Labas rytas kaip nuotaikos?kaz kaip tylu cia pas mus Afrodite69 kaip jautiesi po inseminacijos?kaip kitos mergaites laikosi?O as tai persalau siandien 4 DPI, o man nosis varva, gerkle skauda, gerai, kad nors temp. nera. Jau galvoju, kad cia nieko gero nebus nu bet viltis dar yra ir aisku tikejimas Dievu
QUOTE(Kriskris1 @ 2011 05 24, 09:36)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu. Man dare vakar pirma IUI. Labai sunku laukti... nedarbinga visai jau kuris laikas. Vien tik apie nestuma mintys sukasi...
Sveikute, mielai prasom i musu bureli kokios pas jus problemos?kiek laiko kvieciat gandrus?stimuliavo ar naturaliame cikle daret?
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 24, 09:38)
Sveikute, mielai prasom i musu bureli kokios pas jus problemos?kiek laiko kvieciat gandrus?stimuliavo ar naturaliame cikle daret?
labai tave suprantu, man irgi buvo pirma IUI siandien 4 DPI, irgi visos mintys sukasi tik apie , nu bet pasistenk gyventi iprasta gyvenima ir neieskoti pozymiu, as stengiuosi taip ir daryti
sveikos mergaites
ogo taviskis koks vaisingas
na matai mergyt, pries teisdama isiskaityk as nei vienos IUI dar neapturejus, tai mes tikrai nesame plove jokiu spermiuku dar... as apie paprasta spermograma kalbejau
isivaizduoju...
QUOTE(Kiva @ 2011 05 23, 16:48)
MB pirmos spermogramos rezultatas - 76 mln/1 ml..ir jokia čia ne fantastika
ogo taviskis koks vaisingas
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 23, 17:42)
O todel, kad pas vyra po atplovimo tik 2,2 mln... todel man ir 15 ir 20 yra is fantastikos skyrelio.
na matai mergyt, pries teisdama isiskaityk as nei vienos IUI dar neapturejus, tai mes tikrai nesame plove jokiu spermiuku dar... as apie paprasta spermograma kalbejau
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu. Man dare vakar pirma IUI. Labai sunku laukti... nedarbinga visai jau kuris laikas. Vien tik apie nestuma mintys sukasi...
isivaizduoju...
Sveika įstojus į klubą. Linkiu čia ilgai neužsisėdėti
Papildyta:
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 24, 08:32)
Labas rytas kaip nuotaikos?kaz kaip tylu cia pas mus Afrodite69 kaip jautiesi po inseminacijos?kaip kitos mergaites laikosi?O as tai persalau siandien 4 DPI, o man nosis varva, gerkle skauda, gerai, kad nors temp. nera. Jau galvoju, kad cia nieko gero nebus nu bet viltis dar yra ir aisku tikejimas Dievu
Nepasiduok ligoms. Uostyk česnaką, gerk arbatą su medum, skalauk gerklę ir tikėkis rezultatų
Man siandien 6 DPI, jau nuo vakar vakaro jaučiu nestiprius diegliukus vienam šone, kur buvo folis. Tikiuosi, kad nieko blogo .
QUOTE(Samira @ 2011 05 24, 11:21)
Sveika įstojus į klubą. Linkiu čia ilgai neužsisėdėti
Papildyta:
Nepasiduok ligoms. Uostyk česnaką, gerk arbatą su medum, skalauk gerklę ir tikėkis rezultatų
Man siandien 6 DPI, jau nuo vakar vakaro jaučiu nestiprius diegliukus vienam šone, kur buvo folis. Tikiuosi, kad nieko blogo .
Papildyta:
Cia uzuomina,kad implantacija vyksta? Kazkas is pastojusiu apie degliukus rase.
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 24, 10:09)
isivaizduoju...
isivaizduoju...
po atplovimo spermiju daugeja... siaip jau. jeigu paprasta, tai pas mus 2 mln. ir pati isiskaityk.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 24, 09:40)
Papildyta:
labai tave suprantu, man irgi buvo pirma IUI siandien 4 DPI, irgi visos mintys sukasi tik apie , nu bet pasistenk gyventi iprasta gyvenima ir neieskoti pozymiu, as stengiuosi taip ir daryti
Papildyta:
Musu istorija tokia: bandom jau 1,5 m vaikiuka iskviest. Man prolaktinas negeras ir ovuliacija nevyksta, su vyru- liuks. Bandem 3 menesius su stimuliacijom naturaliai, po to 2 menesiai pertrauka, o dabar va 1 IUI.
Del nestumo simptomu as jau pasimokius, nes per tuos 1,5 m kokiu tik man nebuvo ir nieko. Dabar jau i jokius pozymius nekreipiu demesio. Lauksiu iki 30 cd ir jei nesulauksiu mm, darysiuosi testa.
Visoms sekmes su IUI!!!
Sangria23, nenoriu taves is anksto dziuginti, bet vienas is nestumu pozymiu yra uzgulta nosis ir kuno temp pakila iki 37.0-37.3. Visi persalimo simptomai buna. Nezinau su kuo surista, bet taip yra ne visoms, bet gana daznas pozymis.
QUOTE(Kiva @ 2011 05 23, 16:48)
MB pirmos spermogramos rezultatas - 76 mln/1 ml..ir jokia čia ne fantastika
na,man irgi atrodo kaip fantastika zinok tokie skaiciai-bet tik todel kad mano vyras tokiu skaiciu niekada nera turejes kaip mes besistengtumem.Sikart kai dare IUI pas ji buvo 40 ml. tai negalejom abu patiketi,as apsivekriau is laimes ir jam asarele nuriedejo,nes judrumas ir kiekis atrode nerealus,as net is gydytojo pasiemiau lapeli ir ziuriu net iki abar i ji ir negaliu dar vis patiketi.Paprasciausiai kai vyro rezultatai prasti tai mes dziaugiames kiekvienu milijonu,o tokie skaiciai mums atrodo nebepasiekiami.
Skine ir Kriskris1 sveikos prisijungusios ir linkiu ilgai cia neuzsibuti
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2011 05 23, 20:07)
16 savaitele prasidejo.. o jei rimtai tai tikrai nieko nejauciau.. kazkada jau aprasiau savo pojucius pries gera men sitoj temutej, tai kad nesikartoti trumpai: jauciau pamaudenimus apie 6 DPO tokius diegliukus ir tiek.. o daugiau nieko, 12 DPO ant durniaus pasidariau testuka, po keliu dienu kraujuka.. turejusiu buti mm metu maude pilva kelias naktis kaip per mm, bet svelniau ir praejo.. nei pykino, nei krutine jautri buvo nieko iki siol.. kaip man drauge sako, su toku lengvu nestumu tai tik nestaut ir nestaut..
Oi,kiskiau kaip greit laikas eina bet jauciu tau paciai tai jis letai slenka ar ne?Kaip jautiesi?kaip maziukas?Jo,tavo nestumas superinis kad jis tik toks ir toliau butu ir prisidedu ir as prie palinkejimu nors ir labai ankstyvu kad kai ateis laikas gimdyti kad lengvai taip ir pagimdytum savo stebukliuka
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 05 23, 22:27)
Afrodite69
labai labai stipriai uz tave laikau kumstukus,kad tik tau sis kartas butu sekmingas
labai labai stipriai uz tave laikau kumstukus,kad tik tau sis kartas butu sekmingas
Aciu tau labai labai-keista bet pati kazkaip irgi jauciu kad sis ciklas TAS Aciu uz palaikyma,labai aciu.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 24, 08:32)
Zinok,man siandien tik 2 DPI-kazkokiu ypatingu pojuciu tikrai. nejauciu.Na pilvas ispustas bet taip buo ir pries IUI,maudzia irgi jau kuris laikas,o siandien tik oras labai vaiksciojo.O siaip jokiu pojuciu.Visai.
O tu saugok save,gydykis naturaliais vaistais ir jei kils temperatura,neduok Dieve,tai nieko blogo jei isgersi paracetamolio,bet esu girdejusi kad kaip persalimo simptomai buna nestukems bet tai nera taisykle.Sveikatytes tau
Papildyta:
oi tai manau naturalu,nes as kiek planuoju tiek ir mintys sukasi tik apie tai-o ypac po ovuliaciju ir IUI.Linkiu geru rezultatu ir laikau kumstukus uz tave,Sangria ir kitas mergaites
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2011 05 24, 10:09)
isivaizduoju...
Pupuk24,nenoriu pyktis ar kad kiltu nesutarimai-bet kai atplauna sperma,tai rodikliai siaip pagereja sulyginus su spermograma.Pvz.Pries darant IUI Air B judrumas tebuvo 70 proc.po atplovimo jau 90 proc.Kai dareme spermograma tai judrumas visai tebuvo 50 proc.
Kiekis spermogramoje buvo tik 16ml,pries IUI buvo 40 o atplovus 41ml.
Taip kad atplovimas padidina truputi kieki ir judruma
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2011 05 24, 11:21)
Tikekimes ir labai linkiu kad tie diegliukai butu del to kad maziukas darosi sau minsta pataliuka
QUOTE(Maidenana @ 2011 05 24, 13:08)
Sangria23, nenoriu taves is anksto dziuginti, bet vienas is nestumu pozymiu yra uzgulta nosis ir kuno temp pakila iki 37.0-37.3. Visi persalimo simptomai buna. Nezinau su kuo surista, bet taip yra ne visoms, bet gana daznas pozymis.
as tai ta pacia diena kai pamaciau II sugebejau tikrai persalt - sloga iki keliu, kosulys, gerkle, tik temp daug nebuvo..
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 05 24, 13:30)
*Oi,kiskiau kaip greit laikas eina bet jauciu tau paciai tai jis letai slenka ar ne?Kaip jautiesi?kaip maziukas?Jo,tavo nestumas superinis kad jis tik toks ir toliau butu ir prisidedu ir as prie palinkejimu nors ir labai ankstyvu kad kai ateis laikas gimdyti kad lengvai taip ir pagimdytum savo stebukliuka
**Aciu tau labai labai-keista bet pati kazkaip irgi jauciu kad sis ciklas TAS Aciu uz palaikyma,labai aciu.
**Aciu tau labai labai-keista bet pati kazkaip irgi jauciu kad sis ciklas TAS Aciu uz palaikyma,labai aciu.
*kai ziuriu i prieki tai laikas visai neina, bet kai paziuriu atgal tai atrodo taip greit tos savaiteles praejo.. jauciuosi gerai, o kai maziukas net nezinau, bet tikiu, kad irgi gerai jauciasi.. paskutini karta matemes tik balandzio pabaigoj, bet sekantis pasimatymas jau nebeuzkalnu - lygiai po savaites.. negaliu sulaukti.. gal jau ir pasirodys ka tarp kojyciu turi, nes as tai jokios nuojautos neturiu, o MB sake jaucia, kad bus mergyte... jau ir varduka sugalvojo, o man irgi jis visai patinka..
del gimdymo as irgi bandau nusiteikti, kad jis toks ir bus, bet kol kas stengiuosi apie ji negalvot visai, nes as absoliuciai nepernesu jkio skausmo, is karto alpstu tai idomu kaip cia bus, bet as nusiteikusi optimistiskai
**as pastojau ta cikla kai jauciau, kad tas ciklas tikrai NE TAS..
virusiukai