau kaip gaila mazule verysad.gif nu tikrai neteisybe kaz kokia doh.gif laikykis console.gif
o mes su vyru nusprendem vaziuoti pailseti vasara i Kanarus, tai laukiu atostogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 25, 23:09)
jetau kaip gaila mazule verysad.gif nu tikrai neteisybe kaz kokia doh.gif laikykis console.gif
o mes su vyru nusprendem vaziuoti pailseti vasara i Kanarus, tai laukiu atostogu ax.gif

mes irgi planavom atostogas, bet deja deja....
Atsakyti
Labas rytas, mergytės,

Man šiandien 8DPI ir pradėjo nežymiai teplioti, pivą maudžia kaip prieš mmm, bet juk joms dar per anksti. Dabar tik 21CD. Kažkaip man labai neramu verysad.gif Juk negali IUI netur cikle patrumpinti ciklo? g.gif

QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 22:48)
taip, persileidimas verysad.gif grizta mano ginius rytoj aciu D, tai laukiu jo lemiamo zodzio, bet siaip tai kaip ir aisku viskas verysad.gif kraujavimas, HCG krenta verysad.gif ne veltui pas mane is karto HCG mazokas buvo....na tilpau as ten i tas normas pagal lentele, bet mano buvo zymiai mazesnis nei kitu mergaiciu verysad.gif

Labai liūdna. Laikykis, brangute ...
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 23:57)

saulytė , nesielvartauk labai console.gif man tokia pat situacija buvo, kai pameni prieš mėnesi, bet ilgai nelindėjau, nes tai buvo gera žinia , kad mums pagaliau pavyko, ir šią naujieną persveri blogos mintys. Jus tik palaikykit vienas kita ir su nauja viltimi į priekį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Samira tai gal tau implontacija vyksta dabar?gali biski ir pateplioti ir pilva del to maudzia, nepergyvenk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 22:19)
ta ir darom trecia diena.....verkiam....ypac as verysad.gif
laikykis... neteisybe juoda.. bet yra kaip yra, reikia priezastis pabandyti issiaiskinti. Viskas bus gerai, pamatysi.. Issiverkite, isliudekite..

QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 23:57)

Bet gal neatsisakykite plano. Nuvaziuokite vis delto, paatostogauti, nukreipkite mintis kitur, pabukite kur silta, dviese, prie vandens, su taure rankoje. Nusiraminkite, pakalbekite apie ateities planus. Nuo to, kad atsauksite atostogas niekas nepasikeis, o ir buti ten pat, kur nelaime atsitiko yra sunkiau.. Nuvaziuokite, prasivedinsite galvas, grisite ir vel kibsite i darbus. Na, ne si karta, bet tada sekanti pavyks. Viskam savo laikas. nenuleiskite ranku ir eikite pirmyn... balionas.
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 23:48)

Irėne, laikykitės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 22:19)
ta ir darom trecia diena.....verkiam....ypac as verysad.gif

sad.gif Labai gaila,
stiprybes, palaikykit vienas kita, grizkit kuo greiciau prie iprasto gyvenimo,
kita karta tikrai viskas bus gerai, net neabejok.

Pagal IUI sarasiuka jau laukiam ziniu is ANGE-LIUXXX...
Kokios naujienos?

O as rytoj keliausiu daryti savo 2IUI, turiu tik viena foli, vakar buvo 18mm.
Labai, labai tikiuosi.......................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NUTA: 26 gegužės 2011 - 09:03
agiute o kaip tu laikaisi?kada tau pas gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 26, 11:03)
agiute o kaip tu laikaisi?kada tau pas gydytoja?

man tik vakare, nerimauju, nes ir šiandien pasimatavau tai kūno 36,7, BT 37,1...taip nenoriu prarast žirniuko verysad.gif testą vėl gadinau, tai ryškus, bet aš pamenu ir Irėnės buvo ryškus, jau nebe žinau kuo pasitikėt...laukiu vakaro - viskas paaiškės...
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 10:07)
man tik vakare, nerimauju, nes ir šiandien pasimatavau tai kūno 36,7, BT 37,1...taip nenoriu prarast žirniuko verysad.gif testą vėl gadinau, tai ryškus, bet aš pamenu ir Irėnės buvo ryškus, jau nebe žinau kuo pasitikėt...laukiu vakaro - viskas paaiškės...

Labas rytas,
tu tik nepergyvenk 4u.gif pas mane nebuvo gerai nuo pat pradziu. jau rasiau, bet dar karta pasikartosiu, kad testai nebuvo ryskus, ir Viola neiskart isryskejo. Nuotraukos, kurias idejau darytos vakare....taip kad...jau po kurio laiko...
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 26, 10:07)

Gera temperatura thumbup.gif Nesijaudinkit taip.
Atsakyti