Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(agiute @ 2011 05 25, 13:33)
sveikos mergaitės 4u.gif

aš tokia pasimetus unsure.gif nematavau aš tos BT prieš pastojant, ir koks velnias traukė mane šiandien tai padaryti doh.gif  ir ji žema unsure.gif skambinau gydytojai, sakė, negalima šituo netiksliu metodu pasiklaiuti, bet kiek žinau ji turi būti virš 37, na ką, ryt pas gydytoją, o iki rytojaus numirsiu turbūt...

Brangute, nesinervink. mirksiukas.gif Neieškok sliekų kur nereikia ir saugok save nuo bereikalingų emocijų. Aš asmeniškai niekada nepasitikėjau tuo BT matavimu. Juolab, kad prieš pastojant tu nematavai. Temperatūra toks jau dalykas, kad ji priklauso nuo begalės kitų aplinkybių. Ir testams patarčiau daugiau pinigų neleisti, pataupyk geriau leliuko kraičiui ar gimdymui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 25, 20:40)
Brangute, nesinervink.  mirksiukas.gif  Neieškok sliekų kur nereikia ir saugok save nuo bereikalingų emocijų. Aš asmeniškai niekada nepasitikėjau tuo BT matavimu. Juolab, kad prieš pastojant tu nematavai. Temperatūra toks jau dalykas, kad ji priklauso nuo begalės kitų aplinkybių. Ir testams patarčiau daugiau pinigų neleisti, pataupyk geriau leliuko kraičiui ar gimdymui.  4u.gif

Pagadinom dar vieną testą doh.gif tai testinė iškart ryški ryški, o kontrolinė tik vėliau išryškėjo rolleyes.gif nu bet kodėl ta temperatūra sugalvojo nukrist...ką daro ilgas laukimas...po to baisu net pajudėt, kad tik nieko tam stebūkliukui nenutiktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 25, 20:08)
Pagadinom dar vieną testą doh.gif tai testinė iškart ryški ryški, o kontrolinė tik vėliau išryškėjo rolleyes.gif nu bet kodėl ta temperatūra sugalvojo nukrist...ką daro ilgas laukimas...po to baisu net pajudėt, kad tik nieko tam stebūkliukui nenutiktų  unsure.gif

O kokia ta tavo BT, kad taip pergyveni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 25, 13:56)
ar tikrai Maidenana, aš duoduos per visą internete, kad kažkaip nusiramint, jūs neįsivaizduojat kaip man neramu unsure.gif

Pagadinom dar vieną testą doh.gif tai testinė iškart ryški ryški, o kontrolinė tik vėliau išryškėjo rolleyes.gif nu bet kodėl ta temperatūra sugalvojo nukrist...ką daro ilgas laukimas...po to baisu net pajudėt, kad tik nieko tam stebūkliukui nenutiktų  unsure.gif

Nu tikrai. Kazkas pasakojo, man atrodo. Tu nepergyvenk, nes pati zinai kaip stresai veikia sveikata. Geriau kuno temp pasimatuok. jei yra 37 - tai valio. IR NUSTOK PANIKUOTI!!!!! nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2011 05 25, 21:34)
O kokia ta tavo BT, kad taip pergyveni unsure.gif

buvo 36,8, o kūno tada buvo 36,6, po kelių val. dar pasimatavau kūno tada buvo 37, bet čia turbūt jau nuo streso užkilo doh.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif
Deja,tik dabar prisedau ir perskaiciau del taves Agiute.Nu,mergyt,suprantu kad kai lauki labai ilgai to stebuklo nervas ima ir jaudulis,bet juk nesimatavai tu pastoviai tos BT tai negali zinoti kas ir kaip,be to as irgi nepasitikiu tais matavimais ir manau kad jeigu jau matuoji tai reikia matuoti ilgesni laika kad suprastum kaip temperatura reaguoja i daug faktoriu; stresa, vaistus, seksa, neissimiegojima ir pan.Man irgi atrodo,kad tau reikia nurimti,nes labiau pakenksi maziukui nervuodamas.O testas juk isryskejo-juk jei butu blogai kazkas pati pagalvok logiskai,kristu HCG ir testas tik blysketu.Mazute,nurimk,atsipalaiduok ir pamatysi bus viskas gerai.Lauksiu labai ziniu is taves ir labai palaikau tave drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(olialia2001 @ 2011 05 25, 08:21)
labas rytas mergytės - uogytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
tai aš vakar startavau su stimuliaciją Clost+Puregonas, ir manau apie 3-4d.d turėsiu IUI
o po to važiuoju atostogauti ir manau man laukimo laikas neprailgs  biggrin.gif

Afrodite69 sekmės tau ir laikom kumščiukus

Dekui dekui-o tau vaisingo ir superinio starto su nuostabiu rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 25, 21:53)
buvo 36,8, o kūno tada buvo 36,6, po kelių val. dar pasimatavau kūno tada buvo 37, bet čia turbūt jau nuo streso užkilo doh.gif

Nežinau kelinta tau diena po IUI, bet patarčiau tikrai nepanikuoti. Ta bazinė temp. nieko nesako. Man 14 d. po IUI (kaip tik kai turėjau hcg darytis) ryte pasimatavus parodė, kad nukrito kažkiek ir tikrai nesiekė 37. Nors pireš tai buvo pakilusi. Tai aš net nenorėjau hcg darytis, galvojau neverta, tuoj mmm ateis ir Lt. sutaupysiu. Bet kad būtų visiškai aišku, jog nepavyko pasidariau hcg ir ką gi - 14 dieną po IUI buvo superinis skaičiukas 120. bigsmile.gif

taip kad tikrai nesivadovauk bazine tepmperatūra. Juk dar be to čia ne natūralus ciklas, o stimuliuotas, dar vaistų poveikis ir pan. dalykai veikia.

Ir sveikinu tapus nestuke.gif

Beje nėštukių skyrelyje mačiau, kad Irene hcg mažėja... verysad.gif ir kraujavo ten jai. verysad.gif Žodžiu kas veda statistiką tur būt reikia pakoreguoti. Labai gaila, kai taip nutinka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 25 gegužės 2011 - 20:27
QUOTE(Lietuva @ 2011 05 25, 22:16)
Nežinau kelinta tau diena po IUI, bet patarčiau tikrai nepanikuoti. Ta bazinė temp. nieko nesako. Man 14 d. po IUI (kaip tik kai turėjau hcg darytis) ryte pasimatavus parodė, kad nukrito kažkiek ir tikrai nesiekė 37. Nors pireš tai buvo pakilusi. Tai aš net nenorėjau hcg darytis, galvojau neverta, tuoj mmm ateis ir Lt. sutaupysiu. Bet kad būtų visiškai aišku, jog nepavyko pasidariau hcg ir ką gi -  14 dieną po IUI buvo superinis skaičiukas 120.  bigsmile.gif

taip kad tikrai nesivadovauk bazine tepmperatūra. Juk dar be to čia ne natūralus ciklas, o stimuliuotas, dar  vaistų poveikis ir pan. dalykai veikia.

Ir sveikinu tapus  nestuke.gif
Beje nėštukių skyrelyje mačiau, kad Irene hcg mažėja... verysad.gif  ir kraujavo ten jai. verysad.gif  Žodžiu kas veda statistiką tur būt reikia pakoreguoti. Labai gaila, kai taip nutinka....

man šiandien 25 DPI, kraujuką nuleidinėjau 12 DPI buvo 132,4, viskas einu miegot, kad kuo greičiau rytojus ateitų ir viskas paaiškėtų...
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2011 05 25, 21:16)

Beje nėštukių skyrelyje mačiau, kad Irene hcg mažėja... verysad.gif  ir kraujavo ten jai. verysad.gif  Žodžiu kas veda statistiką tur būt reikia pakoreguoti. Labai gaila, kai taip nutinka....

aciu kad informavai sad.gif bet taip liuudna,negaliu kaip pikta ir isivaizduoju kaip Irenei sunku dabar doh.gif Nera jokiu zodziu paguodzianciu,tiesiog verkt noris ir rekt kad taip neteisinga..... verysad.gif
Irene,laikykites abu su MB ir stiprybes jums 4u.gif sakes,nu taip graudu liko..pikta..nu neteisybe juoda..vsio einu nuo pc...ikiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 25, 22:00)
aciu kad informavai sad.gif bet taip liuudna,negaliu kaip pikta ir isivaizduoju kaip Irenei sunku dabar doh.gif Nera jokiu zodziu paguodzianciu,tiesiog verkt noris ir rekt kad taip neteisinga..... verysad.gif
Irene,laikykites abu su MB ir stiprybes jums 4u.gif sakes,nu taip graudu liko..pikta..nu neteisybe juoda..vsio einu nuo pc...ikiukas 4u.gif

ta ir darom trecia diena.....verkiam....ypac as verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 05 25, 22:19)
ta ir darom trecia diena.....verkiam....ypac as verysad.gif

Irene kaip tu laikaisi mergyt?ar tikrai ivyko tai apie ka net galvoti nenoriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 25, 22:45)
Irene kaip tu laikaisi mergyt?ar tikrai ivyko tai apie ka net galvoti nenoriu verysad.gif

taip, persileidimas verysad.gif grizta mano ginius rytoj aciu D, tai laukiu jo lemiamo zodzio, bet siaip tai kaip ir aisku viskas verysad.gif kraujavimas, HCG krenta verysad.gif ne veltui pas mane is karto HCG mazokas buvo....na tilpau as ten i tas normas pagal lentele, bet mano buvo zymiai mazesnis nei kitu mergaiciu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 25 gegužės 2011 - 21:49