Įkraunama...
Įkraunama...

IUI palaikymo komanda

QUOTE(kiskius @ 2011 05 24, 13:01)
abet sekantis pasimatymas jau nebeuzkalnu - lygiai po savaites..  thumbup.gif negaliu sulaukti.. g
del gimdymo as irgi bandau nusiteikti, kad jis toks ir bus, bet kol kas stengiuosi apie ji negalvot visai, nes as absoliuciai nepernesu jkio skausmo,  is karto alpstu  doh.gif tai idomu kaip cia bus, bet as nusiteikusi optimistiskai  biggrin.gif

**as pastojau ta cikla kai jauciau, kad tas ciklas tikrai NE TAS..  lotuliukas.gif

virusiukai  2.gif  2.gif  2.gif

Oi,tai labai lauksiu naujienu ir kaip auga maziukas ar maziuke mirksiukas.gif Kas del gimdymo-zinok keista ten viskas-turiu omenyje kad tuo metu tas skausmas yra bet jis na nezinau kaip apibudinti doh.gif tiesiog as tuo metu labai pergyvenau del savo dukrytes,skaudejo tikrai labai bet kazkaip kai visos mintys sukosi kaip bus,ar isgyvens ir pan.Tai tas skausmas kazkoks lygtais atrodo kitoks..aisku kai paskui pagalvojau tai nustebau kaip galejau atlaikyti lotuliukas.gif bet va butent tuo metu kazkas kitaip tikrai vyksta-na gal man kitaip vyko tikrai nezinau.
Na,as irgi pradejau galvoti kad nemazai cia buvo musu skyrelyje kurios netikejo kad tas IUI ir yra sekmingas.Ir dabar zavios nuostabios nestuke.gif yra.Tai pradejau jau mastyt kad reikia kazkaip ta nuojauta,kvaila isitikinima raminti-nes na ir kas kad tie rodikliai pagerejo et ka gali zinoti...juk galejo ir nepavykti..tai kazkaip vis stengiuosi pratintis prie minties kad nepavyko ir dar reiks bandyti karta.Bet kol kas sunkiai gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 24, 14:08)
Tai pradejau jau mastyt kad reikia kazkaip ta nuojauta,kvaila isitikinima raminti-nes na ir kas kad tie rodikliai pagerejo et ka gali zinoti...juk galejo ir nepavykti..tai kazkaip vis stengiuosi pratintis prie minties kad nepavyko ir dar reiks bandyti karta.Bet kol kas sunkiai gaunasi blush2.gif

ne ne, tu tai tikek, kad sitas kartas bus TAs.. mirksiukas.gif tavo nuojauta gal geresne nei mano, kuri dar ir dabar isejusi grybaut.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 12:05)
po atplovimo spermiju daugeja... siaip jau. jeigu paprasta, tai pas mus 2 mln. ir pati isiskaityk.

nesuprantu as taves, bet tiek to.... biggrin.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 24, 12:59)
Pupuk24,nenoriu pyktis ar kad kiltu nesutarimai-bet kai atplauna sperma,tai rodikliai siaip pagereja sulyginus su spermograma.Pvz.Pries darant IUI Air B judrumas tebuvo 70 proc.po atplovimo jau 90 proc.Kai dareme spermograma tai judrumas visai tebuvo 50 proc.
Kiekis spermogramoje buvo tik 16ml,pries IUI buvo 40 o atplovus 41ml.
Taip kad atplovimas padidina truputi kieki ir judruma mirksiukas.gif  4u.gif

tai tada labai gerai... jei musu buvo 22mln tai bus dar daugiau bigsmile.gif as kaip jau rasiau siuose reikaluose dar ne asas, tik kita menesi planuojame IUI, laukiu dabar mmmm, tai tikrai nesingincyju irnesakyk.gif
man paprasciausiai idomiai buvo posta skaityti, tipo 22mln fantastikos skyrelis... mums Klimas sake, kad cia mazoka, o ne daug... tai taip ir nepajegiau issifruoti kur ten ta fantastika biggrin.gif

jamam 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 24, 13:11)
nesuprantu as taves, bet tiek to.... biggrin.gif tai tada labai gerai... jei musu buvo 22mln tai bus dar daugiau bigsmile.gif as kaip jau rasiau siuose reikaluose dar ne asas, tik kita menesi planuojame IUI, laukiu dabar mmmm, tai tikrai nesingincyju irnesakyk.gif
man paprasciausiai idomiai buvo posta skaityti, tipo 22mln fantastikos skyrelis... mums Klimas sake, kad cia mazoka, o ne daug... tai taip ir nepajegiau issifruoti kur ten ta fantastika  biggrin.gif

Oi,Pupuk juk normalu kad dar daug ko nezinai-as cia irgi atejau zalia lotuliukas.gif ir vistiek nors jau ziniu yra bet klausimu visada kyla.Na,o jei jusu spermogramoj buvo 22 tai po atplovimo ziurek ir padauges-aisku nebus super dideli skaiciai bet turetu padaugeti kiekio ir judrumo mirksiukas.gif
O del ko fantastikos skyrelis man rodos pasakiau-mums kuriu vyrai turi problemu su spermos kiekiu,judrumu atrodo nerealu kad pas musu vyrus bus tokie skaiciai.Tai nereiskia ta FANTASTIKA kad meluoji tu,ar kita mergiate ar tai yra nesamone-tiesiog mes taip noretumem kad butu taip pat ir musu vyrams,bet tai atrodo tiesiog nerealu.Manau kad tai turejo omenyje ir Maidenna mirksiukas.gif
O tau sekmingo IUI su gerai rezultatais ir labai teigiamu nestumo testuku thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 24, 12:59)
Zinok,man siandien tik 2 DPI-kazkokiu ypatingu pojuciu tikrai. nejauciu.Na pilvas ispustas bet taip buo ir pries IUI,maudzia irgi jau kuris laikas,o siandien tik oras labai vaiksciojo.O siaip jokiu pojuciu.Visai.
O tu saugok save,gydykis naturaliais vaistais ir jei kils temperatura,neduok Dieve,tai nieko blogo jei isgersi paracetamolio,bet esu girdejusi kad kaip persalimo simptomai buna nestukems bet tai nera taisykle.Sveikatytes tau 4u.gif
Papildyta:

Tikekimes ir labai linkiu kad tie diegliukai butu del to kad maziukas darosi sau minsta pataliuka thumbup.gif  wub.gif

Aš bijau jau ir prisisvajoti. Kiek kartų per tuos metus mmm vėlavo, aš jau ir gimdymo datas pasiskaičiuodavau ir vardus jau seniai su MB susigalvojom. lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai ta pacia diena kai pamaciau II sugebejau tikrai persalt - sloga iki keliu, kosulys, gerkle, tik temp daug nebuvo..  biggrin.gif
O ilgai? Ar greit pasveikai?

QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 24, 13:11)
man paprasciausiai idomiai buvo posta skaityti, tipo 22mln fantastikos skyrelis... mums Klimas sake, kad cia mazoka, o ne daug... tai taip ir nepajegiau issifruoti kur ten ta fantastika  biggrin.gif
jamam 4u.gif  wub.gif

nu mums su vyru tai yra fantastikos skyrelis, nes vyras niekada gyvenime netures tokio kiekio ir tokio % judrumo, nes mano nepastojimo priezastis - prasta spermos kokybe. pas ji net nuliai budavo, nekrospermija diagnozuota buvo, kai pakilo iki 18 mln - tai mes verkeme is laimes, o dabar vel nebera spermos, todel man jusu 22 ir 76 milijonai yra kazkas niekada nepasiekiamo. Nu supratai?

QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 24, 13:22)
O del ko fantastikos skyrelis man rodos pasakiau-mums kuriu vyrai turi problemu su spermos kiekiu,judrumu atrodo nerealu kad pas musu vyrus bus tokie skaiciai.Tai nereiskia ta FANTASTIKA kad meluoji tu,ar kita mergiate ar tai yra nesamone-tiesiog mes taip noretumem kad butu taip pat ir musu vyrams,bet tai atrodo tiesiog nerealu.Manau kad tai turejo omenyje ir Maidenna mirksiukas.gif

butent ta ir turejau omenyje. merginos pagalvojo, kad kaltinu melagyste? vajej lotuliukas.gif va, *****, pasizavejau ju vyru gerais tyrimais ir dar beveik gavau i kupra. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 24, 13:22)
Oi,Pupuk juk normalu kad dar daug ko nezinai-as cia irgi atejau zalia lotuliukas.gif ir vistiek nors jau ziniu yra bet klausimu visada kyla.Na,o jei jusu spermogramoj buvo 22 tai po atplovimo ziurek ir padauges-aisku nebus super dideli skaiciai bet turetu padaugeti kiekio ir judrumo mirksiukas.gif
O tau sekmingo IUI su gerai rezultatais ir labai teigiamu nestumo testuku thumbup.gif  wub.gif

aciu uz palinkejimus wub.gif
matai vieniem fantastika kitiem myzarnas, palyginus su 70, tas 22 irgi mazas.... o jei sakyti kad daug... tai mums ir tiek nepakanka, jau 14 men nieko....
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 13:44)
*nu mums su vyru tai yra fantastikos skyrelis, nes vyras niekada gyvenime netures tokio kiekio ir tokio % judrumo, nes mano nepastojimo priezastis - prasta spermos kokybe. pas ji net nuliai budavo, nekrospermija diagnozuota buvo, kai pakilo iki 18 mln - tai mes verkeme is laimes, o dabar vel nebera spermos, todel man jusu 22 ir 76 milijonai yra kazkas niekada nepasiekiamo. Nu supratai?
**butent ta ir turejau omenyje. merginos pagalvojo, kad kaltinu melagyste? vajej  lotuliukas.gif  va, *****, pasizavejau ju vyru gerais tyrimais ir dar beveik gavau i kupra.  biggrin.gif

*dabar supratau.... apgailestauju del TB turto.... 4u.gif
** sorry kad jautriai reaguoju... paprasciauisiai dar pas jus naujoke, tai sunku suprasti kas cia juokauja kas ne... o tavo jau pastebejau, kad yra kandus juokeliai, bet matau kad nieko blogo nesakai, bet is salies kartais kiti ne taip supranta, tame tarpe ir as blush2.gif sorry tuoj jau zinosiu kur isizeist o kur ne doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 24, 13:51)
*dabar supratau.... apgailestauju del TB turto.... 4u.gif
** sorry kad jautriai reaguoju... paprasciauisiai dar pas jus naujoke, tai sunku suprasti kas cia juokauja kas ne... o tavo jau pastebejau, kad yra kandus juokeliai, bet matau kad nieko blogo nesakai, bet is salies kartais kiti ne taip supranta, tame tarpe ir as  blush2.gif sorry tuoj jau zinosiu kur isizeist o kur ne doh.gif  biggrin.gif

Siaip cia mazai kas juokauja, tema nelabai juokinga tokia. bet del kandziu juokeliu - nu jo smile.gif kas yra tas yra. Nu pagaliau, turi gi kazkas tarti savo nagla zodi, kad merginos susiimtu biggrin.gif Kitaip zliumbsim kiaurai sioje temoje tai is nevilties, tai is laimes, kad kazkam pagaliau pavyko smile.gif Nu ne romantike as, nevinioju i vata, nu ka padarysi smile.gif Bet blogo kaip ir nieko neturiu omenyje. OK, plojame, apsikabiname, pasibuciuojame, viskas issiaiskinom, susitaikem ir planuojam IUI toliau. 4u.gif
O 70 - tai natur galima pastoti... IUI is pirmo karto turetu pavykti. O 22 visai uztenka IUI - su 20 jau gali natur irgi pastoti, tik reikia ilgai stengtis. IUI patartina daryti nuo 5 mln. Anot S (mano gine), pastoja ir su 1 mln, bet itin retais atvejais. Mano atveju ir 2 mln neisgelbejo.

Afrodite69, dar euforijoje? biggrin.gif O man baigesi visi polipo simptomai. Buciau ejusi pas S apziurai, bet pagalvojau, gal histero visai nebloga ideja, jeigu ji taikoma moteriskam nevaisingumui gydyti. As profilaktiskai issioperuociau tada.

Kiskius, nu kaip faina skaityti. man kazkaip 'skaniausiai' skaitosi, kad neturi jokiu nesyumo pozymiu. Kazkiek nuima paranoja, kad butinai turi kazka jausti. O pasirodo - visai nebutina ir speneliai visai gali buti ir nejautrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 24 gegužės 2011 - 13:27
QUOTE(Samira @ 2011 05 24, 11:21)

Papildyta:
Nepasiduok ligoms. Uostyk česnaką, gerk arbatą su medum, skalauk gerklę ir tikėkis rezultatų  nestuke.gif

Man siandien 6 DPI, jau nuo vakar vakaro jaučiu nestiprius diegliukus vienam šone, kur buvo folis. Tikiuosi, kad nieko blogo  g.gif.

stengiuosi, geriu arbata su citrina, skalauju gerkle :ohzinok man dvi merginos rase, kad 6 DPI jaute digliukus, o rezultatas buvo nestuke.gif thumbup.gif taigi tikekimes, kad ir tau tas yra ax.gif o as kol kas nieko nejauciu nors gal dar anksti man 4 DPI
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 12:08)
Sangria23, nenoriu taves is anksto dziuginti, bet vienas is nestumu pozymiu yra uzgulta nosis ir kuno temp pakila iki 37.0-37.3. Visi persalimo simptomai buna. Nezinau su kuo surista, bet taip yra  smile.gif  ne visoms, bet gana daznas pozymis.

oj buciau labai laiminga, kad taip ir butu, bet nemanau, grinai persalau, pertrauke kaz kur doh.gif be to man tik 4 DPI kazin ar taip anksti galetu kas nors pasireksti. Nors viena man forumiete vakar parase kai jai padare 2 IUI jai irgi bande kabintis kaz koks virusas, persale, paskui paaiskeji, kad jai pavyko nestuke.gif
Papildyta:
Afrodite69 aciu uz linkejimus 4u.gif as irgi uz tave laikau kumsciukus@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ir uz visas kitas mergaites kurios laukia rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 24, 14:57)
stengiuosi, geriu arbata su citrina, skalauju gerkle :ohzinok man dvi merginos rase, kad 6 DPI jaute digliukus, o rezultatas buvo nestuke.gif  thumbup.gif taigi tikekimes, kad ir tau tas yra ax.gif o as kol kas nieko nejauciu nors gal dar anksti man 4 DPI
Papildyta:

oj buciau labai laiminga, kad taip ir butu, bet nemanau, grinai persalau, pertrauke kaz kur doh.gif be to man tik 4 DPI kazin ar taip anksti galetu kas nors pasireksti. Nors viena man forumiete vakar parase kai jai padare 2 IUI jai irgi bande kabintis kaz koks virusas, persale, paskui paaiskeji, kad jai pavyko nestuke.gif
Papildyta:
Afrodite69 aciu uz linkejimus 4u.gif as irgi uz tave laikau kumsciukus@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ir uz visas kitas mergaites kurios laukia rezultatu wub.gif

Jau nedaug liko ir sužinosim tiesą rolleyes.gif

Bet šiaip manau reikia mažiau klausytis ir galvoti, nes taip ir nuo proto nušokti galima ir įsikalbėti nėštumą.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2011 05 24, 16:50)
Jau nedaug liko ir sužinosim tiesą  rolleyes.gif

Bet šiaip manau reikia mažiau klausytis ir galvoti, nes taip ir nuo proto nušokti galima ir įsikalbėti nėštumą.

Sutinku visu 100 proc.nedristu net priestaraut drinks_cheers.gif Bet va kaip maziau galvoti blush2.gif
Maidenana na kas del euforijos tai jos nebera jau tokios-dabar vis mastau kad galejo del to ir to nepavykti,kad ir geri rezultatai ne rodiklis-tai gal pavyks nurimti-o ziurek paskui pradesiu verkt kad nepavyko net nesulaukus mm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nezinau kaip jums,bet man kazkaip si daina ikvepia ir suteikia tikejimo.As beveik kasdien ja klausausi ir tai tarsi vedimas i prieki,kad nenuleist ranku,tiketi ir nepasiduoti.Nesupykit kad idejau-tiesiog gal kam ipus tikejimo,vilties ir jegu eiti kai atrodo nebegali mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=_J8FNvCYUIc
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 24, 19:23)

grazi daina thumbup.gif
Atsakyti