Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

Labai graži daina, ačiū 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergytės - uogytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tai aš vakar startavau su stimuliaciją Clost+Puregonas, ir manau apie 3-4d.d turėsiu IUI
o po to važiuoju atostogauti ir manau man laukimo laikas neprailgs biggrin.gif

Afrodite69 sekmės tau ir laikom kumščiukus
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 24, 19:23)
Sutinku visu 100 proc.nedristu net priestaraut drinks_cheers.gif Bet va kaip maziau galvoti blush2.gif
Maidenana na kas del euforijos tai jos nebera jau tokios-dabar vis mastau kad galejo del to ir to nepavykti,kad ir geri rezultatai ne rodiklis-tai gal pavyks nurimti-o ziurek paskui pradesiu verkt kad nepavyko net nesulaukus mm lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, kaip sakoma, belaukdami blogiausio - tikimes geriausio. Viskas turetu pavykti. perdaug neisisvajojam, tiesiog ramiai, bet nekantriai laukiame geru rezultatu.

QUOTE(olialia2001 @ 2011 05 25, 08:21)
labas rytas mergytės - uogytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
tai aš vakar startavau su stimuliaciją Clost+Puregonas, ir manau apie 3-4d.d turėsiu IUI
o po to važiuoju atostogauti ir manau man laukimo laikas neprailgs  biggrin.gif

Laukiame geru ziniu.

Labas rytas, Damos.
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

QUOTE(olialia2001 @ 2011 05 25, 08:21)
labas rytas mergytės - uogytės  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o po to važiuoju atostogauti ir manau man laukimo laikas neprailgs  biggrin.gif

linkiu kad IUI butu vaisinga thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės 4u.gif

aš tokia pasimetus unsure.gif nematavau aš tos BT prieš pastojant, ir koks velnias traukė mane šiandien tai padaryti doh.gif ir ji žema unsure.gif skambinau gydytojai, sakė, negalima šituo netiksliu metodu pasiklaiuti, bet kiek žinau ji turi būti virš 37, na ką, ryt pas gydytoją, o iki rytojaus numirsiu turbūt...
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 25, 12:33)
sveikos mergaitės 4u.gif

aš tokia pasimetus unsure.gif nematavau aš tos BT prieš pastojant, ir koks velnias traukė mane šiandien tai padaryti doh.gif  ir ji žema unsure.gif skambinau gydytojai, sakė, negalima šituo netiksliu metodu pasiklaiuti, bet kiek žinau ji turi būti virš 37, na ką, ryt pas gydytoją, o iki rytojaus numirsiu turbūt...

nu nu nu, ka cia sau prisigalvoji mazute, barsiu labai stipriai, neduodi stebukliukai ramiai isitaisyti, gasdini ji, kad man mestum tokias mintis salin ir tuoj pat...jei kazkas butu netaip, tai manau kitu budu pajaustum, o dabar dziaukis ir lepink save wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 25, 13:33)
sveikos mergaitės 4u.gif

aš tokia pasimetus unsure.gif nematavau aš tos BT prieš pastojant, ir koks velnias traukė mane šiandien tai padaryti doh.gif  ir ji žema unsure.gif skambinau gydytojai, sakė, negalima šituo netiksliu metodu pasiklaiuti, bet kiek žinau ji turi būti virš 37, na ką, ryt pas gydytoją, o iki rytojaus numirsiu turbūt...

teko girdeti ir skaityti, kad BT gali buti ir nukritusi. neprisigalvok ir tikek, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 25, 14:53)
teko girdeti ir skaityti, kad BT gali buti ir nukritusi. neprisigalvok ir tikek, kad viskas bus gerai.

ar tikrai Maidenana, aš duoduos per visą internete, kad kažkaip nusiramint, jūs neįsivaizduojat kaip man neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 05 25, 13:56)
ar tikrai Maidenana, aš duoduos per visą internete, kad kažkaip nusiramint, jūs neįsivaizduojat kaip man neramu unsure.gif

sveikute, nusiramink, viskas bus gerai, gal pabandik dar karta NT pasidaryti, o geriausiai sulauk rytojaus ir pas daktaryte, kuri patvirtins, kad viskas gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 25, 15:02)
sveikute, nusiramink, viskas bus gerai, gal pabandik dar karta NT pasidaryti, o geriausiai sulauk rytojaus ir pas daktaryte, kuri patvirtins, kad viskas gerai wub.gif

jau paprašiau, kad vyras parvežtų, paskutinį dariau sekmadienį, tai testinė juostelė buvo ryškesnė už kontrolinę...na, kentėsiu, pakeist nieko negaliu, reik kažkaip nusiraminti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agiute: 25 gegužės 2011 - 13:08
QUOTE(agiute @ 2011 05 25, 14:08)
jau paprašiau, kad vyras parvežtų, paskutinį dariau sekmadienį, tai testinė juostelė buvo ryškesnė už kontrolinę...na, kentėsiu, pakeist nieko negaliu, reik kažkaip nusiraminti...

viskas bus gerai, tuo labiau jei sekmadieni darei testuka ir jis buvo toks ryskus, pamatysi ir dabar toks bus :4u:
Atsakyti